Τομέας Αγροτικής Πολιτικής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πιερίας : επίσκεψη κλιμακίου στην Βροντού

560

Απόλυτα επιτυχημένη, η σημερινή επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην Βροντού Πιερίας.

Η εκδήλωση, η οποία οργανώθηκε από το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής της ΝΕ Πιερίας με την συνδρομή της Ο.Μ. Βροντούς , είχε ως σκοπό την άμεση επαφή με τους αγρότες της περιοχής και με στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Έπειτα από τις τοποθετήσεις του συντονιστή της ΝΕ Χατζηιωαννίδη Κώστα, της βουλεύτριας και μέλους της ΚΕ Σκούφα Μπέτυ και του υπεύθυνου του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΝΕ Χατζηστογιάννη Νίκου, σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους αγρότες για να εκφράσουν τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις προτάσεις τους.

Παρεμβάσεις έγιναν και από τα μέλη της ΝΕ Χαϊλατζίδου Γνωσούλα, Κουρνούτη Γιάννη καθώς και από το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Γκούνα Αθανάσιο. Κοινή ομολογία, η οικονομική απόγνωση και η ασφυξία που βιώνουν λόγω του αυξανόμενου κόστους παραγωγής λόγω καυσίμων, ενέργειας και αγροεφοδίων, καθώς και η αδικία των επιδερμικών μέτρων που εξαγγέλλει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια που η ίδια προκάλεσε πολύ πριν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Μεγάλη, επίσης, ανησυχία εκφράστηκε για την διαχρονική έλλειψη βασικών υποδομών που θα δώσουν διέξοδο στις δυσκολίες διάθεσης των προϊόντων τους και δημιουργίας υπεραξίας. Ανάλογες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες κοινότητες της Πιερίας στο προσεχές διάστημα.

Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ αφορά, πρωτίστως, και τον αγροτικό κόσμο.