Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Με Αριστοτέλη, ταξίδι στο σύμπαν, στο οποίο μας απογείωσε ο αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής

και το κουαρτέτο των “Fortissimo”, πλαισιώθηκε η χθεσινή εκδήλωση με επίκεντρο τους εφήβους μας

133

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση τιμής στους μαθητές των Λυκείων του τόπου μας, που διακρίθηκαν και συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρευρέθηκε η βουλευτής, με θέμα “την επίδραση επιφανών προσωπικοτήτων στη διαμόρφωση προτύπων ζωής στην εφηβεία”.

Ένας διαγωνισμός, με στόχο να ενθαρρύνει τους νέους μας να αναζητήσουν τα κατάλληλα πρότυπα, που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στη ζωή τους, στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό αλλά και στη διαμόρφωση της κοινωνικής, πολιτικής και ανθρωπιστικής τους συνείδησης.

“Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ τους διακριθέντες μαθητές και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, είναι και το μέλλον του τόπου μας, της Πιερίας.

Ένας τόπος που έχει ανάγκη τη νέα γενιά. Μια γενιά που αναζητά τα κατάλληλα πρότυπα, έναν ανοιχτό ορίζοντα για να ξεδιπλώσει τα όνειρα και τις δυνατότητές της. Και που όπως αποδεικνύει σήμερα είναι σε θέση να τα διακρίνει και να τα βρει. Και να πορευθεί με βάση αυτά.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Πιερίας, στους εκπαιδευτικούς, στο Τμήμα Κατερίνης HJ-39 Ολύμπιος Ζευς της Ahepa Hellas, στο 3ο ΠΕ.ΚΕ.Σ. στο Δήμο Κατερίνης και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην εξαιρετική εκδήλωση και πρωτοβουλία”.