Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/10)

154

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ερμής και Πλούτωνας θα συναντηθούν μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου και η «συνομιλία» μεταξύ τους θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία αλλά και την κατανόηση πραγμάτων τα οποία δεν θα ειπωθούν, αλλά θα εννοηθούν. Αφιέρωσε χρόνο να ακούσεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή αλλά και να αφουγκραστείς τις κινήσεις τους και φυσικά να συμβουλευτείς τη διαίσθησή σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ενθουσιασμός και ενεργητικότητα τροφοδοτούν τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις σήμερα αγαπητοί Κριοί, οι θετικές όψεις της μέρας με τους υπόλοιπους πλανήτες, φέρνουν ευχάριστες και χαρμόσυνες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν κάποιες εμπόλεμες καταστάσεις που επικρατούσαν στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που σας βασανίζουν συζητώντας με το ταίρι σας, δίχως να επιρρίπτετε ευθύνες για τα μικρά και ασήμαντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, έρχονται συναντήσεις, εξηγήσεις και εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατασταλάξετε και να σταθμεύσετε. Τηλεφωνική συνομιλία και προγραμματισμένη συνάντηση με πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα μετατρέψει τον χωρισμό σε ένωση, καταφθάνει επανασύνδεση. Λύνεται ζήτημα μέσα στη σχέση σας, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε μια συγκεκριμένη διαφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην απογοητεύεστε φίλοι Ταύροι σήμερα, αν δεν μπορέσετε με ευκολία και σαφήνεια να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην το βάζετε κάτω αν υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή ορισμένες αναποδιές στην δουλειά σας. Οπλιστείτε με τόλμη και θάρρος. Η αστρολογική όψη της ημέρας σας προμηθεύει με ενεργητικότητα, εξυπνάδα και εγρήγορση στις αποφάσεις και τις επιλογές σας, για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις αρετές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζήτηση περί οριστικών δεσμεύσεων. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε ερωτική αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός γοητευτικού προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αντί να ψάχνετε γύρω σας σε ποιον να ρίξετε τις ευθύνες και τα βάρη μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σας αποτυχίας, είναι προτιμότερο αγαπητοί Δίδυμοι να σκεφτείτε τον τρόπο που θα επουλώσετε τα τραύματα και τα ασαφή αποτελέσματα που προέκυψαν, να περάσετε στην επόμενη φάση, να αποκτήσετε την συμπαράσταση και την στήριξη των έμπιστων φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου. Οδηγηθείτε έξω από τα σκοτεινά αδιέξοδα και τις ανασφάλειές σας με την βοήθεια του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα είναι περιορισμένη η διάθεση σας για ανούσιες ερωτικές περιπέτειες, τώρα θα έχετε ανάγκη για σταθερότητα, δε θα θελήσετε να μπλεχτείτε σε καταστάσεις αβεβαιότητας. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας, εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε θερμό ερωτικό κλίμα. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να εγκατασταθεί στην καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι ευκαιρία να δώσετε ώθηση σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα της ζωής σας, οργανώνοντας τον χρόνο σας, στην δουλειά, στην σχέση σας και στις υπόλοιπες δραστηριότητές σας. Προσέξτε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, συγκρατείστε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, για χατίρι των κόπων που καταβάλατε. Ξεπεράστε τις δυσκολίες και τις φουρτούνες, επικεντρωθείτε στους σημαντικούς και σταθερούς, συναισθηματικούς σας στόχους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξασφαλίσετε κοντά σας το πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στη ζωή σας, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι πρόσχαρη, εσάς τους ερωτικά ελεύθερους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, αρκετά ενισχυμένη θα είναι η ζωτικότητα σας, κινηθείτε και προσεγγίστε με αυθορμητισμό, προμηνύεται νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτο και στον ρεαλισμό σας σήμερα αγαπητοί Λέοντες, για να καταφέρετε να απαλλαχτείτε από τα σενάρια και τις στρατηγικές που ίσως δεν απέδωσαν τους καρπούς που περιμένατε στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Επιστρέψτε και πάλι στις απτές και ουσιαστικές σας επιθυμίες, έχοντας σαν κινητήριο δύναμη την περηφάνια και την αξιοπρέπειά σας, μην δείχνετε ενοχές για τους στόχους σας, είτε αφορούν στην καριέρα σας, είτε επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει συμβάντα που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας βλέψεις, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σας να επεκταθεί και σε καινούργια πρόσωπα. Θα υπάρξουν ευνοϊκά γεγονότα που θα φέρουν ευχάριστες συναντήσεις και πολύ θερμές συνομιλίες. Εσείς οι χωρισμένοι, σε περίπτωση που κάνετε κίνηση επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Ανοίγεται προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, αρπάξτε την χωρίς καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συνεχίστε να προσπαθείτε για τα οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν φίλοι Παρθένοι σήμερα, κερδίστε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που κινείστε, για να καλύψετε το χαμένο έδαφος στην κοινωνική σας ζωή, προβάλλοντας με διακριτικότητα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εκπλήξτε το ταίρι σας με την κατανόησή σας στα θέλω και τις επιθυμίες του δεσμού σας, μην αφήνετε το πάθος και την σεξουαλικότητα που εκπέμπετε να σας παραπλανήσουν σε μονοπάτια εφησυχασμού και στασιμότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, δε θα έχετε διάθεση για ρίσκα και παράτολμες διεκδικήσεις, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι να ξενοιάσετε και όχι να προβληματιστείτε. Σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, ειρηνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα, θερμά και ανέμελα, χωρίς επιπλέον έγνοιες. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί έντονο ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα σάς βρίσκει χαλαρούς και πολύ αισιόδοξους, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Η αισιοδοξία και η ενεργητικότατα που θα έχετε μέσα σας αυτή τη περίοδο, θα σας κάνουν πιο ευέλικτους στο πρόγραμμά σας. Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα γίνουν πιο χαλαρά για σας. Οι συνεργασίες που θα κάνετε στο μέλλον, θα είναι πολύ δυναμικές. Η καθημερινή σας ρουτίνα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αφού θα ασχοληθείτε με κάποιο αγαπημένο σας χόμπι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα μέσα στη σχέση σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητα σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές, τώρα θα ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Χάρη στην οξυδέρκεια, στην παρατηρητικότητα και την ανεπτυγμένη σας διαίσθηση φίλοι Σκορπιοί, που τονίζονται σήμερα μπορείτε να ελπίζετε σε ευμενέστερα αποτελέσματα στις συναισθηματικές σας προσδοκίες. Αφεθείτε στις εξελίξεις και τα γεγονότα που σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά, μην κρύβετε τα ερωτικά σας θέλω από το άλλο σας μισό, μεταμορφώστε τον αγαπημένο σας χώρο σε αισθησιακή, τρυφερή φωλιά, κοιτάξτε την σχέση σας με τα μάτια της ψυχής σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσετε ουσία και έκταση τόσο στα συναισθήματα που θα νιώσετε, όσο και στις κουβέντες ή στις υποσχέσεις που θα ακούσετε. Θα έχετε την τάση να μην θέλετε να σταθείτε στην επιφάνεια αλλά να προχωρήσετε στο βάθος των καταστάσεων, με αποτέλεσμα η κύρια επιδίωξη σας να είναι η σοβαρή κατάληξη κι όχι η αβέβαιη εξέλιξη. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με ολοκαίνουργιο πρόσωπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Προσοχή σήμερα αγαπητοί Τοξότες για να μην παραπλανηθείτε από φρούδες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους, που αφορούν την επαγγελματική σας πρόοδο και την συναισθηματική σας ζωή. Το πιθανότερο είναι να βρείτε μια καινούρια ευκαιρία και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις, την σοφία και τις εμπειρίες προς διαφορετική κατεύθυνση, να κλείσετε ανοιχτά θέματα με το χθες, για να κερδίσετε την ηθική και υλική ανταμοιβή που δικαιούστε. Κάντε αυτά που σας ταιριάζουν και όχι εκείνα που σας ρίχνουν τη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να δείτε με ωριμότητα την πορεία της σχέσης σας. Στόχο θα έχετε να τακτοποιήσετε ζητήματα αμφισβήτησης, θα υπάρξει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα ακουστούν δηλώσεις και υποσχέσεις. Όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε, θα υπάρξει κατάληξη που θα σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο. Εσείς που είστε σε απόσταση με το ταίρι σας, προσωπικό ραντεβού θα κλείσει με επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η ψυχραιμία, η αναλυτική σας σκέψη και η ηρεμία που δείχνετε μπροστά στις αναποδιές και τις προκλήσεις, είναι χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν πολύ σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, στα προσωπικά και συναισθηματικά μπερδέματα που είναι πιθανόν να προκύψουν με φιλικά άτομα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Δημιουργήστε τις ευνοϊκές συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα μελλοντικά, σταθερά και σοβαρά σας όνειρα, οργανωθείτε και επικεντρωθείτε με ευχαρίστηση στους στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ανταγωνισμούς ή επίδειξη ισχύος. Εγωιστικές τάσεις θα είναι συνειδητά περιορισμένες, η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ερωτικής εξομολόγησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναθερμάνατε τις πάσης φύσεως προσωπικές και εργασιακές σας σχέσεις αγαπητοί Υδροχόοι, αλλά και αυτές που σας είναι χρήσιμες και ωφέλιμες για να αναρριχηθείτε κοινωνικά. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ξεμπλοκάρουν τμήματα της καθημερινότητάς σας, που παραμένουν εδώ και πολύ καιρό κλειστά και παράγουν ανησυχία και θλίψη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εκφράσετε στον ερωτικό σύντροφο ή ένα έμπιστο φίλο, τις κρυφές, συναισθηματικές σας επιθυμίες και τις ουσιαστικές ανάγκες της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συγκαταβατικούς και θερμούς με έντονη τη διάθεση να κατανοήσετε το ταίρι σας και να επικοινωνήσετε μαζί του σε βάθος. Η μέρα θα σας βοηθήσει να προβείτε με σοβαρότητα σε δραστικές κινήσεις, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ουσιαστικές προτάσεις. Για τους ελεύθερους θα εμφανιστεί προοπτική νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να την αξιοποιήσετε όσο καλυτέρα μπορείτε, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην απογοητεύεστε και μην τα χάνετε εύκολα σήμερα φίλοι Ιχθύες με τις προκλήσεις και τα σκαμπανεβάσματα στην δουλειά και στην συναισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε με φιλότιμο και κάποιες ατομικές θυσίες, να κρατήσετε μια αισιόδοξη και παράλληλα ουδέτερη στάση, απέναντι στις συμβουλές και τις προτροπές των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Ετοιμαστείτε να χαράξετε νέα, δημιουργικά μονοπάτια για να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, εμπιστευτείτε τις εμπειρίες και την σοφία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, κατανόηση και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα αποφύγετε τις κόντρες και τους εγωισμούς. Θα κλείσετε με ειρηνικό και δημιουργικό τρόπο ανοιχτές ερωτικές εκκρεμότητες, έρχονται οριστικά ξεκαθαρίσματα ίσως και μόνιμες δεσμεύσεις. Θετική απάντηση που θα λάβετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ανοίξει πορεία για σταθερό μέλλον, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια.