ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Β’ Εθνικής «ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» στο Λιτόχωρο

138

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών συνεχίζοντας το πρόγραμμα προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο επιδιώκει την συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια προκειμένου να αξιολογηθεί η τεχνική της επάρκεια και η αγωνιστική της ικανότητα σε πραγματικές αγωνιστικές συνθήκες.

Πρόσφατα, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Β’ Εθνικής «ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ» στο γήπεδο του Λιτοχώρου. Στον αγώνα αυτό η προπονήτρια κα Λία Ζιώγα και οι συνεργάτες της πειραματίστηκαν με διάφορα σχήματα και συστήματα προκειμένου να αξιολογήσουν το επίπεδο της ομάδας, την ετοιμότητα και την ανταπόκριση της κάθε αθλήτριας στις αγωνιστικές συνθήκες.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και η ομάδα συνολικά έδειξε θετικά στοιχεία. Υπάρχει επαρκές δυναμικό στην ομάδα που επιτρέπει την δυνατότητα επιλογών, το σύνολο σχεδόν των αθλητριών έχει καλό επίπεδο ανταπόκρισης και παρουσιάζει δυναμική αγωνιστικότητα.

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως φτάνουν στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα της σταθερής  αγωνιστικής παρουσίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα αξιολογεί την εικόνα της ομάδας συνολικά, αλλά και της κάθε παίχτριας ξεχωριστά και διαμορφώνει τον σχεδιασμό της για την κάλυψη αδυναμιών, την διόρθωση  λαθών και την καλύτερη δυνατή σύνθεση της ομάδας. Οι προπονήσεις συνεχίζονται όπως θα συνεχιστούν και τα φιλικά παιχνίδια για να υπάρχει η αξιολόγηση στον αγωνιστικό χώρο.

Η διοίκηση της Ομάδας ευχαριστεί τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο και τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Λιτοχώρου κ. Δημήτριο Πατσιαρίκα για την άμεση θετική απάντηση στο αίτημα παραχώρησης του γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης συγχαίρει τους αρμόδιους του Δήμου Δίου – Ολύμπου για την εξαιρετική  κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και των εγκαταστάσεων του γηπέδου Λιτοχώρου.

 

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα κάθε ηλικίας, αλλά και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

  • 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα