Διδάκτωρ του ΑΠΘ με έφεση στην ποίηση ο 39χρονος που έλιωσε το γατάκι

201

Υπεράνω πάσας υποψίας ήταν ο άνδρας που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο άνθρωπος που ποδοπάτησε και σκότωσε ένα νεογέννητο γατάκι τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, πρόκειται για έναν 39χρονο Διδάκτωρ και Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου με τις σπουδές του, βάσει του βιογραφικού του, να αφορούν εκτός τη νομική και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μάλιστα, εκτός από συγγραφέας αρκετών βιβλίων, δηλώνει πως έχει συνεργασίες στον καλλιτεχνικό χώρο με ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του ΑΠΘ.

Ο ίδιος γράφει στο βιογραφικό του πως έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ υποστηρίζει ότι έχει λάβει υποτροφία αριστείας για κάποιες από τις σπουδές του. Μάλιστα, ποιήματά του φέρεται να έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά και να φιλοξενούνται στο σάιτ πασίγνωστου πανεπιστημίου. Όπως ανέφεραν άνθρωποι από τη γειτονιά του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουν να τον δουν αρκετές μέρες.

Ο 39χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα επίμαχα βίντεο που εξέτασε η ΕΛ.ΑΣ. και δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Εις βάρος του πάντως, έχει ήδη ασκηθεί δικογραφία για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου.