Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/10)

114

Σήμερα ​η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη περνά στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και από τη νέα της θέση θα σε ωθήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και σε χαλαρώνουν και λιγότερο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία ενδεχομένως να σου φανούν «βουνό». Σε περίπτωση που έχεις απαιτητικές υποχρεώσεις  θα χρειαστεί  να δώσεις το 100% της προσοχής σου ώστε να μην υπάρξει κάποιο λάθος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα καχύποπτη θα κάνει τη σκέψη σας, σε συναδελφικά θέματα ίσως να μην καταφέρετε να δείξετε εμπιστοσύνη. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με κατανόηση και ισχυρή αντίληψη, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα διαφωνιών. Σας συμβουλεύω να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα τόσο μέσα στην ερωτική σας σχέση, όσο και σε ζητήματα οικογενειακών υποθέσεων. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, σήμερα θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δε θα είναι ισορροπημένες ούτε οι αντιδράσεις σας, ούτε οι σκέψεις σας. Προσοχή στις υπερβολές, στην στάση σας μάλλον δε θα υπάρξει διάθεση συγκαταβατικότητας, τα λόγια σας θα είναι απόλυτα και πεισματικά. Ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να καταλαγιάσεις τις αρνητικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να αφεθείτε στις ανέμελες συναισθηματικές στιγμές που θα σας προσφέρει, θα είναι ένας πολύ κάλος τρόπος για να αποβάλλετε άγχος και ανασφάλειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως να νιώσετε αδυναμία να ρισκάρετε, κυρίως σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης ή αλλαγής. Προσπαθήστε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας δε θα πρέπει να είναι κάθετες,  δημιουργείστε περιθώριο ελιγμών. Στον ερωτικό σας τομέα, η συμβουλή μου είναι να ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, επιφυλάξεις και αναστολές θα εμφανιστούν μέσα σας, μια κουβέντα που θα ακούσετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε τυχαίο χώρο θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για νέες ερωτικές κατευθύνσεις, πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε πορεία με καινούργιο πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Στον ερωτικό στα τομέα, με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη ερωτική παρεξήγηση. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, η στάση σας θα είναι πρόσχαρη, αισιοδοξία θα νιώσει το άτομο που θα σας πλησιάσει. Εσείς που θέλετε να προχωρήσετε την ζωή σας αποκομμένοι από τα παλιά, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να κινηθείτε αποφασιστικά, η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δημιουργικά αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, η διορατικότητα σας θα σας οδηγήσει σε σωστές επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σήμερα σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε με επιφύλαξη, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Στα ερωτικά σας, σε περίπτωση που επιδιώκετε επανασύνδεση, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ψυχολογία σας και η σχέση σας θα περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα, ενδεχομένως να νιώσετε εκνευρισμό ή απογοήτευση. Θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ωστόσο η μέρα θα μαλακώσει τελικά τις αντιδράσεις σας, θα σας αποτρέψει από καβγάδες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα μέσα σε φιλικό ή οικείο περιβάλλον θα προκύψει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η όψη της ημέρας, θα φέρει συνομιλίες και συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε στάση ζωής, τα γεγονότα και οι προτάσεις που θα λάβετε θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Ίσως να μη σας ενθουσιάσει το καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην το απορρίψετε τελείως. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει δυνατότητα νέας ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα ήδη γνώριμο σας πρόσωπο, οι επαφές σας από τυπικές θα γίνουν πλέον ερωτικές. Διαγράφετε τα παλιά, ξεκινάτε νέο ερωτικό ξεκίνημα με ανανεωμένη διάθεση. Σε προσωπικό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια ερωτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως να δημιουργηθούν άτοποι προβληματισμοί σήμερα. Θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο. Θα είναι λάθος αν κρύψετε την έλξη σας, αυτό το άτομο θα περιμένει από εσάς το πράσινο φως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματικές αναταραχές και ερωτικές εκπλήξεις θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Να εμπιστευτείτε την αντίληψη και τη διορατικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε λάθη του παρελθόντος. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σας θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο, που ξεκάθαρα θα σας δώσει ελπίδα για δεσμό. Έρχεται ευχάριστο αποτέλεσμα, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε, φανερώστε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κάποιες αρνητικές σας σκέψεις ενδέχεται να σας δημιουργήσουν διστακτικότητα, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστείτε αναποφάσιστοι. Φρένο θα βάλετε σε επαγγελματικούς σχεδιασμούς, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αβάσιμα αρνητικά προαισθήματα. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να λύσετε τυχόν συναισθηματικούς κόμπους. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού  που θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερής ερωτικής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές αντιφάσεις που ίσως να κάνουν αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, περιορίστε καχυποψίες, τίποτα δεν επρόκειτο να κινηθεί εναντίον σας. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είστε σε θέση να κινηθείτε αποφασιστικά, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε ανασταλτικούς παράγοντες. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Ίσως να αρνηθείτε μια καινούργια συνεργασία ή πρόταση εργασίας, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τα θερμά αισθήματα και τις διαθέσεις που θα σας διακατέχουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα κάνουν την εμφάνιση τους ψυχικές αδυναμίες ίσως και εμμονές. Η σκέψη σας θα κατασκευάσει σενάρια και εκδοχές που θα μειώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Η ειλικρίνεια σας σε προσωπική συζήτηση με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα λύσει παρεξηγήσεις, αποσύρονται οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες. Συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα κλείσει με απόφαση επανένωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συγκρατημένη και ρεαλιστική θα είναι η στάση σας, προσγειωμένες θα είναι οι επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο πρόσωπα που μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη χωρίς να σας πνιγούν ή να σας καταπιέζουν. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας πλησιάσει και θα σας εντυπωσιάσει πρόσωπο που θα θέλει να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας προκαλέσει συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από την ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την ερωτική ένταση. Με το ταίρι σας θα περάσετε σε εκ βάθους αναλύσεις, θα προσπαθήσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ σας. Για τους ερωτικά μόνους, ευχάριστες συνομιλίες θα ανοίξουν δίοδο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αρνητικοί θα είστε στις νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις. Η διορατικότητα και διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Σε προσωπικά και ερωτικά σας ζητήματα, είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, έρχονται ερωτικές επιτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους καχυποψίες, αναστολές και αμφισβητήσεις, ίσως να μην μπορέσετε να ξεφύγετε από κάποιες εσωτερικές εμμονές. Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας δώσει το άνοιγμα να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα ερωτική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση σχετικά με την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα περιορίσει τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας, θα δώσετε τέλος σε φρούδες ελπίδες ή σε ουτοπικές ερωτικές αναζητήσεις. Ευχάριστη διάθεση θα σας δημιουργήσει ερωτικό πρόσωπο που θα σας αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε γεγονότα ή αισθήματα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Σήμερα θα σας δοθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, οξυδέρκεια και σωστή αντίληψη. Σε επαγγελματικά θέματα, ναι μεν η μέρα θα σας δημιουργήσει κάποιες αναστολές, ωστόσο θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα δε θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ερωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει συγκρούσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, ίσως να μετανιώσετε για κάποιες παρελθοντικές σας κινήσεις ή να αλλάξετε γνώμη σχετικά με τη στάση που κρατήσατε στο ταίρι σας. Τα λόγια σας θα καταφέρουν να πείσουν, να διορθώσουν ή ακόμα και να κατευθύνουν. Ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα σας παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικές βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.