Σοφία Μαυρίδου:  Συνεχίζουμε τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πιερίας

77

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση εργασιών για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού, σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του νομού Πιερίας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων/ΣΑΕΠ808.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας του ρέματος Καταχά του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού προκειμένου να εξασφαλιστούν ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας. Στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης, πραγματοποιήθηκε καθαίρεση του ενός φορέα της γέφυρας και στη θέση του κατασκευάζεται νέος φορέας από οπλισμένο σκυρόδεμα με ενίσχυση των υφιστάμενων ακρόβαθρων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας υλοποιεί έργα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των διερχομένων οχημάτων που εξυπηρετούνται από το εν λόγω οδικό δίκτυο με σκοπό την αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια όλων των πολιτών.