Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/10)

123

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ερμή στην Παρθένο.

Η ημέρα θα είναι δραστήρια και ευχάριστη και θα σε οδηγήσει να αναλάβεις δράση και να ασχοληθείς με ζητήματα τα οποία θέλεις να διευθετήσεις.  Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ιδέες οι οποίες θα σε βγάλουν από μία δύσκολη κατάσταση, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κρατηθείτε στα όριά σας και μην υπερβάλλετε στα λόγια και τις πράξεις σας σήμερα, φίλοι Κριοί, φανείτε επιφυλακτικοί και εγκρατείς στις υποσχέσεις των αγαπημένων σας προσώπων, των συναδέλφων και του ερωτικού σας συντρόφου, μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μη βιάζεστε να λάβετε και να δώσετε απαντήσεις στο ταίρι σας, που αφορούν το συναισθηματικό μέλλον του δεσμού σας. Οι αδέσμευτοι, φλερτάρετε με μια καινούρια γνωριμία, μην αφήνετε τις εξαιρετικές ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε εξοπλισμένοι με ερωτική γοητεία και τολμηρή διάθεση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την κάνετε τη νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας θα καταφέρει να σας γοητεύσει. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι αντιφατικές όψεις της ημέρας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, με τους άλλους πλανήτες, δημιουργούν στον επαγγελματικό και προσωπικό σας περίγυρο κάποιες εντάσεις και αψιμαχίες, που καλό θα ήταν να αποφύγετε με τακτ και ισορροπημένες αντιδράσεις και όχι να ρίξετε λάδι στη φωτιά των καταστάσεων και των γεγονότων που σας περιστοιχίζουν. Σκεφτείτε ψύχραιμα και ήρεμα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του συντρόφου σας, προστατέψετε το δεσμό σας από τη ζήλεια και το πείσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει θερμός διάλογος που θα καταλήξει σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, αν επιλέξετε την ειλικρίνεια τότε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας καθώς και τις μεταξύ σας επαφές. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κρατήστε στάση οικεία και θερμή, και θα δείτε πως η μέρα σας θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία..

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σας εξιτάρει η ομαδική δράση, φίλοι Δίδυμοι, η συναδελφικότητα και η ομοψυχία στη δουλειά σας, διεγείρουν το δυναμισμό και την οργανωτικότητά σας σήμερα, με αποτέλεσμα οι επιδιώξεις σας να πραγματοποιούνται σε γοργούς ρυθμούς. Η ερωτική ζωή των αδέσμευτων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα φλερτ με το αντίθετο φύλο δίνουν και παίρνουν, ένα νέο ειδύλλιο τραβάει την προσοχή σας, οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε με τρυφερότητα το ταίρι σας, απολαύστε μοναδικές στιγμές στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και πιεστικές ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δε θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να φλερτάρετε. Καταφθάνει δυνατή ερωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, οι περεταίρω επαφές σας θα φέρουν έναρξη σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν πιστεύετε πως δεν μπορείτε να κρατήσετε τα νεύρα σας ή πως θα χάσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας, αγαπητοί Καρκίνοι, τότε δεν είναι απαραίτητο να ανακινήσετε σήμερα τα σημαντικά θέματα που αφορούν στη δουλειά σας, στην πρόοδό σας, αλλά και εκείνα που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας καθημερινότητα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μη χαλάτε την τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σας, για να επισημάνετε μικρολεπτομέρειες και λάθη, που ίσως κουράσουν το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ερωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Διάχυτες και πολύ ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας και αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπική συνάντηση τερματίζει χωρισμός ή τσακωμός.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γίνεστε αρκετά επιλεκτικοί σήμερα, φίλοι Λέοντες, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, το ενδιαφέρον σας ανταποκρίνεται κυρίως σε οτιδήποτε ξεχωριστό, συναρπαστικό και πρωτότυπο, είτε αφορά σε ιδέες και στόχους στην καριέρα σας, είτε έχει να κάνει με τα φιλικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Παρακινήστε με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας τον ερωτικό σας σύντροφο, διώξτε τη στασιμότητα και την πλήξη από το δεσμό σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με πρωτόγνωρη, αισθησιακή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, τολμηρή θα είναι η στάση σας, απαλλάσσεστε απ τυχόν αναστολές. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα βρουν στόχο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τα ερωτικά σας δεδομένα, αναστάτωση θα νιώσει η καρδιά σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και άτομο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό. Καταφθάνουν επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, τα γεγονότα θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην αφήνετε εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά και επαγγελματικά, σημαντικά θέματα που σας απασχολούν, αγαπητοί Παρθένοι, και επηρεάζουν παράλληλα την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μη χάνετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα, μην επιτρέπετε να βαλτώνουν τη διάθεσή σας υποθέσεις και καταστάσεις που επιβαρύνουν τη σχέση σας με το άλλο σας μισό, πάρτε πρωτοβουλίες για μια συγκαταβατική κουβέντα με το ταίρι σας, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η ερωτική σας ζωή πορεία σταθερή, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα αρχίζει για εσάς, φίλοι Ζυγοί, με ακατανίκητη παρορμητικότητα, με τάση να υπερβάλετε προς όλες τις κατευθύνσεις και τους τομείς της καθημερινότητάς σας, αλλά και τα νεύρα σας να είναι αρκετά τεντωμένα και με την παραμικρή λεπτομέρεια που σας ενοχλεί. Μπορεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις και περιστάσεις σήμερα, αν συνεχίσετε να πορεύεστε με βιαστικούς ρυθμούς, που πιθανόν ενοχλούν τον ερωτικό σας σύντροφο και δημιουργούν ανταγωνιστική ατμόσφαιρα στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην επιλέγετε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να συμπεριφερθείτε με σκληρότητα και ψυχρότητα στους συναδέλφους, στα προσφιλή σας άτομα και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γιατί είναι πιθανό να έχετε επικίνδυνα αποτελέσματα, που ίσως δεν μπορείτε να ανατρέψετε με ευκολία. Η μέρα ίσως σας κάνει περισσότερο επιθετικούς στη συμπεριφορά σας στον ερωτικό σύντροφο, ελέγξτε τις έντονες εκρήξεις και τον παρορμητισμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ερωτικούς, απρόβλεπτους, και τολμηρούς. Η ελκυστικότητα στην εμφάνιση σας σε συνδυασμό με την καλά μελετημένη σας προσέγγιση, θα σας οδηγήσει σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, εσείς οι χωρισμένοι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις.  Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, θα έχει για εσάς θέρμες και ειλικρινείς βλέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Απολαύστε την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σας σήμερα, φίλοι Τοξότες, όσο κι αν κουραστείτε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας, ικανοποιείστε και δικαιώνεστε με το αποτέλεσμα και την προσωπική σας καταξίωση. Οι έξαλλοι και γρήγοροι ρυθμοί δεν αφήνουν ασυγκίνητη και ανεπηρέαστη την ερωτική σας ζωή, μην αναλώνεστε στα πρέπει και το φαίνεσθαι, απελευθερώστε τα τρυφερά σας θέλω στο ταίρι σας, αγκαλιάστε το δεσμό σας με ζεστασιά και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας ταυτόχρονα και τον δυναμισμό σας. Ερωτικά αναστατωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε ιδιαιτέρως τολμηροί στις προτάσεις σας. Περάστε σε προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην ξεχνάτε, αγαπητοί Αιγόκεροι, πως η ζωή είναι γεμάτη πάθη και ανεπανόρθωτα λάθη και εσείς σήμερα χρειάζεστε μεγάλη προσοχή και διορατικότητα στη διάθεση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί υπάρχει κίνδυνος και σοβαρή πιθανότητα να κάνετε και τα δύο. Οι όψεις της ημέρας μαζί με τους άλλους πλανήτες, σας προκαλούν παρορμητισμό και έντονο ενθουσιασμό με το ταίρι σας, που καλείστε να το μετατρέψετε σε αισθησιακές και ερωτικές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική και απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε, θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που θα σας τηλεφωνήσει. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και ερωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ερωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην τα βάζετε με όλους και με όλα σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, και μην ξεσπάτε τα νεύρα και το άγχος σας σε πρόσωπα που δεν ευθύνονται για τα γεγονότα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν στη δουλειά σας, στις κοινωνικές σας επαφές και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Υπολογίστε τις συνέπειες που μπορεί να έχουν τα λόγια και οι πράξεις σας, αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και τις εντάσεις με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δείξτε συγκαταβατικότητα και ψυχραιμία στις συζητήσεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την αναζητήσετε την περιπέτεια. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε. Σήμερα εντελώς απρόοπτα δεν αποκλείεται πρόσωπο απ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα αρχίζει, αγαπητοί Ιχθύες, με έγνοιες και γεγονότα στην επαγγελματική και οικονομική σας καθημερινότητα. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα στη δουλειά σας και στις σχέσεις σας με φίλους και τον ερωτικό σύντροφο, οπότε καλό θα είναι να δείξετε μετριοπάθεια και σεμνότητα στις αποφάσεις σας, για να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες και οι φιλοδοξίες σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες οι αδέσμευτοι, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο έχοντας αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μια θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας,  θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή.  Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό περνάτε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία.