Ευχαριστήριο του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου

199

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου μας, αφιερωμένη στην πρόληψη των επιπλοκών του HPV – ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων, με τη φιλοξενία του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου και με τη στήριξη του Δήμου Δίου – Ολύμπου και της Κοινότητας Λιτοχώρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Κοινότητα Λιτοχώρου για την υποστήριξη στην ενημερωτική εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία της Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου, τον προϊστάμενο της κ. Μπίτο Τριαντάφυλλο και όλους τους εργαζόμενους της, καθώς και την κ.Νασοπούλου Θέμις για την εξαιρετική εικονική ανάβαση στον πανέμορφο Όλυμπο.

Ευχαριστούμε θερμά, τον βουλευτή Πιερίας κ. Μπαραλιάκο Φώντα, τον πρώην Βουλευτή Πιερίας κ.Χριστογιάννη Δημήτριο, τον αντιδήμαρχο Δίου – Ολύμπου κ.Πατσιαρίκα Δημήτριο, την πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ.Κατσαμάκα Ουρανία, τον πρόεδρο της Κοινότητα Λιτοχώρου κ. Κυριακάκη Ευστράτιο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΟΛ στο Δήμο Δίου- Ολύμπου κ. Σαμαρά Κωνσταντίνο, την πρόεδρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς κ.Κατσικούδη Διονυσία, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιτοχώρου κ. Παπαθανασίου Μαρία, την Γραμματέα του Συλλόγου Κόρες Πιερίων κ.Σταμούλη Χρύσα, την πρόεδρο και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λιτοχώρου, για την παρουσία τους στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την τιμητική παρουσία του κ. Μπόντη Ιωάννη, καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας- Τέως Προέδρου της Ιατρικής ΑΠΘ, καθως και του κ. Αγοραστού Θεόδωρου καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας- Προέδρου της Ελληνική HPV Εταιρεία.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές της εκδήλωσης μας κ. Παγανά Αριστοφάνη, Γενικό- Οικογενειακό Ιατρό – Διευθυντή ΕΣΥ ΚΥ Λιτοχώρου, την κ. Γελαδάρη Σοφία, Νοσηλεύτρια ΚΥ Λιτοχώρου, την κ.Κοτσαλίδου Παναγιώτα, Νοσηλεύτρια ΚΥ Λιτοχώρου την κ.Τριανταφύλλου Ευαγγελία, Νοσηλεύτρια ΚΥ Λιτοχώρου, την κ.Φραγκουλίδη Άννα, Παιδίατρο, Επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ ΚΥ Λιτοχώρου, τον κ.Χατζησταματίου Κίμωνα Μαιευτήρα- Γυναικολόγο, Ακαδημαϊκό Υπότροφο Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής ΑΠΘ – Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου- Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής HPV Εταιρείας και της Διεθνούς Εταιρείας Θηλωματοϊών και την κ.Δεληγιάννη Χαρίκλεια, Οδοντίατρο- Στοματολόγο- Επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ ΚΥ Λιτοχώρου.

Ευχαριστούμε θερμά την κ.Χριστίδου Έλενα , εκπαιδευτικό Ελληνικής & Αγγλικής, ειδική παιδαγωγό, ηθοποιό, συγγραφέα – μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας για την απαγγελία του ποιήματος της « Μου λείπεις».

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Κορτσάρη Ευγενία – Φιλόλογο- Αντιπρόεδρο της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας, για την απαγγελία και δημιουργία του ποιήματος της για την εκδήλωση μας « Για τη γυναίκα»

Ευχαριστούμε θερμά την κ.Γώτη Φλώρα- Φιλόλογο, για τη δημιουργία του κειμένου του θεατρικού μονόπρακτου και την κ.Χριστίδου Έλενα για την ενσάρκωση του ρόλου της « Ελπίδας».

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη μας, όλες τις κυρίες και τους κυρίους που προσήλθαν στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το ανθοπωλείο Μικρός Κήπος- και την ιδιοκτήτρια κ.Μαρία Τροίρη στο Λιτόχωρο για την υπέροχη σύνθεση λουλουδιών αλλά και για τα υπέροχα λουλούδια που τοποθετήθηκαν και ομόρφυναν τον χώρο της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα της κ.Τροΐρη Αφροδίτης για την προσφορά μπρελόκ με το σύμβολο του αρσενικού και θηλυκού, τα οποία μοιράστηκαν σε όλους όσους προσήλθαν.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιαπιντζή, διευθυντή του καταστήματος Άρτος Εφέσσου Λιτοχώρου, το ζαχαροπλαστείο Παστέλι στην Καρίτσα, την εταιρεία εμπορία ποτών Γκοτζαμανίδης, την εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Φυσικό Μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ και το super market Ζέρβας στην Καρίτσα για την προσφορά τους στον υπέροχο μπουφέ της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά,τη  Διασωστική Ομάδα Πιερίας -ΔΟΠ για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά, τον κ.Τηλέγραφο Βασίλειο για τη βοήθεια του στη ρύθμιση του ήχου.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας κατά της διασποράς της νόσου Covid-19.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Φίλων ΚΥ Λιτοχωρου