Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/09)

121

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη θα ελαφρύνει το κλίμα -το οποίο φαίνεται πως έχει βαρύνει αρκετά τις προηγούμενες ημέρες- και θα στρέψει την προσοχή σου σε πράγματα τα οποία σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κανονίσεις μία συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μία έξοδο με φίλους. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι ερωτικές σας επιλογές θα αποδειχτούν σοφές, οι αποφάσεις σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Η ανάγκη σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, σήμερα δεν αποκλείεται να σας ερωτευτεί ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο. Η γοητεία σας θα είναι έντονη, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό γεγονός, προμηνύεται νέα ερωτική αρχή!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Η άρνηση σας να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη θα σας ωθήσει σε δυναμική δράση και αντιμετώπιση, θα πάρετε τολμηρές αποφάσεις που θα σας φέρουν νέα ανοίγματα. Η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή ερωτικό, θα δυναμώσει τον ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι, μάλλον θα θελήσετε αλλαγές, ενδέχεται να βγάλετε απωθημένα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, θα κατευθυνθείτε σε νέες ερωτικές αναζητήσεις. Ξαφνικό συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να εισάγετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, η σημερινή αστρολογική όψη θα κάνει την κρίση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καθαρό θα είναι το μυαλό σας, διορατική η σκέψη σας, προχωρήστε σε διαπραγματεύσεις ή διεκδικήσεις θα υπάρξει επιτυχία. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, θα κερδίσετε την εκτίμηση κάποιων προσώπων γεγονός που θα ανεβάσει το επαγγελματικό σας γόητρο. Σήμερα θα είστε σε θέση να κλείσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές ή ερωτικές, ο έλεγχος των εξελίξεων περνά στα χέρια σας, μη διστάσετε να προτείνετε αυτό που σκέπτεστε. Ετοιμαστείτε για νέα ερωτική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανήσυχη θα είναι σήμερα η καρδιά σας. Βάζετε φρένο στο καθιερωμένο και στο συνηθισμένο, στόχος σας θα είναι να πειραματιστείτε, δε θα αρνηθείτε να βάλετε την καρδιά σας σε δοκιμασίες. Θα σας δοθεί ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη γοητεία και την ελκυστικότητά σας, σήμερα πριν κλείσει το 24ωρο θα συμβεί καινούργια ερωτική γνωριμία. Ανταποκριθείτε στα γεγονότα με αυθορμητισμό, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούριους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε ερωτικά μόνοι, καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιόδοξη, τολμηρή, ίσως και κάπως ασυνήθιστα απελευθερωμένη θα είναι η ερωτική σας στάση. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, σήμερα οι αποφάσεις σας θα έχουν ωριμότητα και ορθολογισμό. Τυχαία συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο από τα παλιά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις. Εσείς οι χωρισμένοι, κατόπιν προσγειωμένης σκέψης θα οδηγηθείτε σε ενέργειες επανασύνδεσης, οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει ώθηση στην καρδιά σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα ενεργήσετε με τρόπο ανατρεπτικό, ίσως και επαναστατικό. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν για τους ερωτικά μόνους, μη γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις. Εσείς που είστε χωρισμένοι, η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στο πρώην ταίρι σας, προσωπική συνομιλία θα φέρει ξεκίνημα επανένωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Ό,τι νιώσετε και ό,τι σκεφτείτε θα το διατυπώσετε με τρόπο ξεκάθαρο χωρίς υποκρισία και χωρίς τον φόβο αρνητικής κριτικής. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εκφράσετε προτάσεις και νέες ιδέες. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα σας δώσει την δυνατότητα να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να σας φέρει καινούργιο πρόσωπο, γοητευτικό άτομο θα εισχωρήσει στην καρδιά σας. Η απόφασή σας να κινηθείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θα σας βγει σε καλό, σήμερα ο τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές κινήσεις. Τα γεγονότα θα τερματίσουν το μεταβατικό στάδιο, εσείς που αναζητάτε νέο ερωτικό ξεκίνημα βγαίνετε από την αναμονή. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη και ευχάριστη συνάντηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με σαφήνεια, οι τεκμηριωμένες απόψεις σας θα λύσουν παρεξηγήσεις. Η μέρα θα σας φέρνει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα τις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα γνωρίσετε μέσω φιλικών σας ατόμων, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Για τους ερωτικά μπερδεμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα ενδεχομένως και επανασυνδέσεις, η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη σκέψη σας πρόσωπα που σας εγκατέλειψαν, σαν πρόδωσαν ή σας πρόσφεραν μια απογοητευτική ερωτική σχέση. Σήμερα θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, γίνεται διαχειρίσιμη πλέον η ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από φοβίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εμφανίσετε την ανάγκη νέας ερωτικής αρχής, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε ερωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ερωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα φέρουν έντονες ερωτικές εξελίξεις. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, στη στάση σας θα υπάρξει αυθορμητισμός και παρόρμηση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις πίεσης και ρουτίνας. Επαναστατικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τα στάσιμα. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε σχέσεις, επαφές και συνθήκες, σήμερα θα κινηθείτε άμεσα και δημιουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, η σημερινή μέρα θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ερωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ερωτικής σταθερότητας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις, καταφθάνει απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, σήμερα θα κρατήσετε στάση ξεκάθαρη και δεκτική, θετικό αποτέλεσμα θα υπάρξει σε προσπάθειες επανασύνδεσης. Καταφθάνει αρχή δεσμού με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείτε ή να σας πολιορκεί ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους και παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι  αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται αλλαγές, θα γίνουν συζητήσεις περί δεσμεύσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και θερμές συναισθηματικές συζητήσεις, που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Ο ερχομός ενός προσώπου θα σας φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο εύθυμη στάση. Η απόφασή σας να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα. Απελευθερώστε τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα υπάρξουν θερμά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργιες προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο επαγγελματικής βελτίωσης. Κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Θα υπάρξουν εξάρσεις και επαναστατικές διαθέσεις, ωστόσο κινηθείτε συγκρατημένα, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Για εσάς τους ελευθέρους και ανεξαρτήτους, τα συμβάντα θα σας βάλουν σε καινούργιες συναισθηματικές και ερωτικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας. Ευφράδεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, θα ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Στον ερωτικό σας τομέα, το πρόσωπο που θα σας ζητήσει προσωπικό ραντεβού θα είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτική σας ζωής. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, συναισθηματική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η ανάγκη σας για ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε το ερωτικό σας ταίρι με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητά σας να βγείτε από την ερωτική μοναχικότητα, θα σας κάνει προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση σχέσης, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν ερωτική εξέλιξη.