«ΜΑΜΑΔΕΣΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» – ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ: Εκδήλωση με θέμα « Να περιμένεις καλά πράγματα»

140

Με κεντρικό θέμα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ», ξεκινούν οι εκδηλώσεις – συναντήσεις της νέας σεζόν από την ομάδα «ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» παιδιών ηλικίας 0-9 ετών.

Διανύοντας τον 6ο χρόνο λειτουργίας της, η ομάδα διοργανώνει συναντήσεις για μητέρες παιδιών ηλικίας 0-9 ετών. Μέσα από εμπνευσμένες ομιλίες σε θέματα και προβληματισμούς της καθημερινότητας της οικογένειας, οι συναντήσεις στοχεύουν να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν τις μητέρες και παράλληλα να προσφέρουν φιλία και υποστήριξη. Την ίδια ώρα, τα παιδιά, έχουν το δικό τους πρόγραμμα με ψυχαγωγία, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στο σχολικό κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 5:30 – 7:30 μ.μ.. Με θέμα, “Να περιμένεις καλά πράγματα”, ο οικογενειακός σύμβουλος Παντελής Σιδηρόπουλος θα  ενθαρρύνει σε καθημερινά βήματα γεμάτα δύναμη, αυτοπεποίθηση, συντροφικότητα και ευλογίες. Παράλληλα, στο δικό τους χώρο, τα παιδιά θα χαρούν ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες γύρω από το θέμα “ΦΙΛΟΙ; ΦΙΛΟΙ”!

“ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”, λοιπόν!

Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022, 17:30 – 19:30, Σχολικό Κτίριο Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης (Νικομηδείας 38).

Είσοδος Ελεύθερη

Ποιες είμαστε

Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα συναναστροφής μαμάδων με στόχο την παρέα και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις προκλήσεις.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι αξίες πηγάζουν από την πίστη μας στο Θεό, που πρώτος μας έδειξε το δρόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας στον πλησίον.

Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 9 ετών καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών πεποιθήσεων.  Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά, να ακούσεις, να μιλήσεις, να μάθεις, να στηρίξεις και να στηριχθείς.