Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/09)

96

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό κάτι που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα! Η νέα θέση της Αφροδίτης θα φέρει εύνοια στους παραπάνω τομείς και από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει πολλές εξελίξεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα σημαντικό, επαγγελματικό σας θέμα είναι ικανό σήμερα να τραβήξει το απόλυτο ενδιαφέρον σας, φίλοι Κριοί, μέχρι να καταφέρετε να αποσπάσετε την ικανοποίηση και την επιτυχία ότι φέρατε εις πέρας κάθε υποχρέωση που είχατε αναλάβει. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη συμπεριφορά σας προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, μη γίνεστε εριστικοί και βιαστικοί, αλλά τροφοδοτήστε τη σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα αναλάβετε έντονη ερωτική δράση και θα σας ομολογήσω πως θα τα πάτε μια χαρά. Ξαφνική και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα ζωηρέψει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σπάσει τη μονοτονία στην καρδιάς σας, τολμήστε να φανείτε δεκτικοί και εκδηλωτικοί, σας φανερώνω πως το άτομο που θα περάσει στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα έχει βλέψεις για σταθερό μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η πραγματική σας θέληση να ανακαλύψετε και άλλα μονοπάτια επιμόρφωσης και γνώσης πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας, αγαπητοί Ταύροι, σας οδηγεί σε νέες γνωριμίες, σε συζητήσεις και επιλογές για το μέλλον της καριέρας σας, που από καιρό επιθυμούσατε να φτάσετε. Εκτιμήστε το γεγονός ότι γύρω σας υπάρχουν έμπιστοι φίλοι, καλοπροαίρετα άτομα και ένας σύντροφος που σας προσφέρει απόλυτη τρυφερότητα και ζεστασιά, εκμεταλλευτείτε μοναδικά τις τρυφερές στιγμές με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητά σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να σταματήσετε να επιθυμείτε πλέον να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, έρχονται ανατροπές σε σκέψη και καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη, φίλοι Δίδυμοι, προμηνύει δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία με τα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας, πολύ πιθανόν να επιφυλάσσει ρήξεις και εντάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Δείξτε προθυμία και διπλωματία στις συζητήσεις με τους γύρω σας, κρατήστε ουδέτερη στάση στον ερωτικό σύντροφο, μη συμπεριφέρεστε επιθετικά με βλοσυρά λόγια, σχεδιάστε τις επιλογές, τις αποφάσεις και τις κινήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις και πιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη ζωή σας ερωτικό πρόσωπο που σας πλήγωσε ή απογοήτευσε. Ενδέχεται να προκύψει νέα γνωριμία, σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μην παθιάζεστε τόσο πολύ με τη δουλειά σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, μην επικεντρώνεστε σε ένα καινούριο σχέδιο και αφήνετε τις εκκρεμότητες να σας κυνηγούν, βάλτε σε τάξη τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, οργανώστε με συγκεκριμένο πλάνο τα επόμενα βήματά σας. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι πολύ πιθανόν να φέρει διαμάχες και ανταγωνιστικές καταστάσεις στο δεσμό σας, μη δημιουργείτε εχθρικό στρατόπεδο, ανοίξτε την αγκαλιά σας στις ανάγκες και τα θέλω της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιταχθείτε σε πρόσωπα και ερωτικές σχέσεις που πλέον δε σας ικανοποιούν. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε σωστές ενέργειες, θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα έρθετε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μην αντιδράτε αυθόρμητα και παρορμητικά στις προκλήσεις και τα μπερδέματα που ενδεχομένως δημιουργηθούν στο χώρο της δουλειάς σας, φίλοι Λέοντες, κάντε δεύτερες και τρίτες σκέψεις αν χρειαστεί, για να δικαιολογήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την διαίσθηση και το ένστικτό σας, ακολουθήστε πιστά την καρδιά σας, για να βγείτε από τις αδιέξοδες καταστάσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει ενθουσιασμός και ζωτικότητα, με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στις ερωτικές σας επαφές. Θα βρείτε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πίκραναν, τώρα θα έχετε την ψυχική διάθεση να κάνετε μια ολοκαίνουργια ερωτική αρχή. Σε φιλική παρέα θα σας συστήσουν πρόσωπο, που από την πρώτη στιγμή θα φανερώσει τη συμπάθεια και την έλξη του για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορείτε να ανακάμψετε επαγγελματικά σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, ακόμα κι αν υπάρχουν σοβαρά και σημαντικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά και προκαλούν ανησυχία και αμφιβολίες στην καθημερινότητά σας, θα βρείτε κάποιες στιγμές για να περάσετε όμορφα, τρυφερά και ζεστά με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε. Ικανοποιείστε από τη δουλειά σας, κερδίζετε την εκτίμηση και το θαυμασμό των κοντινών σας προσώπων, απολαμβάνετε την ηρεμία και τη γαλήνη του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα θερμών ερωτικών συμβάντων. Μια συνάντηση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τα συναισθήματά σας, το πρόσωπο με το οποίο θα ανοίξετε κουβέντα ερωτική θα σας φερθεί με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο ερωτικό ταίρι. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε παλιές αποτυχημένες ερωτικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως διανύσετε μια περίεργη και δύσκολη μέρα, φίλοι Ζυγοί, πιθανόν η πεσμένη σας ψυχολογία σας ωθεί να δείτε με ύποπτο μάτι τις προθέσεις των κοντινών σας ατόμων. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή με τις αντιθέσεις των πλανητών, τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσετε πιθανόν να ταράξουν την ηρεμία και την ισορροπία σας, οι συζητήσεις με το ταίρι σας πρέπει να είναι επικεντρωμένες στην ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν, να μη δημιουργηθούν περαιτέρω εντάσεις και ρήξεις στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αγαπήσετε, να κατανοήσετε και να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε είστε ελεύθεροι, σήμερα θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, θερμοί, ίσως και αρκετά ρομαντικοί. Αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, η θερμή σας καρδιά σε συνδυασμό με την εκδηλωτική σας στάση θα αξιοποιηθεί καταλλήλως από πρόσωπο, που από καιρό ήθελε να κάνει το βήμα να σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σας είναι αρκετά δύσκολο να μιλήσετε ξεκάθαρα σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, στους δικούς σας ανθρώπους για τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμισθεί, γιατί από τη φύση σας είστε μυστικοπαθείς και συγκρατημένοι. Υπάρχει κίνδυνος σοβαρών παρεξηγήσεων με τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο αν παραμείνετε σιωπηλοί στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας, συζητήστε με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες κουβέντες με τους γύρω σας, μη φοβάστε αν απορριφθούν τα θέλω και οι επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε απρόοπτη συνάντηση δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η ερωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει απρόοπτες ερωτικές αλλαγές, έρχονται αναθεωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η κινητικότητα και ο επικοινωνιακός αναβρασμός που δημιουργείτε γύρω σας, φίλοι Τοξότες, δεν είναι πρωτότυπη κατάσταση, είναι όμως επιβαρυντική για να αποσυντονίζει την ψυχική ηρεμία και την ισορροπία σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή σήμερα, για να αντιληφθείτε αν ακολουθείτε το σωστό δρόμο που οδηγεί στη χαρά, την ευχαρίστηση και την ευτυχία στην ερωτική σας ζωή, να ανακαλύψετε τις ελλείψεις και τα λάθη στη σχέση σας, να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τα βαθιά και ειλικρινή σας συναισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Σήμερα θα βάλετε μπροστά τη λογική και το ρεαλισμό, ο ορθολογισμός θα είναι αυτός που θα νικήσει τα αρνητικά συναισθήματα. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προβεί σε ερωτικές εξομολογήσεις, που θα φέρουν ευχάριστες ταραχές. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα περάσετε πολύ όμορφα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι ατέλειωτες ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά σας ίσως σας εξαντλήσουν σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, προσέξτε το δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, γιατί είναι πιθανόν να εκτοξεύσετε βολές και αντιπαλότητα στα οικεία σας πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο, χωρίς να έχουν ευθύνη για την μαχητική σας διάθεση. Αν δεν καλμάρετε τα νεύρα και το άγχος σας, ίσως δημιουργηθούν σοβαρές ρήξεις με τους φίλους και το ταίρι σας, που θα είναι πολύ δύσκολο να αντιστρέψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ενέργεια και δραστηριοποίηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στόχος σας θα είναι να τερματίσετε τις τυχόν εντάσεις μέσα στη σχέση σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα προσελκύσετε κοντά σας πρόσωπα που θα δημιουργήσουν καινούργια δεδομένα, κάποιο απ’ αυτά θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της ερωτικής σας καθημερινότητας. Ένα καινούργιο άτομο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τη συμβιβαστική ανάγκη για επανασύνδεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Λειτουργήστε πέρα από φοβίες, ανασφάλειες και αναστολές σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, υπερασπιστείτε τις προσωπικές αρχές, τις κοινωνικές σας αξίες και τον επαγγελματισμό σας, επιλέξτε άξιους συμμάχους, πιστούς φίλους και ικανούς συνεργάτες. Αποφύγετε τις παρορμητικές και ανεξέλεγκτες κινήσεις, τις επιπόλαιες αποφάσεις, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, δίχως να δείξετε υποταγή στα θέλω και τα πρέπει του δεσμού σας, φανείτε διαλλακτικοί και τρυφεροί με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το προαίσθημα που θα νιώσετε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολική αντιδραστικότητα. Σε εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο που θα σας βοηθήσει εξελιχθείτε, να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα. Καλοδεχτείτε το καινούργιο άτομο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είναι απαραίτητο και απόλυτα αναγκαίο να δείξετε ψυχραιμία και σοβαρότητα στα εργασιακά θέματα που σας απασχολούν, αγαπητοί Ιχθύες, να κρατήσετε τη θέση σας απέναντι στις εντάσεις και τις αψιμαχίες που δημιουργούνται στους χώρους που κινείστε, να μη ρίξετε τον εγωισμό και την περηφάνια σας αν πιστεύετε ότι θίγεστε προσωπικά. Οι πλανητικές συγκυρίες σας παροτρύνουν να μην επαναλαμβάνετε τα λάθη του χθες στην ερωτική σας ζωή, να μην έχετε ταμπού και προκαταλήψεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, θα προσπαθήσετε να κατασταλάξετε στο αν θέλετε επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Θα σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για εσάς, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο σοβαρής σχέσης, ικανής να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Σήμερα θα αποφασίσετε αν θα επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν ή αν θα βάλετε πλώρη για αλλού.