Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/09)

179

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Σελήνη περνά στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα σε οδηγήσει να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου, τις ενδόμυχες σκέψεις σου αλλά και τις ανησυχίες σου. Η ημέρα είναι πολύ βοηθητική για ενδοσκόπηση και περισυλλογή καθώς η θέση της Σελήνης όχι απλώς το επιτρέπει, αλλά το επιβάλλει! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα φίλοι Κριοί, για να δράσετε δυναμικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας που ζητούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Η μέρα θα σας προτρέψει να μοιραστείτε με τα οικεία σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο απόψεις και ιδέες για το μέλλον της σχέσης σας, να σκορπίσετε τον αισθησιασμό και την συναισθηματική σας παρορμητικότητα στην ατμόσφαιρα, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα στοχεύσετε στον σταθερό δεσμό. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με άτομο από το παρελθόν, κάντε το απαιτούμενο βήμα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης. Ερωτικές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, μια ευχάριστη συνάντηση θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε φιλικά, θα σας κάνει να αλλάξετε οπτική γωνία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με συναδέλφους ή έμπιστους φίλους σας ειδικά για ζητήματα που αφορούν την μόρφωση σας, ένα σεμινάριο, μια νέα ιδέα σας πάνω στην καριέρα σας. Δείξτε την τρυφερότητα και την ζεστασιά σας στον άνθρωπο που αγαπάτε, μην αφήνετε περιθώρια στην στασιμότητα και την ζήλεια να βλάπτουν την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, έντονη θα είναι αυτοπεποίθηση σας, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με αμεσότητα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Σήμερα θα μείνετε σταθερά στους στόχους σας, δε θα παρεκκλίνετε από τις επιθυμίες σας, η επιμονή και η ψυχραιμία θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.  Εσάς τους ερωτικά μόνους, η μέρα θα σας ανοίξει νέα ερωτικά ενδεχόμενα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι πρωτότυπες ιδέες, η ευφυΐα του μυαλού και η ευγλωττία σας, σας οδηγούν σήμερα φίλοι Δίδυμοι σε μια πολύ δημιουργική και οργανωτική ημέρα τόσο στην δουλειά σας, όσο και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη σας προτρέπει να ανάψετε την σπίθα του πάθους και της ευτυχίας στην ερωτική σας ζωή, να αποσπάσετε από τον δεσμό σας μια αληθινή υπόσχεση, έναν παντοτινό όρκο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε, θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η καλή και θετική σας διάθεση που διαχέεται σήμερα στους χώρους που κινείσθε αγαπητοί Καρκίνοι, είναι πιθανόν να προέρχεται από την η σημερινή αστρολογική όψη, πράγμα που σας ωθεί να εξελίξετε και να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, είτε αυτά αφορούν την επαγγελματική, είτε την συναισθηματική σας ζωή. Κινηθείτε με άνεση και ηρεμία στον δεσμό σας, μαγνητίστε το ταίρι σας με την τρυφερότητα και την ζεστασιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε δημιουργική κατάληξη. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή με βλέψεις σοβαρές ίσως και δεσμευτικές. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας, τώρα θα εμφανιστεί η κατάλληλη ευκαιρία, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο επαγγελματικός σας δυναμισμός και η προθυμία που δείχνετε στο περιβάλλον της δουλειάς σας, βρίσκουν ανταπόκριση από τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας σήμερα φίλοι Λέοντες, μια σοβαρή πρόταση για νέες ευθύνες έρχεται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσει αρκετά το επόμενο κοντινό διάστημα. Ακολουθήστε σταθερούς και όχι βιαστικούς ρυθμούς στην συναισθηματική σας ζωή, επενδύστε στην ορθή σας κρίση και την γοητεία σας, μην απομονώνεστε από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η ερωτική σας στάση θα είναι σκεπτόμενη και ώριμη, στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά και θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει. Σήμερα οι  προσεγγίσεις σας θα έχουν ιδιαιτέρως θερμή κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το μυαλό σας λειτουργεί αξιοθαύμαστα και εύστοχα σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, είσαστε ικανοί και άξιοι για να πετύχετε οποιαδήποτε ανέλπιστη φιλοδοξία σας, ξεπερνώντας ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Εμπιστευτείτε τα πρακτικά σας ταλέντα, ελιχθείτε στις προκλήσεις και τις παγίδες που στήνονται γύρω σας από άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας, μπορείτε να αποκτήσετε ότι επιθυμεί η καρδιά σας, αρκεί να βάλετε σταθερά θεμέλια στο οικοδόμημα που χτίζετε μεθοδικά με το ταίρι σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει αισιόδοξα συμβάντα και ευχάριστες συζητήσεις που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί, με αποφασιστικότητα θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά ερωτικά ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Η ώριμη στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε το πρώην ταίρι σας θα οδηγήσει σε επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα την ζήλεια των συναδέλφων και των προσφιλών σας ατόμων φίλοι Ζυγοί, με την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σας διακατέχει, είτε γιατί η ανάγκη σας για πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις αποτυπώνεται στις επιλογές και τις κινήσεις σας, είτε γιατί η εξωτερική σας εμφάνιση και η γλυκύτητά σας, μπορεί να κεντρίσουν την προσοχή και του πιο δύσκολου εκπροσώπου του αντίθετου φύλου. Επενδύστε στο ταμπεραμέντο και την γοητεία σας, φλερτάρετε με μια νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, στις ερωτικές σας συναντήσεις θα προκύψουν ουσιαστικά και οριστικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ερωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σας πείσουν πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Εκτιμήστε τη θερμή και ειλικρινή συμπεριφορά του, στη στάση του δε θα υπάρξει υποκρισία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα έχετε τη δυνατότητα νέας ερωτικής αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Υψώστε σήμερα το ανάστημά σας και τις φιλοδοξίες σας που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα αγαπητοί Σκορπιοί, μπροστά στα τείχη της αδιαφορίας και της στασιμότητας που υψώνονται στην καριέρα σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι αστρολογικές όψεις και οι πλανητικές συγκυρίες σας περιβάλλουν με αποφασιστικότητα, με σταθερότητα και επιμονή για να επιτύχετε τους στόχους και τα συναισθηματικά σας οράματα με τον άνθρωπο που επιλέγετε να συντροφέψει μόνιμα την ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχονται τυχαία συμβάντα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εσείς οι ερωτικά άνευ σχέσης δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με το πρόσωπο που θα σταθμεύσει στην ερωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα που μένουν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας προφυλάξουν από λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και λάθος αποφάσεις. Απρόοπτη πρόταση θα σας ανοίξει πορεία δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Τοξότες, τονίζει ιδιαίτερα τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, σας υποδεικνύουν να προχωρήσετε με γοργούς ρυθμούς τα σχέδια και τα πλάνα που κάνετε για το κοντινό μέλλον στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Σκεφτείτε το συμφέρον και το καλό σας, μην επενδύετε σε καταστάσεις και ανθρώπους που επιβουλεύονται την χαρά και την ευτυχία σας, αγκαλιάστε με στοργή και συντροφικότητα το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα θελήσετε να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας σχέση, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια και η μακροχρόνια διάρκεια. Σε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε συναισθηματική ανταπόκριση. Σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν λόγια αγάπης, ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξομολογήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Αιγόκεροι σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τις ατομικές σας ανάγκες και τα λειτουργικά θέματα της καθημερινότητας, να φροντίσετε την υγεία και την διατροφή σας, να βάλετε σε τάξη τις ανάγκες και τα θέλω σας, να τονώσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας με στιγμές δοτικότητας και πάθους με το ταίρι σας. Δείτε κατάματα και με νηφαλιότητα την πραγματικότητα γύρω σας, μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και μπερδέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσετε παρεξηγήσεις, θα απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις. Σήμερα θα τα βρείτε με παλιό ερωτικό σας ταίρι, θα υπάρξει μεταξύ σας ξαφνική μη αναμενόμενη συνάντηση, που θα κλείσει με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο, που δε θα έχετε κανέναν λόγο να αδιαφορήσετε στο ενδιαφέρον του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το ζητούμενό σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι και αυτό που πρέπει να επιδιώξετε είναι μια σοβαρή, εποικοδομητική συζήτηση στην δουλειά σας με τους ανωτέρους και τους συνεργάτες σας, που ίσως το αποτέλεσμα που θα αποσπάσετε, να σας δώσει ώθηση και φτερά για νέες, δημιουργικές επιδιώξεις και επιτυχίες. Μην γίνεστε ανυπόμονοι και βιαστικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας, δείξτε συναινετική και τρυφερή διάθεση στις επιθυμίες και τα θέλω του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αυτοπεποίθηση. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα σημειώσετε επιτυχίες, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, προμηνύεται καινούργια γνωριμία. Η ξεκάθαρη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ζητήστε από έμπιστους φίλους και συναδέλφους να σας βοηθήσουν σε οποιαδήποτε παγίδα ή πρόκληση εμποδίζει τα σχέδια και τις επιθυμίες σας σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, οργανώστε μια κοντινή ή μακρινή φυγή με το ταίρι σας, βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα θέματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας ζωή. Οι αστρολογικοί σχηματισμοί με τους υπόλοιπους πλανήτες, σας προτείνουν να κάνετε συναντήσεις και ήρεμες συζητήσεις, που σίγουρα θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα και τα διλήμματα. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από αβέβαιες ερωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η σοβαρή εξέλιξη. Τώρα θα είστε σε θέση να λήξετε ανούσιες ερωτικές σχέσεις, δεν επρόκειτο να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο με πρόσωπα που δεν ικανοποιούν τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αυτή τη φορά θα κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως θα μπορεί να γεμίσει με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σας, τα απρόοπτα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις αποφάσεις σας.