Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/09)

109

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δυναμικές ίσως και κάπως εξτρεμιστικές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίστε τις στατιστικές, σε περίπτωση επιχειρηματικών ρίσκων, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα δώσει κύρος στην προσωπικότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τον έρωτα του για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται επανασύνδεση, βγαίνουν στο φως κρυμμένα αισθήματα. Η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον θερμό αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται επανασύνδεση, βγαίνουν στο φως κρυμμένα αισθήματα. Η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον θερμό αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απελευθερώνεστε από αναστολές, επιφυλάξεις ή τάσεις ηττοπάθειας. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις νέες ερωτικές προκλήσεις, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που ποτέ δε βγάλατε από τη σκέψη σας. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή ερωτική σχέση, εστιάστε στα θερμά αισθήματα που θα φανερωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα εμφανίσετε την ανάγκη για αλλαγές και για νέες αναζητήσεις.  Η ζωτικότητα σας θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε, σας διαβεβαιώνω πως οι κινήσεις σας θα πιάσουν τόπο. Μια ριζοσπαστική σας πράξη θα καταφέρει να κάνει μια μεγάλη σας επιθυμία πραγματικότητα, περνάτε σε περίοδο νέων δεδομένων. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για δυναμικές διεκδικήσεις, κυνηγήστε τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα απελευθερώσει τα αισθήματα σας, θα ενισχύσει τις ερωτικές σας διαθέσεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, ελκυστικό πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας. Τα συμβάντα θα είναι απρόοπτα, θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκύρια και όχι ραντεβού. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, σας παροτρύνω να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα φανείτε ζωτικοί, ακμαίοι και πολύ δραστήριοι, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δυναμικές και διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με απρόβλεπτα γεγονότα, θα υπάρξουν προτάσεις φιλικές που θα ανανεώσουν τη διάθεση σας. Δεν αποκλείεται να σημειωθεί ξαφνικό ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να σπάσει την ρουτίνα της καθημερινότητας σας δημιουργώντας νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχονται αλλαγές, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή, θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης που θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ερωτικό πρόσωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, θα τακτοποιηθεί ο λόγος που σας οδήγησε σε χωρισμό. Κρατήστε θετική στάση στις θερμές προτάσεις που θα λάβετε, καταφθάνουν θετικές ανατροπές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας γι αυτό φανείτε τολμηροί σε όποια ιδέα σκαρφιστείτε. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συζήτηση σας με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη υπόσχεση, που θα τηρηθεί τόσο από εσάς, όσο και από εκείνο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τον συναισθηματισμό σας, σήμερα κάτι απρόοπτο θα προκύψει. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία στο τρόπο σκέψης σας, σε συνδυασμό με την αυξημένη ερωτική σας γοητεία, θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς ίσως και ελαφριά ονειροπόλους. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, με τον ανανεωμένο τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να περάσετε σε πιο δυναμικά σχέδια για το μέλλον. Η συζήτηση σας με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ορίζοντα. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει σχέση, που δεν αποκλείεται στην αρχή τουλάχιστον, να επιλέξετε να την κρατήσετε μυστική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει ερωτικά, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού, δεχτικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε χωρίς ανασφάλειες. Ένα καινούργιο ελκυστικό και ευγενικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν θετική και ευχάριστη εξέλιξη. Κάποιοι από εσάς θα έχετε απρόσμενη συνομιλία με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας, αρκετά θελκτικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πατήσετε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για φιλικές συναντήσεις, απρόοπτη εμφάνιση προσώπου από τα παλιά θα φέρει ερωτικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, βραδινή ώρα δε θα γλυτώσετε από στιγμές έντονου πάθους. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θερμή η στάση σας, θα ανταπεξέλθετε ικανοποιητικώς στα απρόοπτα και ιδιαιτέρως ευχάριστα συμβάντα. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε ερωτικό πρόσωπο που θα σκοπεύει να σταθεροποιηθεί μόνιμα στην ερωτική σας ζωή. Είτε με παλιό πρόσωπο, είτε με καινούργιο, προμηνύεται έναρξη μακροχρόνιου δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η διαίσθηση σας θα κατέχει τον κύριο ρόλο στις πράξεις σας. Οι αποφάσεις και οι κινήσεις σας θα στηρίζονται στο ένστικτο σας και επειδή δεν πρόκειται να σας προδώσει, γι αυτό καλά θα κάνετε να το ακολουθήσετε πιστά. Θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας χωρίς αναστολές,  θα πλησιάσετε και θα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχεται θετική κατάληξη σε ερωτική σας συνάντηση, οι χωρισμένοι θα έχετε αποτέλεσμα επανένωσης. Απελευθερωμένη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή ερωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον με απρόβλεπτες διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα τόσο στην επαγγελματική σας ζωή όσο και στην ερωτική σας. Σε περίπτωση ερωτικής αντιζηλίας να ξέρετε πως θα υπερισχύσετε, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Χρήματα καταφθάνουν στα χέρια σας προερχόμενα από επαγγελματική ή επιχειρηματική κίνηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, αποκαλυπτικά τα λόγια σας, σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά προσώπου που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης που θα προκύψει με δική σας πρωτοβουλία. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε τολμηρές και αποφασιστικές εξομολογήσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Απρόοπτη ερωτική αντάμωση θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ζωτικότητα ενέργεια και νέες εκλάμψεις θα είναι τα βασικά σας στοιχεία, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι εποικοδομητικές. Έρχονται χρήματα στο πορτοφόλι σας, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε, μελετήστε πολύ καλά τα επενδυτικά ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Εκδηλώσετε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας, σας φέρνει συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιές αρνητικές ιστορίες. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη σας να ανανεώσετε τη ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε. Θα υπάρξει νέο ερωτικό άνοιγμα στη ζωή σας, τώρα θα καταφέρεται να διαφοροποιήσετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Σήμερα οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα σας διακατέχει ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδος. Φανείτε τολμηροί στον ερωτικό σας τομέα, πλησιάστε το πρόσωπο που επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα πάρει απρόσμενες και ευχάριστες διαστάσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πραγματικά σας αισθήματα. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε ερωτικά μόνοι, θα περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, κάπως ριζοσπαστική η σκέψη σας, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστα τολμηρές. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια σε κάποιες πρωτοποριακές σας αποφάσεις, δεν αποκλείεται να κάνετε το μεγάλο βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας άτομα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας, ούτε στην προσωπικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα, κινηθείτε στηριζόμενοι στο ένστικτο και τη διαίσθηση σας. Εσείς που στοχεύετε στην επανασύνδεση προχωρήστε στις απαιτούμενες προτάσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους ελεύθερους, μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέα γνωριμίας, αισθήματα συμπάθειας και αμοιβαίας έλξης θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης.