Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/09)

201

Σήμερα ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου.

Ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά -την Παρθένο- και από τη νέα του θέση θα φέρει ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν, ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αντιμετωπίστε σήμερα, αγαπητοί Κριοί, με ψυχραιμία και υπομονετική διάθεση την παρορμητικότητα και τη δημιουργικότητα των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, χωρίς να επιτρέψετε να σας παρασύρουν ο εκνευρισμός και η ανασφάλειά σας, γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Αφεθείτε στη ζεστασιά και τη συντροφικότητα του άλλου σας μισού, εμπιστευτείτε τη λογική και τον ορθολογισμό σας για να συγχωρέσετε τυχόν λάθη και παραλείψεις του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, άστατη θα είναι η σκέψη σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Θα έχετε τη διάθεση για τολμηρές κινήσεις, ωστόσο κάτι δε θα σας αφήνει να εμπιστευτείτε ή να κατασταλάξετε. Ένα πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, θα δημιουργηθούν αμφιβολίες που δε θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια τελική κατάληξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κάντε σήμερα τις σωστές επιλογές, φίλοι Ταύροι, για τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια και τις επιδιώξεις σας, μη βιάζεστε να αλλάξουν όλα από την μια στιγμή στην άλλη και μην καταβάλλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επιλύσετε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Διαλέξτε τον τομέα εκείνον της καθημερινότητάς σας που χρειάζεται ολοκληρωτική αφοσίωση, για να ξεπεράσετε πιο εύκολα τις παγίδες και τα μπερδέματα που στήνονται γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης, να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από τη θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι όχι και τόσο ευχάριστες όψεις της ημέρας είναι πιθανόν, αγαπητοί Δίδυμοι, να αποπροσανατολίσουν σήμερα τις επιλογές σας, να δημιουργηθούν πολλές ανακατατάξεις και εντάσεις στην καθημερινότητά σας, που θα σας δυσκολέψουν να πετύχετε τους στόχους σας, που ίσως σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να απολαύσετε την δικαίωση και την ανταμοιβή που περιμένετε. Ζήστε συναρπαστικές και αισθησιακές στιγμές με το άλλο σας μισό, εκδηλώστε τα βαθιά σας συναισθήματα στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο δραστικοί. Αυτή τη φορά θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα πριν προβείτε σε τελικές αποφάσεις. Σήμερα ίσως να υπάρξει αδυναμία κατανόησης ή συνεννόησης, ωστόσο αν επιδιώκετε λύση παρεξηγήσεων θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπορεί να αισθάνεστε σήμερα την ανάγκη, φίλοι Καρκίνοι, να εκφραστείτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή στις κοινωνικές σας επαφές με οποιονδήποτε θεμιτό ή αθέμιτο τρόπο, με αποτέλεσμα να προκαλέσετε σύγχυση και μπερδέματα στους χώρους που κινείστε. Είναι προτιμότερο να ρίξετε τους τόνους σε μια σημαντική συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο, παρά να υπάρξουν ξεσπάσματα ζήλειας και επικίνδυνες συγκρούσεις, που ίσως οδηγήσουν την σχέση σας σε καθολική και επικίνδυνη ρήξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως διχασμένες θα εμφανιστούν οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανασφάλειες και στερεοτυπικές προκαταλήψεις. Θα μπείτε στο πειρασμό να αναθεωρήσετε, ωστόσο οι πράξεις σας ίσως να μην ακολουθήσουν τελικά τα λόγια σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, καλό θα είναι να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, ίσως να μην νιώσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, ωστόσο αφήστε ένα παράθυρο επικοινωνίας ανοιχτό, στην πορεία θα σας φανεί χρήσιμο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αποσυρθείτε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, από την επίμονη διεκδίκηση ενός σημαντικού στόχου σας, προτιμήστε να παραμείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι στη δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές, γιατί οι ανατρεπτικές και δύσβατες όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν αναταραχές και μπερδέματα, που πρέπει απαραίτητα να αποφύγετε. Μην επιδιώκετε μια κατά μέτωπο επίθεση στον ερωτικό σας σύντροφο για να δικαιωθείτε, επιλέξτε τη σιωπή και την υπομονή στα λόγια και τις πράξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σας, το νου σας να μην υποπέσετε σε επιπολαιότητες ή υπερβολές. Με το ταίρι σας από την μια θα είστε ιδιαιτέρως ερωτικοί, από την άλλη ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους εμμονές. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ίσως χρειαστεί να μοχθήσετε περισσότερο σήμερα, φίλοι Παρθένοι, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε, αλλά όλα δείχνουν πως καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε και τις πιο δύσβατες, προσωπικές σας επιθυμίες. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα ήταν να απελευθερώσετε χωρίς δισταγμό τις βαθιές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Μέσα στη σχέση σας με το ταίρι σας, ενδέχεται η στάση σας να είναι κάπως εκρηκτική ή αντιφατική. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα πείσματα και τις εμμονές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι πάσης φύσεως σχέσεις σας χρειάζονται ειλικρίνεια και συγκαταβατική διάθεση για να μπορέσουν να ευδοκιμήσουν σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, η μέρα προωθεί θέματα ισορροπίας και δικαίωσης, μην επαναστατείτε εκ του ασφαλούς και μη φέρνετε τα προσφιλή άτομα και το δεσμό σας σε δύσκολη θέση, αν δεν έχετε πάρει σημαντικές και ουσιαστικές αποφάσεις για αυτά που θέλετε να συμβούν στην πραγματικότητα. Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας και το ταίρι σας με μικροψέματα, που ίσως αποβούν μοιραία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δε θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάπως ανήσυχη ή αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ναι μεν θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να σας ανανεώσουν, ωστόσο η συμπεριφορά σας θα είναι διστακτική. Θα σας ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργο ερωτικό μονοπάτι, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να το βαδίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκεφτείτε πολύ καλά σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, τα λόγια που εξωτερικεύετε, μετριάστε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας στους ανώτερους και τον ερωτικό σύντροφο, μη θεωρείτε δεδομένο το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη σχέση σας. Να είστε εγκρατείς και ψύχραιμοι στις παγίδες και τις προκλήσεις που θα συναντήσετε, είτε στη δουλειά σας είτε σε μια φιλική παρέα που θα βρεθείτε, η τύχη είναι στο πλευρό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε τις υπερβολές. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις πολύ πιο σοβαρές από ότι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως κάποια πρόσωπα στο περιβάλλον που κινείστε, φίλοι Τοξότες, να ξεπεράσουν σήμερα τα όρια και τις δικλείδες ασφαλείας που έχετε θέσει γύρω σας, πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε τους δικούς σας όρους σε μια συζήτηση με συναδέλφους ή με άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος. Μην αφήνετε τους άλλους να εκμεταλλεύονται την ευγένεια και την τρυφερότητά σας, απομακρύνετε τα κακοήθη σχόλια από το δεσμό σας, αγκαλιάστε τον άνθρωπο που αγαπάτε με ειλικρίνεια, πάθος και αυθορμητισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την ερωτική σας ρουτίνα, ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να εκτοπίσετε κάποιες συναισθηματικές σας αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερωτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ερωτικά, δε θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι’ αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σας σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, ωστόσο χρειάζεται και η δική σας σοβαρότητα, η σιγουριά και η αισιοδοξία για να ξεπεράσετε και τις τελευταίες προκλήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Επιβληθείτε στον εκνευρισμό σας και το άγχος που σας προκαλεί ο ερωτικός σας σύντροφος, προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή ρήξης με το ταίρι σας, γιατί θα είναι δύσκολο στο άμεσο μέλλον να αντιστραφεί μια κατάσταση που προέρχεται από πείσμα και εγωισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας, ίσως να δημιουργήσετε φραγμούς και εμπόδια. Με δικές σας κινήσεις θα φρενάρετε τις εξελίξεις με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει ερωτική πρόκληση, ωστόσο η απόφαση σας να μην θέσετε σε κίνδυνο την ερωτική σχέση που ήδη έχετε, θα σας βοηθήσει να φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επιστρατεύστε σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, για να πείσετε τους συναδέλφους σας πως μπορείτε να φέρετε εις πέρας ακόμα και τον πιο περίεργο στόχο, για να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των φίλων και του ερωτικού σας συντρόφου. Τίποτα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από την εξυπνάδα και την διπλωματία σας, δείξτε σωφροσύνη και συνέπεια, για να κερδίστε την ουσία και τις εντυπώσεις στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές και φοβίες θα φέρουν φραγμούς στη δράση σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι στην παρούσα φάση μάλλον θα προτιμήσετε τις επιφανειακές ερωτικές συναναστροφές, ναι μεν θα έχει συναίσθημα ο ερωτισμός σας, ωστόσο θα κόψετε τη φόρα στο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες δέσμευσης. Σήμερα θα νιώσετε ασφαλείς στο εφήμερο και απειλούμενοι στο δεσμευτικό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Επανέρχονται στο προσκήνιο σήμερα, φίλοι Ιχθύες, γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, ανακινούνται ζητήματα και συζητήσεις που επηρεάζουν μια επανασύνδεση που περιμένετε από καιρό, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε εγκράτεια, θετική βούληση και συγκαταβατικότητα στη συμπεριφορά σας. Μη γίνεστε εύκολος στόχος και μην αφήνετε περιθώρια σε γνωστούς και φίλους να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας, την υπομονή και την ανοχή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα έμμεσα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που θα αποδειχτούν θετικές.