Ο οργανισμός «Ολύμπια Εν Δίω» τίμησε τον Αρχηγό ΑΤΑ

197

Ο Πρόεδρος του οργανισμού καθηγητής Αθανάσιος Μπίντας, συνοδευόμενος από το Διοικητικό Συμβούλιο τους κ.κ. Αντώνη Ράλλη, Αριστείδη Αγγέλου και Μυράντα Παππά επισκέφθηκαν την Τετάρτη 21/09 τον Αρχηγό του ΑΤΑ – Πτέραρχο Γεώργιο Φασούλα, στη Λάρισα, για να τον τιμήσουν για την υποστήριξη του αλλά και του Αρχηγείου της Αεροπορίας τα τελευταία 10 χρόνια στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Μακεδονίας τα «Ολύμπια Εν Δίω».

Σε μια πολλή θερμή και ανθρώπινη συνάντηση, η κα Μυράντα Παππά, υπεύθυνη για την διοργάνωση της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος  «Ολύμπια Εν Δίω», παρέδωσε στον Αρχηγό ΑΤΑ το λεύκωμα των 10 ετών της διοργάνωσης το οποίο εξεδόθη με την υποστήριξη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας της κας Σοφίας Μαυρίδου. Στη συνέχεια προσέφερε στον Αρχηγό έναν τόμο για τον Προσκηνυματικό Τουρισμό της Πιερίας που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, μαζί με τις θερμές ευχές του Σεβασμιώτατου κ. Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μπίντας στη συνέχεια απένειμε στον Αρχηγό τον Αγυιέα  Λίθο, λίθο δυναμούχο και αλεξίκακο,  μαζί με τα ευχαριστήρια όλων για την σημαντική υποστήριξη του Αρχηγείου προς τα «Ολύμπια Εν Δίω».

Ο Αρχηγός ΑΤΑ με τη σειρά του, φανερά ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση αλλά και τον πολύ μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων μαθητών αλλά και νέων, προσέφερε στον Πρόεδρο τις τιμητικές πλακέτες του Αρχηγείου.