Καβάλα: 25χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν «στενά», ενώ δεν αποκλείεται να έκαναν και παρέα-Ο δράστης πυροβόλησε τον 52χρονο με εννιάβολο φυσίγγι για αγριογούρουνα

203

Δράστης της δολοφονίας του 52χρονου στη Χρυσούπολη φέρεται να είναι ένας 25χρονος φίλος του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα proininews.gr ο δράστης ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν το θύμα του έκανε bullying και ειδικότερα πως ήταν η αιτία για να απολυθεί από την εταιρία μαρμάρων που δούλευαν μαζί.

Η δολοφονία είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της 16ης Σεπτεμβρίου στην Καβάλα με θύμα έναν 52χρονο, τον οποίο άγνωστος ή άγνωστοι «γάζωσαν» με σφαίρες.

Όπως κάθε πρωί, περίπου στις 06:00, το θύμα ξεκίνησε από το σπίτι για τη δουλειά του και έξω από την επιχείρησή του, ένα εργοστάσιο μαρμάρων, δέχθηκε πυρά και έπεσε νεκρός.

Ο δράστης είχε πυροβολήσει τον 52χρονο με εννιάβολο φυσίγγι για αγριογούρουνα.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kavalapost.gr, θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές που είχαν οξυνθεί με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στη συμπεριφορά της συντρόφου του, εκτιμούν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Ο πυροβολισμός προκάλεσε στο θύμα 7 θανατηφόρα τραύματα, ενώ ο δράστης που ήταν κρυμμένος μέσα σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο, μόλις είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο, τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.