Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/09)

158

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ημέρα μπορεί να έχει κάποια «σκαμπανεβάσματα», ενδεχομένως να εμφανίσει και δουλειές οι οποίες δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου ή να δημιουργήσει αναβολές σε κάποια σχέδια που είχες στο πλάνο σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς οποιαδήποτε αλλαγή με ευελιξία και όχι με εκνευρισμό, αν θέλεις να βγεις κερδισμένος από αυτή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κοιτάξτε όσο το δυνατόν περισσότερο το δάσος και όχι το δέντρο σήμερα, αγαπητοί Κριοί, φροντίστε να πετύχετε τις ουσιαστικές και σημαντικές σας επιδιώξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, μην κολλάτε σε μικρολεπτομέρειες που αφορούν στη δουλειά σας και μπορεί να σας πηγαίνουν πίσω, απλώστε τα φτερά σας με αισιοδοξία και συναινετική διάθεση και να είστε βέβαιοι ότι οι αποφάσεις και οι οργανωμένες ενέργειές σας θα αποδώσουν τους καρπούς που προσδοκάτε και στη συναισθηματική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα δώσει δυνατή ώθηση στην ψυχολογία σας, θα σας απαλλάξει από αρνητισμούς, σήμερα θα ακουστούν εξομολογήσεις. Επιμελημένη θα είναι η εξωτερική σας εμφάνιση, η έντονη ερωτική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που οι επαφές σας δε θα μείνουν στο επιφανειακό φλερτ. Για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως πιέζεστε να είσαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει, φίλοι Ταύροι, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να βγείτε λίγο έξω από τα πρέπει και τα βάρη που επωμίζεστε, κάνοντας μια μακρινή βόλτα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αυτός πιθανόν είναι ο ιδανικός τρόπος για να απαλλάξετε την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα από καβγάδες και αψιμαχίες, που γκρεμίζουν αργά αλλά επικίνδυνα το οικοδόμημα που λέγεται σοβαρή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ανοιχτόκαρδοι θα εμφανιστείτε σήμερα. Εσείς οι ελεύθεροι θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπα ευγενικά και ευπαρουσίαστα. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με διακριτικό και όμορφο τρόπο, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε, η κατάληξη θα είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Θα υπάρξουν ευχάριστες τυχερές συμπτώσεις και θερμές εξελίξεις, που δε θα σταθούν στο εφήμερο, προμηνύεται γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα θα ακούσετε πρόταση που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυξάνεται σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι, η επιθυμία και η ανάγκη σας για καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, η αστρολογική όψη της ημέρας σας γνέφει ευχάριστες συναντήσεις και εποικοδομητικές συμφωνίες σε θέματα που σας αγχώνουν και μετριάζουν την αποφασιστικότητά σας. Μην επιδιώκετε τις απ’ ευθείας αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, επιστρατεύστε τη διπλωματική οδό και τα γοητευτικά σας ταλέντα, για να πετύχετε όλα τα σχέδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, σήμερα θα προτιμήσετε τη διπλωματία, δε θα θελήσετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Τηλεφώνημα θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τις επαφές σας σε νέο στάδιο, ανοίγεται σταθερή ερωτική πορεία μεγάλης διάρκειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Καρκίνοι, σας προτρέπει να μετριάσετε τις πρακτικές και λειτουργικές σας δραστηριότητες, να μην πιέζετε τον εαυτό σας να υλοποιήσει όλες τις δύσκολες καταστάσεις που εκκρεμούν, να χαλαρώσετε συζητώντας με έμπιστους φίλους και το ταίρι σας τα επόμενα βήματα που σκέφτεστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, αλλά και στη συναισθηματική σας ζωή, δίχως βιαστικές αποφάσεις και βεβιασμένες επιλογές, που αργότερα ίσως δεν μπορείτε να αντιστρέψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμή και αποκαλυπτική θα είναι η ερωτική σας στάση. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία μέσα στη σχέση σας, σήμερα με τη συγκαταβατικότητα σας θα ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εσείς οι χωρισμένοι, συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε, λύνονται παρεξηγήσεις, απαλλάσσεστε από καχύποπτες σκέψεις. Προμηνύεται συνάντηση με κατάληξη επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι πλανητικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, ενθαρρύνουν εκείνο το κομμάτι σας που προσπαθεί συνεχώς για τη βελτίωση των οικονομικών, για την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση, για την ήρεμη και γαλήνια συναισθηματική ζωή. Πιστέψτε στις αμέτρητες ικανότητες και την αξιοσύνη σας, δώστε προτεραιότητα στις εκκρεμότητες από το παρελθόν, τακτοποιήστε τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας, έναν αγαπημένο χώρο του σπιτιού, βάλτε τέλος στην ασυνεννοησία με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα και αντιδράσεις, η συναισθηματική σας ισορροπία θα σας απομακρύνει από αγχωμένες καταστάσεις και κυρίως από απαισιόδοξες σκέψεις. Μέσω απρόσμενου τηλεφωνήματος πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να κρατήσετε δεχτική στάση στις προτάσεις που θα λάβετε, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, πολλά υποσχόμενο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι συγκρούσεις και οι έριδες στο χώρο της δουλειάς σας και της κοινωνικής σας ζωής, ίσως είναι πλέον αναπόφευκτες σήμερα, φίλοι Παρθένοι, πιθανόν γιατί διψάτε να δικαιωθείτε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας ή γιατί πνίγεστε από την αδικία που επικρατεί στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε ωστόσο να μην είναι μια κατά μέτωπο επίθεση με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, πράγμα που ίσως σας δυσκολέψει αρκετά στο μέλλον να διορθώσετε και να ζητήσετε συγγνώμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συναισθηματική ισορροπία θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Σήμερα θα δείξετε στο ταίρι σας κατανόηση και συγκαταβατικότητα, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων προσώπων. Εσείς που δεν έχετε ταίρι δίπλα σας, δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, πάνω σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιο εύκολο να ισορροπήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας με των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα στη δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολα διλήμματα για το άμεσο μέλλον, για να πάρετε λύσεις και απαντήσεις είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο και χώρο από την καρδιά σας στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει καινούργιο ερωτικό ενδεχόμενο. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, δε θα διστάσει να σας εκδηλώσει την έλξη του. Σήμερα θα σας αποκαλυφθεί άτομο που σας σκέπτεται ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Με αυτό το πρόσωπο θα προκύψει έρωτας που θα μετατραπεί σε αγάπη, δείτε με θετικό μάτι τις εξελίξεις. Σήμερα θα σημειωθεί αρχή καινούργιας σχέσης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην επιδίδεστε σε πολυέξοδες αγορές και σε σπατάλες που ικανοποιούν προς στιγμή τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, περιορίστε την μυστικοπάθεια που σας διακατέχει και αφεθείτε με ειλικρινή και αφοσιωμένα αισθήματα στο ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην αφήνετε τον εαυτό σας να βρεθεί σε δύσκολη θέση απολογούμενοι για πράξεις και λάθη που ίσως είναι αναστρέψιμα. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων και κακών συμπερασμάτων στη σχέση σας είναι υπαρκτός, προστατέψτε το δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη μνήμη σας τις αποτυχημένες σχέσεις, σήμερα θα πάρετε απόφαση να σταματήσετε να εστιάζετε στις αρνητικές αναμνήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, μέσα σε οικείο περιβάλλον θα κάνει την εμφάνισή του ένα καινούργιο πρόσωπο, η συμπάθεια που θα υπάρξει μεταξύ σας πολύ γρήγορα θα πάρει πορεία σταθερής σχέσης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι καιρός αγαπητοί Τοξότες να σκεφτείτε με ψυχραιμία και διορατικότητα αν οι στόχοι που έχετε θέσει στη δουλειά σας, στην κοινωνική και συναισθηματική σας ζωή είναι απόλυτα εφικτοί. Ακολουθείτε ή όχι τον ιδανικό δρόμο για να φτάσετε στην κορύφωση των προσδοκιών σας με τον σωστό ερωτικό σύντροφο; Να είστε βέβαιοι πως όλα μπορεί να αλλάξουν στην καθημερινότητά σας, αρκεί να έχετε πίστη στα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις, που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Έρχεται άνοιγμα σταθερής σχέσης, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή μέρα σου δίνει ανεβασμένο πρεστίζ και σε κάνει δημοφιλή. Ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα σου και τη δύναμη του μυαλού σου. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου. Έχεις διάθεση για φλερτ, και παιχνίδια. Έλκεις τους ανθρώπους ερωτικά – αν αυτός είναι ο σκοπός σου – και μπορείς να πετύχεις πολλά αν εκμεταλλευτείς την γοητεία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα άτομο ζητάει την προσοχή σου. Δώσε την φροντίδα και τη σημασία που χρειάζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ζωτικότητα και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και θα δείτε πώς θα βρείτε επιτυχία στις προσεγγίσεις σας. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, απρογραμμάτιστη συνάντηση θα δημιουργήσει προοπτική νέα γνωριμίας με πρόσωπο που θα ‘ρθει για να μείνει οριστικά στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι πιθανόν σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να διακρίνετε μια στασιμότητα στις επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε στη δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές, μην πιέζετε τις καταστάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας, υποχωρήστε ομαλά, υπερασπιζόμενοι τις αρχές και τις προσωπικές σας αξίες με πραότητα και υπομονετική διάθεση. Η σημερινή μέρα επαναφέρει την ισορροπία, την γαλήνη και την ηρεμία στα ερωτικά σας, αρκεί να ρίξετε νερό στο κρασί και όχι λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, όσοι από εσάς θέλετε να σταθμεύσετε ερωτικά θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο με βλέψεις που στην πορεία θα αποδειχτούν σοβαρά δεσμευτικές. Αποκαλυπτικές εκμυστηρεύσεις θα φανερώσουν κρυμμένα αισθήματα και επιθυμίες, σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την διεκδικήσετε. Λήγουν συναισθηματικά αδιέξοδα, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Διχάζεστε σήμερα, φίλοι Ιχθύες, ανάμεσα στην οικογένεια, στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην ερωτική σας ζωή, προσπαθείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των αγαπημένων σας φίλων και του ερωτικού συντρόφου, με αποτέλεσμα να πιέζεστε αφόρητα για να είσαστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος κυρίως στο δεσμό σας, μην εξαρτάστε από τις προκαταλήψεις και τα ταμπού που προκαλούν κακόβουλα άτομα, ξεχωρίστε την αλήθεια από το ψέμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διαλόγους σας, ήρεμη θα είναι η έκφρασή σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις ή λύση υποθέσεων, που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Ίσως να αποκαλύψετε το ενδιαφέρον σας σε πρόσωπο που έχετε κρυφοερωτευτεί, η στάση του δε θα σας απογοητεύσει.