Το ΚΥ Κατερίνης στην 11η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2022 – Προσωπικός γιατρός: Ενημέρωση πολιτών και εγγραφές

229

Ουσιώδη και ιδιαίτερα χρηστική αναμένεται να είναι η παρουσία του Κ. Υ. Κατερίνης στην 11η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή  Δραστηριότητα της Πιερίας,  όπου και θα φιλοξενείται περίπτερου του, με πρωτοβουλία του επιμελητηρίου, από τις 23 μέχρι τις 28/9/2022.

Επαγγελματίες υγείας θα ενημερώνουν τους πολίτες που ενδιαφέρονται πάνω στο μείζον θέμα- αυτή την περίοδο- του Προσωπικού Γιατρού, ενώ θα βοηθούν, όποιον το επιθυμεί, να εγγραφεί.

Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για επίκαιρα ιατρικά θέματα, όπως ο αντιγριπικός εμβολιασμός, ο  προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, για την αιμοδοσία  και για τη σωστή διατροφή, που απαιτείται για τους πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη, αλλά και για την πρόληψη της Παχυσαρκίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Προσωπικό Γιατρό αλλά και τις λειτουργίες του ΚΥ Κατερίνης, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται Δευτέρα –Παρασκευή 8:00-14:00μμ, στο 23510-35911.

Η χωροθέτηση της έκθεσης θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στην Περιοχή της Ανδρομάχης. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Πιερίας με τη σύμπραξη του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας- ΚΜ.  Τη δράση στηρίζει η 3η ΥΠΕ (Μακεδονίας).