Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έφυγαν άρον άρον για τις ΗΠΑ μετά την κηδεία της Ελισάβετ

Το ζευγάρι πήρε την πρώτη πτήση και επέστρεψε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια

181

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο 17 ημέρες μετά τον απροσδόκητο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το «HELLO!», μία ημέρα μετά την κηδεία της βασίλισσας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν στην Καλιφόρνια και στα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

«Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν μείνει μακριά τους», ανέφερε πηγή στο Us Weekly.

Σύμφωνα με τους Times, το ζευγάρι βρισκόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής ταφής της σορού της μονάρχη.

Αμέσως μετά, πήρε την πρώτη πτήση από το αεροδρόμιο του Χίθροου για το ταξίδι της επιστροφής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λέγεται ότι η παραμονή του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία ήταν η αφορμή να επανενωθούν με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ίσως να σηματοδοτεί το τέλος της οικογενειακής διαμάχης με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Έφυγαν με άδεια τα χέρια

Πάντως ο δούκας και η δούκισσα έφυγαν χωρίς να έχουν καταφέρει να δουν τετ α τετ τον βασιλιά Κάρολο.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε εκφράσει αυτή την επιθυμία μέσω επιστολής της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νιλ Σον, ο οποίος ασχολείται με τα της βασιλικής οικογένειας, μια «πολύ έμπιστη πηγή» του αποκάλυψε την επιθυμία της Μέγκαν να μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον νέο βασιλιά.

Ο Σον υποστήριξε πως η πρώην ηθοποιός ήθελε να «ξεκαθαρίσει τα πράγματα», προτού η ίδια και ο σύζυγός της επιστρέψουν στις ΗΠΑ όπου μένουν πλέον μόνιμα.

«Θα ήταν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το κλίμα και να εξηγήσει εν μέρει τη λογική πίσω από αυτά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια με τον Χάρι. Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν είναι αξιοθαύμαστη», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, η συνάντηση του ζευγαριού με τον βασιλιά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.