Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (21/09)

123

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο λιοντάρι και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε θα σε απαλλάξει -έστω και προσωρινά- από σκέψεις και έννοιες και θα σε κάνει να νιώσεις ξανά παιδί. Να θυμάσαι πως η ανεμελιά θα είναι μεταδοτική, για αυτό κράτησε επαφή με ανθρώπους που δεν τη χάνουν! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επιστρατεύστε σήμερα την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, αγαπητοί Κριοί, στα απλά και καθημερινά θέματα που σας απασχολούν, για να μην κάνετε λάθος στους χειρισμούς σας, για να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις και επιλογές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορεί να έχετε διαφορετικές αντιλήψεις από το ταίρι σας, ίσως ένα νέο φλερτ που σας μαγνητίζει, να καθυστερεί το επόμενο βήμα, δείξτε αυτοσυγκράτηση στις αργοπορίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συνομιλίες που θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε αλήθειες που θα σας βγάλουν από τις αυταπάτες σας. Τα μαντάτα που θα λάβετε θα είναι θετικά και όχι αρνητικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή αρνητικές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε ανυπόστατα σενάρια, εστιάστε στην ουσία τόσο των γεγονότων, όσο και των αισθημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γεφυρώστε όσο μπορείτε περισσότερο το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις σήμερα, φίλοι Ταύροι, αφεθείτε σε ένα ρομαντικό κύμα τρυφερότητας και στοργής που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, χωρίς να εξιδανικεύετε τις καταστάσεις και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Πιθανόν χρειάζεται να κοπιάσετε αρκετά για να κατακτήσετε τις οικονομικές απολαβές που περιμένετε από τη δουλειά σας, μην το βάζετε κάτω στις μικροδυσκολίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, ο τρόπος σκέψης σας ίσως να τείνει προς την απαισιοδοξία. Καχυποψίες και αρνητισμοί δε θα σας αφήσουν να ερμηνεύσετε σωστά τα συμβάντα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη φαντασία σας, σας συμβουλεύω να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Σε προσωπική συνάντηση θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν παρελθοντικά θέματα, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν κάτι σας απογοητεύει έντονα στο οικογενειακό ή το φιλικό σας περιβάλλον, αγαπητοί Δίδυμοι, ας μη γίνει αφορμή για να χαλάσουν τα κυριακάτικα σχέδιά σας. Επωφεληθείτε τη μέρα οργανώνοντας τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, για να κερδίσετε την προσωπική και επαγγελματική ανταμοιβή που ονειρεύεστε. Κάντε έναν ευχάριστο περίπατο με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής, χαλαρώστε από τις έγνοιες και τις σκοτούρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε, από την άλλη θα κλειδώσετε τα αισθήματα σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του, αν φανείτε προσιτοί θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό. Σήμερα ενδεχομένως να ακυρώσετε ερωτικό ραντεβού, ο λόγος θα είναι η ξαφνική εμφάνιση ανασφαλειών, που όμως στην πορεία θα αποδειχτούν ανυπόστατες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ελέγξτε πολύ προσεκτικά σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, τα λόγια και τις κουβέντες που ακούγονται από τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας, μην εμπιστεύεστε και τις παραμικρές λεπτομέρειες που ίσως έχουν μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τις μελλοντικές σας αποφάσεις. Η όψη της ημέρας σάς ωθεί να μην εξαντλείτε όλη σας την αυστηρότητα στον ερωτικό σύντροφο, να συγχωρήσετε τα μικρολάθη και να απαλλαγείτε από τα μπερδέματα και τις άστοχες παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα φέρουν αναστάτωση σε καρδιά και σκέψη. Σήμερα ίσως να εστιάσετε σε κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις, το νου σας σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, εντοπίστε τα όρια του υπαρκτού. Σε απρόσμενη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, φέρνοντας συναισθηματικές διακυμάνσεις στην καρδιά σας. Καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι η πιο ευνοϊκή ημέρα, φίλοι Λέοντες, για να βρείτε διέξοδο στα ποικίλα προβλήματα που σας βασανίζουν από το προηγούμενο διάστημα, χαλαρώνοντας με τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστούν οι πραγματικές επιθυμίες και τα θέλω των ανθρώπων που συμπορεύεστε στην καθημερινότητά σας, ωστόσο χρειάζεται οπωσδήποτε να δείξετε την ψυχραιμία σας και την ουσιαστική σας κυριαρχία, με την υπομονή και την συγκαταβατικότητά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι αυταπάτες σας, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε κατάματα τα σημεία, στα οποία σας ξεγέλασε η διαίσθησή σας. Σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορεί οι δυσκολίες και τα μπερδέματα στα επαγγελματικά σας να επηρεάσουν, αγαπητοί Παρθένοι, τις σκέψεις και το ενδιαφέρον σας και σήμερα, που είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο στην ατομική σας ηρεμία, στην εξωτερική σας εμφάνιση, σε ένα θέμα υγείας που σας ταλαιπωρεί, στη φυγή από την πραγματικότητα. Μείνετε απόλυτα ψύχραιμοι, συζητήστε με τα προσφιλή άτομα και το ταίρι σας τις μικρολεπτομέρειες της δουλειάς σας, ίσως μια συμβουλή που δεν περιμένατε, σας δώσει την πολυπόθητη λύση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες, που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν κρίνετε πως είναι απαραίτητο να κρατήσετε κάτι μόνο για τον εαυτό σας, κάντε σήμερα, φίλοι Ζυγοί, χωρίς να έχετε τύψεις απέναντι στο περιβάλλον που κινείστε. Δώστε μεγάλη έμφαση και προσοχή στις υπόγειες συζητήσεις και στα πισώπλατα μαχαιρώματα στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφύγετε να εμπιστευτείτε τα ερωτικά σας μυστικά σε άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Αγκαλιάστε το δεσμό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα διπλωματικά (και όχι μόνο) ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, η σχέση σας ενδεχομένως να περάσει από μια μικρή κρίση. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε καχυποψίες και εμμονές, μη γίνετε θύμα αρνητών σκέψεων. Μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες και μελλοντικές εξελίξεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα βρείτε το άτομο που θα κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, μην εγκλωβιστείτε σε άτοπες ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποφύγετε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να επωμιστείτε βάρη και ευθύνες που δεν αντέχετε να σηκώσετε, είτε αυτές αφορούν τις πιέσεις που δέχεστε στη δουλειά σας, είτε έχουν να κάνουν με κάποιο φιλικό ή οικείο σας πρόσωπο, που επηρεάζει την καθημερινότητά σας σε συναισθηματικό επίπεδο. Η ανάγκη σας για έντονη κοινωνική ζωή, είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια επιλογών, μην ξεπερνάτε τα όριά σας για κανέναν λόγο, μην επιλέγετε τη ζήλεια για να δικαιωθείτε στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα μια μεγάλη έκταση θα πάρει η φαντασία σας, αν στηριχτείτε στις εικασίες σας και όχι στην απτή πραγματικότητα, τότε δε θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν θέλετε ομαλή επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τότε καλό θα είναι να εστιάσετε στα λόγια που θα ακούσετε, αποφεύγοντας τις διαστρεβλώσεις. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορεί να πηγαινοέρχονται στην σκέψη σας, φίλοι Τοξότες, διάφοροι οικονομικοί και συναισθηματικοί προβληματισμοί, ωστόσο οι αστρολογικές συγκυρίες που σας επηρεάζουν, σας προτείνουν ανεπιφύλακτα να ζήσετε έντονα το τώρα, το σήμερα, το παρόν, χωρίς να φαντάζεστε και να εικάζετε τι μπορεί να συμβεί στο απώτερο μέλλον, δίχως να προβληματίζεστε από άσχημες συμπεριφορές τρίτων προσώπων. Απομακρύνετε από το δεσμό σας τις αμφιβολίες και τη διχόνοια, με αισθησιακές, φλογερές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε απρόοπτη ερωτική συνάντηση, ωστόσο ενδέχεται να παραποιήσετε κάποια γεγονότα και να πέσετε σε παγίδες, που θα δημιουργήσει η αρνητική σας σκέψη. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Για τους ερωτικά μόνους δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία και δε θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δώστε όλη σας την προσοχή σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, στις αντιπαραθέσεις και τις παρεξηγήσεις που είναι πιθανόν να δημιουργηθούν με τα προσφιλή σας άτομα ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, γιατί μπορεί να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Φύγετε μακριά από οποιαδήποτε κατάσταση σας βαραίνει, ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τα πραγματικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας, μη διαστρεβλώνετε τα όσα λέγονται και θίγονται για τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα ταράξει τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και αντιφάσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και κρυφές φοβίες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σκηνές ζήλειας, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές ερωτικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αιφνιδιαστικές και απρόσμενες εξελίξεις σας περιμένουν σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, που αφορούν κυρίως ένα προσωπικό ή συναισθηματικό θέμα που σας απασχολεί, αλλά και ένα άτομο από το παρελθόν σας, που είναι πιθανόν να κάνει την αναπάντεχη εμφάνισή του στη ζωή σας. Μην υπερβάλλετε στις πράξεις και τις κουβέντες που ανταλλάσσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποδεσμευτείτε από τύψεις και ενοχές του χθες, βγείτε επιτέλους από τη χαώδη και αγωνιώδη κατάσταση που βρίσκεται ο δεσμός σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα παρασύρει τη μνήμη σας σε παρελθοντικές ερωτικές υποθέσεις, που για κάποιον λόγο δεν είχατε προλάβει ή καταφέρει να τις ολοκληρώσετε. Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους απωθημένα και ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η φαντασία σας, καλό θα είναι να μην απομακρυνθείτε από την απτή πραγματικότητα παραπάνω από όσο θα πρέπει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και παρατραβηγμένες ενέργειες, σήμερα σας συμβουλεύω να μην πείτε ψέματα στο ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην γίνεστε άδικοι με τους γύρω σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, και μην παρασύρεστε από τα πιστεύω και τις ιδέες σας δίχως να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, γιατί θα φέρετε αντίθετα αποτελέσματα στις πάσης φύσεως σχέσεις σας από αυτά που προσδοκάτε. Ίσως η συναισθηματική φόρτιση και το άγχος που σας επιβαρύνουν, δε σας επιτρέπουν να δείτε τις αλήθειες του δεσμού σας κατάματα, οργανωθείτε και φροντίστε τα συμφέροντά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η σκέψη σας κάπου θα μπερδευτεί ανάμεσα στο φανταστικό, το υπαρκτό και το υποθετικό. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σας, η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει, θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας, αλλά και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να κρατηθείτε μακριά από οριστικές αποφάσεις, σας συμβουλεύω να μη φανείτε πιεστικοί, ούτε ευκολόπιστοι.