Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/09)

129

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η Αφροδίτη συνεχίζοντας το ταξίδι της ζώδιο της Παρθένου θα συναντήσει μέσω μιας θετικής όψης τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που δείχνει πως οι εκπλήξεις καραδοκούν! Μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μία πολύ ευχάριστη συζήτηση με το σύντροφό σου, καθώς και άλλες θετικές εξελίξεις όσον αφορά ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή αλλά και τον οικονομικό τομέα, είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φερθεί ευνοϊκά όχι μόνο σε ερωτικά ζητήματα, αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις ή υλικές βλέψεις. Σήμερα θα εκπληρωθούν κάποιες οικονομικές σας επιθυμίες, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα φανερωθούν δεσμευτικές προθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσωπικό ραντεβού με συγκεκριμένο άτομο θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά, η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα ή την απογοήτευση. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, η απελευθερωμένη και δυναμική σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε δεσμό. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σας φέρνει αισιόδοξα συμβάντα, που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, θα οχυρώσουν επιθυμίες, ανάγκες και θέλω. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας, σίγουρα θα γίνει αντιληπτός στους γύρω σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα έχετε άνοιγμα για ερωτικές συναντήσεις, ουσιαστικές γνωριμίες και απρόοπτες εξελίξεις. Συνεννόηση και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις, αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε άμεσες διεκδικήσεις, χωρίς ανησυχίες και ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας ερωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε, θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα. Κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, τολμηρή θα κάνει τη σκέψη σας, αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε κάποιες επιθυμίες σας και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η γοητεία σας θα είναι αυτή που θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία, αν υπάρχει ομιχλώδες τοπίο που θέλετε να διαλευκανθεί, τότε ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, εκφράστε αυτό που νιώθετε. Αν περάσετε σε ερωτικές προσεγγίσεις, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, φλερτάρετε, εκδηλωθείτε, σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας οπλίσει με ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση, αντοχή, θα ανταπεξέλθετε επιτυχώς στις υποσχέσεις που θα δώσετε, επαγγελματικές ή ερωτικές. Ίσως να νιώσετε ένα ελαφρύ άγχος, ωστόσο θα καταφέρετε να αποτινάξετε την πίεση, δεν πρόκειται να εκτροχιαστείτε από τους ρυθμούς σας. Η μέρα, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε θετική και ήρεμη στάση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε φιλικές παρέες, καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Σήμερα, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας, θα ανοίξει έναν ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει επικοινωνιακούς, με θερμό λόγο, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Δεν αποκλείεται να γίνετε μεσολαβητές προκειμένου να λυθεί μια παρεξήγηση μεταξύ φιλικών σας ατόμων, τις προσωπικές σας υποθέσεις θα τις κλείσετε με διαλλακτικότητα και ειρηνικές διαθέσεις. Σε φιλική σας συνάντηση θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Αν διανεύετε περίοδο χωρισμού, σήμερα θα τερματίσουν οι αρνητισμοί, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αναθεωρήσεις, που θα σας οδηγήσουν σε επανένωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, στην ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν γεγονότα που εγκλωβιστήκαν στη στασιμότητα. Θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Μια συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε και να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που να μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας προσφέρουν ένα είδος συναισθηματικής ασφάλειας ή αγαλλίασης. Ουσιαστικά θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή ψυχικό κενό. Σε πολύ κοντινό φιλικό σας άτομο θα βρείτε την ψυχική κατανόηση που χρειάζεστε, θα ενισχύουν οι μεταξύ σας συναισθηματικοί σας δεσμοί. Ως προς τον ερωτικό σας τομέα, σήμερα με το ταίρι σας θα υπάρξει ισορροπία και ερωτική αρμονία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα θελήσετε να κυνηγήσετε τη νέα ευκαιρία και θα τα πάτε μια χαρά. Με πολύ θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα τολμήσει να εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς, θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Δελεαστικές προτάσεις θα σας βάλουν σε ευχάριστες σκέψεις, περνάτε σε νέα ερωτική περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δείξετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, θα περάσετε σε υλικές διεκδικήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας, γι’ αυτό σε εργασιακά ζητήματα θα είστε συγκαταβατικοί και διπλωματικοί. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα ενισχύσουν τα συναισθηματικά σας θεμέλια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, τα σημερινά γεγονότα θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητά σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας, που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας αναστατώσουν, προμηνύονται ευχάριστες συνέπειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα γεγονότα θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και ερωτικό περιβάλλον που θα σας δημιουργήσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ξεχνάτε τα παλιά και ξεκινάτε για καινούργια. Θα προκύψει νέα γνωριμία, οι συμπτώσεις θα φέρουν δίπλα σας πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ερωτικά, ανοίγεται διαδρομή ερωτικής περιπέτειας με μεγάλη και ευχάριστη πορεία. Δεν αποκλείεται να πέσει δυνατός έρωτας επάνω σας και επειδή θα προκύψει από τυχαίο συμβάν, γι’ αυτό μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο. Σήμερα κλείνει για εσάς το παρελθόν, έρχονται ανοίγματα που θα σας ενθουσιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές, τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές. Ενδυναμωμένη θα εμφανιστεί η αυτοπεποίθησή σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, μαχητικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν, θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις, τόσο συναισθηματικές όσο και οικονομικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα είστε συγκαταβατικοί, τη διπλωματία σας θα τη χρησιμοποιήστε όχι με στόχους επιθετικούς, αυτή τη φορά ο σκοπός σας θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, η στάση που θα κρατήσετε θα δώσει λύσεις σε ενοχλητικές παρεξηγήσεις, αποτρέποντας τις περεταίρω εντάσεις. Τα συμβάντα θα είναι τυχερά για τους ερωτικά μόνους, η συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα αποκτήσετε βλέψεις ερωτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει αισιόδοξους και παρορμητικούς. Ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σας και νέες περιπέτειες στα ερωτικά σας. Πολύ ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία, θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας και στις προτιμήσεις που θα δείξετε σχετικά με θέματα αγορών. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τον αισθησιακό σας ερωτισμό, θα ενισχύσει την ανάγκη σας για καινούργιες προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε ερωτική κατεύθυνση, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν δυσαρέσκεια ή στασιμότητα. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις, που σίγουρα θα σας βγουν σε καλό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα περάσετε σε θερμές συζητήσεις με πολύ κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια ερωτική συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συναισθηματικές επαφές, συναντήσεις και τολμηρές συζητήσεις. Συγκαταβατική και συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας, στις συνομιλίες με το ταίρι σας θα επιλέξετε τους χαμηλούς τόνους, θα αποφύγετε εντάσεις και επιθετικά λόγια. Σήμερα η μέρα σας θα είναι θερμή, ερωτική, ίσως και αποκαλυπτική. Εσάς τους ερωτικά μόνους ενδέχεται να σας ξαφνιάσει η εξομολόγηση που θα ακούσετε.