Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/09)

200

Σήμερα η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα ξεκινήσει νωχελικά χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια καθώς η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα επηρεάσει την ενέργεια όλων μας. Αν μπορείς για σήμερα απόφυγε να «φορτώσεις» το πρόγραμμά σου με πολλές δουλειές και υποχρεώσεις, προκειμένου να μην οδηγήσεις τον εαυτό σου στην κόπωση. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι πολύ πιθανόν φίλοι Κριοί να συγκρουστούν οι επιθυμίες και οι προσωπικές σας ανάγκες σήμερα με των δικών σας ανθρώπων, πράγμα που προκαλείται από τον έμφυτο παρορμητισμό σας, όμως σκεφτείτε πως η αστρολογική όψη της ημέρας σας αναγκάζει να επικεντρωθείτε στις πραγματικές προσδοκίες και στα ουσιαστικά όνειρα που χτίζετε για το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφο. Καλό θα είναι να μην χάνετε την ψυχραιμία και το κουράγιο σας, αλλά να οπλιστείτε με αισιοδοξία και θάρρος σαγηνεύοντας το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα αποκαλύψετε στο ταίρι σας διαφόρων ειδών σκέψεις και επιθυμίες. Εσάς τους χωρισμένους, τηλεφώνημα και συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, κλείνουν παρεξηγήσεις, τώρα θα αποκατασταθεί η σχέση σας, έρχονται ουσιαστικές αποφάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, με το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έντονες διαβουλεύσεις και συζητήσεις στα επαγγελματικά σας αγαπητοί Ταύροι είναι στο προσκήνιο της καθημερινότητας, σας κρατούν σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να κατακτήσετε την ανταμοιβή και την ικανοποίηση για τους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει μέχρι σήμερα. Μην στρέφετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα απαγορευμένα και επικίνδυνα για σας μονοπάτια ενός αμφίρροπου έρωτα, αν δεν βεβαιωθείτε πως υπάρχει ανταπόκριση από το ταίρι που σας γοητεύει συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία, θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσέξτε φίλοι Δίδυμοι σήμερα το κομμάτι των επαγγελματικών και των οικονομικών σας, μην κάνετε βιαστικές επιλογές και λανθασμένες κινήσεις που ίσως ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σας, μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε, γιατί υπάρχει επικινδυνότητα να χαλάσει μια σημαντική προσωπική ή συναισθηματική σας σχέση. Δώστε μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, στην ευγένεια των τρόπων και την ευγλωττία σας, μόνο έτσι κερδίζετε τις επιδιώξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, κοφτερή θα είναι η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικές εκκρεμότητες. Καταφθάνουν καινούργια πρόσωπα, θετική θα είναι η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σας να μην απορρίψετε τις προτάσεις που θα λάβετε. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις ή σχέσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η μέρα σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και οι εργασιακές σας φιλοδοξίες ίσως βρουν μικρές αντιστάσεις από τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα με αποτέλεσμα να σας δυσαρεστήσουν. Μην κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε στους γύρω σας, εκμεταλλευτείτε τις τρυφερές σας ιδέες και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας έχοντας επίγνωση του παλμού της σχέσης σας, πείτε την αλήθεια της καρδιάς και μην φοβάστε κανένα εμπόδιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες και δημιουργικές συναντήσεις. Θετική κατάληξη θα δώσετε σε ζήτημα επανασύνδεσης, θα τερματίσετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Αναλυτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κλείσει ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία με συναισθηματικές αποκαλύψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι επιμεληθείτε την εμφάνιση σας θα υπάρξει συνάντηση-έκπληξη!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως μια ασυνήθιστη ανησυχία για την δουλειά σας ή για ένα σημαντικό προσωπικό σας ζήτημα, σας βγάλει λίγο σήμερα φίλοι Λέοντες από την ηρεμία και την γαλήνη σας, δημιουργώντας έναν αναίτιο εκνευρισμό που χρειάζεται να τιθασεύσετε για να μην προκληθούν συγκρούσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι προτιμότερο να δείξετε ανέχεια και υπομονή για να υλοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες επιδιώξεις σας, παρά να ρίξετε λάδι στη φωτιά μιας κουβέντας με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα ευχάριστες προτάσεις θα αλλάξουν τις συνθήκες της ψυχολογία σας, ανανεώνεστε συναισθηματικά. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, οι εκμυστηρεύσεις του θα φέρουν άνοιγμα επανασύνδεσης. Αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ευχάριστη συνομιλίες και μια ιδιαιτέρως θετική συνάντηση, θα βοηθήσουν στο να φύγει ο αρνητισμός, τώρα θα ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα, αυτή η δεύτερη ευκαιρία θα έχετε αίσιο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι κοινωνικές σας επαφές σήμερα αγαπητοί Παρθένοι βρίσκοντας σε πλήρη δράση και μια εργασιακή σας επιμονή για ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας, είναι σίγουρο ότι θα γεμίσουν την ημέρα σας με ικανοποίηση και χαρά. Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι πιθανόν να σας προκαλέσει συναισθήματα ενοχής απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο για ένα μυστικό ή μια κρυφή σας επιθυμία που θέλετε να συζητήσετε, μην αισθάνεστε κατώτεροι των περιστάσεων και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα είστε ομιλητικοί, γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να προγραμματίσετε, να περάσετε με το ταίρι σας σε καινούργια σχέδια. Με επιτυχία θα ολοκληρώσετε ερωτικές συζητήσεις, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε για θέματα μελλοντικής δέσμευσης. Ενισχυμένη θα είναι η θέληση σας για αποκαλύψεις και οριστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας, οποιαδήποτε κατάσταση ή γεγονός αισθάνεστε να σας πιέζει αφόρητα, δημιουργώντας ασφυξία και προβληματισμό στις επιλογές σας, αφήστε το να καταλαγιάσει αγαπητοί Ζυγοί. Η σημερινή μέρα, είναι άκρως βοηθητική για να εξωτερικεύσετε με τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον ερωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε και ευχαριστηθείτε τις στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι συγκαταβατικός, θα είστε σε θέση να ζυγίσετε τις καταστάσεις. Θα νιώσετε ένα είδος συναισθηματικής ανανέωσης που θα σας οδηγήσει στην ανάγκη να δώσετε άμεσες και οριστικές λύσεις σε μπερδεμένες υποθέσεις. Κοινωνική και εξωστρεφής θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καλοδεχτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Σήμερα δε θα φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, θα σας διακατέχει αισιοδοξία, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε σε ερωτικές προσεγγίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι η κατάλληλη ημέρα φίλοι Σκορπιοί για να ασχοληθείτε με τα πράγματα και τα άτομα που σας κάνουν να χαίρεστε και να χαμογελάτε, παρά με τις καταστάσεις που σας πισωγυρίζουν στο χθες ή με εκείνες που εμποδίζουν να εκφράσετε την καθαρότητα της ψυχής και των θέλω σας. Στη σημερινή μέρα, είναι ευκαιρία για ένα τρυφερό περίπατο με το ταίρι σας καλύτερα σε μέρος που υπάρχει άφθονο το υγρό στοιχείο, για να απομακρύνετε από την συναισθηματική σας σχέση το άγχος και τις έγνοιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο παρεξηγήσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα αποδειχτεί πως μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά, οι συζητήσεις σας θα τερματίσουν με αίσια κατάληξη. Θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε την ερωτική σας σχέση πάνω σε μια πιο σταθερή ίσως και πιο δεσμευτική βάση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αξιοποιήστε τα συναισθηματικά ανοίγματα που θα προκύψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην κάνετε πόλεμο με τον εαυτό σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες σήμερα αγαπητοί Τοξότες, μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε φίλους και συνεργάτες που δεν ευθύνονται για τις δικές σας αγωνίες και τους προβληματισμούς σας, βρείτε διέξοδο στην ηρεμία και την ισορροπία συζητώντας με το ταίρι σας τις ατέλειες και τα μελανά σημεία του δεσμού σας, δίχως ανασφάλειες και φόβους αλλά με αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά και φλογερά σας ταλέντα, με αποφασιστικότητα πως τα δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητα σας, θα σας εξουσιάζει η επιθυμία να φέρετε οριστικές αλλαγές. Θα παρατηρηθούν ασυνήθιστες πράξεις στην συμπεριφορά σας, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, θα τολμήσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σκεφτείτε το επαγγελματικό και προσωπικό σας συμφέρον σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, απομακρυνθείτε από τις παγίδες και τις προκλήσεις που στήνονται στο περιβάλλον που κινείσtε με διπλωματία και επικοινωνιακή ευελιξία. Συμπεριφερθείτε με σταθερότητα στον λόγο και τις πράξεις σας για να πετύχετε τους συναισθηματικούς σας στόχους, για να αλλάξετε μια αγαπημένη γωνιά στο σπίτι σας, για να φροντίσετε την εμφάνισή σας, για να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε ενέργειες επανασύνδεσης. Με δική σας πρωτοβουλία θα ζητήσετε συναντήσεις και θα προκαλέσετε συζητήσεις, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας σε παλιά αλλά και σε καινούργια πρόσωπα. Σε περίπτωση που ήδη είστε σε ερωτική σχέση, θερμές και ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας, κλείνουν διαφωνίες, η μέρα θα σας ωθήσει σε δεσμευτικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Υδροχόοι, τονίζει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και δημιουργώντας μια ευχάριστη αύρα στην καθημερινότητά σας, τέτοια ώστε να καταφέρετε με την εξυπνάδα και τις πρωτότυπες ιδέες σας να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Ίσως δεχτείτε μια δελεαστική πρόταση για έξοδο οι αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν οι ζευγαρωμένοι να εκπλαγείτε με μια ευχάριστη έκπληξη από το ταίρι σας, η ζωή σας χαμογελά, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι, με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε άμεσες ερωτικές προσεγγίσεις. Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα  που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αναζητάτε την επαγγελματική, προσωπική και συναισθηματική ασφάλεια σήμερα φίλοι Ιχθύες, αισθάνεστε την απόλυτη ανάγκη να βεβαιωθείτε για την αγάπη, την συμπάθεια και την εκτίμηση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, την ίδια στιγμή που ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ταραχή. Μην το βάζετε κάτω αν δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε υλικά όλες σας τις επιθυμίες, φροντίστε να είστε δεκτικοί σε μια σημαντική πρόταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει πληροφορίες που θα διαλύσουν αρνητικές εικασίες, θα καταλαγιάσουν τάσεις καχυποψίας. Τώρα θα καταφέρετε να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει, θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις στηριζόμενοι σε αλήθειες και όχι σε υποθετικά σενάρια. Διαλύεται εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα, ξεκαθαρίζονται αισθήματα που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης.