Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/09)

127

Σήμερα με το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους.

Αφροδίτη και Άρης θα σχηματίσουν μία δυσαρμονική όψη, η οποία θα κρατήσει για μερικές ημέρες, κάτι που θα επηρεάσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν, όμως αυτό είναι κάτι που μπορεί να έρθει ως παράπονο και από την άλλη πλευρά. Οι εντάσεις είναι χαρακτηριστικό αυτής της όψης, προσπάθησε να τις αποφύγεις και να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνία και τη διπλωματία προκειμένου να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σκοπός σας θα είναι η εποικοδομητική και κερδοφόρα κατάληξη. Εγκρατείς θα φανείτε στις κουβέντες σας, σήμερα με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας επαγγελματικές και ερωτικές. Αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά ραντεβού και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, καινούργιες ερωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει και θα κερδίσετε την προσοχή του. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση, σήμερα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για καινούργιες επαγγελματικές δραστηριότητες. Θα σας γίνει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες και επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε θα έχει αποτελεσματική εξέλιξη. Περνάτε σε περίοδο ερωτικής αρμονίας και συναισθηματικής σταθερότητας. Σήμερα θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αποκτάτε ζωτικότητα και ανάγκη για ελευθερία κινήσεων, δύο στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύση σε συναισθηματικά αδιέξοδα. Μια αποκαλυπτική σας κίνηση θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Τα ερωτικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, ετοιμαστείτε για δεσμευτικές αλλαγές με σοβαρές υποσχέσεις. Ό,τι σας υποσχεθούν θα το τηρήσουν, γεγονός που θα απαιτεί και την αξιοπιστία των δικών σας υποσχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες, θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ερωτικών και επαγγελματικών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε ευδιάθετοι και συζητήσιμοι. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να κινηθείτε απελευθερωμένα. Σήμερα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας ανοίξει δίοδο προσέγγισης. Η παρορμητικότητά σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ερωτικές προτάσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μια πρόταση θα σας δώσει τη βάση για να αξιοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ιδέες και δυνατότητες. Στα ερωτικά σας εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, η  όψη της ημέρας θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι κουβέντες σας θα είναι τολμηρές και αποκαλυπτικές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας, θα υπάρξουν απρόοπτα ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρό σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανακερδίσετε και μάλιστα οριστικά. Η μέρα σας θα κλείσει με έντονη ερωτική ένωση, που θα αποτελέσει βάση για μακροχρόνιο δεσμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν επρόκειτο να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Η γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι αυτό πλησιάστε το ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, εκδηλώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς. Εσείς που είστε ελεύθεροι, περνάτε σε καινούργιο στάδιο, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε τα καινούργια ερωτικά ενδεχόμενα με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, σήμερα δε θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Δυναμική θα είναι η προσέγγισή σας, θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά, προμηνύεται θερμό ερωτικό ραντεβού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις εργασιακές σας συνθήκες, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι έρχεται λύση παρεξήγησης, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, απελευθέρωση και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα φανείτε προσιτοί, θερμοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η μέρα θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τη στασιμότητα και να ξεκινήσετε έναν νέο και κάπως διαφορετικό τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση, που καλό θα είναι να μην την απορρίψετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας ορίζοντες. Κατόπιν ουσιαστικής και τολμηρής συζήτησης, τερματίζει ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Στα ερωτικά σας λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να έρθετε  πολύ κοντά με πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας πορεία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε ευχάριστους ερωτικούς διαλόγους. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε ένα είδος ερωτικής εξομολόγησης, αν ανταποκριθείτε αναλόγως, τότε πολύ σύντομα θα αποκτήσετε σταθερό ταίρι. Έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα ανοίξουν ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Επανέρχονται παλιά, θερμά αισθήματα, μπαίνει σε τάξη η συναισθηματική σας κατάσταση, ανοίγεται δρόμος σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, κάποιοι από εσάς θα βρείτε εργασία, κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε πόστο ή επιχειρησιακές κατευθύνσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σε συνδυασμό με την ελκυστικότητα σας θα βρεθείτε στην ευχάριστη θέση να ζήσετε απρόοπτα και δυνατά ερωτικά συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για καινούργια ερωτικά ανοίγματα, σήμερα θα θελήσετε να λύσετε παρεξηγήσεις και θα το καταφέρετε. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, θα φανερωθούν καταστάσεις και αισθήματα που θα λύσουν εμπόδια και φραγμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι πάει μια χαρά, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, κλείνουν υπέρ σας τυχόν αρνητικές ερωτικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, τώρα θα αποκτήσει τόλμη η δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε σε διεκδικήσεις τόσο ερωτικές, όσο και επαγγελματικές ή οικονομικές. Η ευγλωττία θα σας χαρακτηρίζει, στις διαπραγματεύσεις σας θα καταφέρετε να διατηρήσετε το πάνω χέρι. Εσείς που είστε σε σχέση, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στο ταίρι σας θα λάβετε συγκατάβαση και θετική ανταπόκριση, περάστε σε άμεσες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί, αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσάς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει εμπόδιο που σας αποδυνάμωνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα θα σας φέρει η σημερινή μέρα, διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστή η κρίση σας, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στον εργασιακό σας χώρο. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις οικονομικής φύσεως, θα υπερισχύσει η γνώμη σας καταλήγοντας σε επιτυχημένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα. Λύση θα δοθεί σε ένα ερωτικό σας θέμα, εκδηλώστε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειές σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες ερωτικές προκλήσεις. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα είστε εκφραστικοί, παρορμητικοί, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δε θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα ερωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η καινούργια γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής, με ευχάριστες μελλοντικές προδιαγραφές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας, η σημερινή μέρα θα σας ανοίξει ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά, τότε θα φτάσετε στον στόχο σας. Στα ερωτικά σας, μια συνάντηση και μια συνομιλία θα καταλήξει σε επιτυχία, αρκεί να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Παραδεχτείτε τα αισθήματα σας, δείξτε ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι δυνατή ερωτική ένωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ανέμελους και ζωτικούς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για διαφυγή από καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας και οι συζητήσεις σας, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, σήμερα θα είστε πρόθυμοι να εισάγετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.