Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/09)

147

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις μία περίεργη διάθεση, καθώς θα υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Από τη μία θα αναζητήσεις χρόνο για να κάνεις κάποια πράγματα που επιθυμείς από την άλλη τα «πρέπει» θα είναι ισχυρά και εσύ θα κληθείς να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο προσοχή στη στάση σας, δε θα πρέπει να είναι κάθετη ή πεισματικά αντιδραστική. Ενδεχομένως να βγάλετε πάθος στη συμπεριφορά σας, αποφύγετε συζητήσεις για θέματα ακραία ή για καταστάσεις που απαιτούν ριζικές αλλαγές. Καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα, χειριστείτε με ωριμότητα τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε. Σήμερα η ελκυστικότητά σας θα είναι έντονη και δε θα περάσει απαρατήρητη, με καινούργιο πρόσωπο ξεκινάτε θερμές ερωτικές επαφές. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σας, οι αισθήσεις σας θα κατευθύνουν τα γεγονότα, θα αφήσετε τις ερωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση απολαύστε τη σταθερότητα του δεσμού σας, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμές ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για αγορές υλικών αγαθών, ενδεχομένως να παραμελήσετε κάποιες χρηματικές σας υποχρεώσεις, προκειμένου να αποκτήσετε το αντικείμενο που επιθυμείτε. Σήμερα μάλλον δε θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας, θα βρείτε τρόπο να μειώσετε τις εργασιακές σας ώρες και να στραφείτε σε φιλικές ή κοινωνικές επαφές. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο το πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο προσέγγισης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε σταθερότητα, ερωτική ασφάλεια και αμοιβαία έλξη. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν την μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισής του θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας. Προμηνύεται έναρξη σχέσης, με μελλοντικές διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά. Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να σας προσφέρει ισορροπημένη εξέλιξη, με δυνατότητα μακροχρόνιας πορείας. Απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό ή εργασιακό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να περάσετε σε δυναμικές ενέργειες, σε πράξεις που να μπορούν να σας βγάλουν από την ερωτική σας μονοτονία. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής ερωτικής σχέσης, σήμερα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα, θα σας κάνει κάπως κάθετους στις απόψεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Σήμερα ενδεχομένως να είναι περιορισμένη η διάθεσή σας για εργασία, το μυαλό σας θα αναζητά τρόπους χαλάρωσης. Λήγουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα και σε αγορές άσκοπων υλικών αγαθών. Σήμερα θα έχετε μια θερμή ερωτική μέρα, παίρνετε την απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, τηλεφώνημα από ερωτικό πρόσωπο θα κλείσει τη μέρα σας με προσωπικό ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη ερωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας πορεία. Εσείς οι ερωτικά μόνοι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας ερωτικής γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές, που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ίσως να τεμπελιάσετε σήμερα, φίλοι μου Λέοντες, σε αδράνεια θα σας ρίξει η σημερινή μέρα, η επαγγελματική σας δράση θα είναι κάπως περιορισμένη. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα θέματα, ωστόσο η μέρα θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση και ένστικτο, στοιχεία που θα σας αποτρέψουν από λάθη. Ο έντονος ερωτισμός που θα σας διακατέχει, θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας. Για τους ελεύθερους, σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα βγει η απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρας σας, η ανάγκη σας για ενδιαφέρουσες περιπέτειες θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συναισθηματική και αισθησιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι, γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια, αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σταθεροποιήσει το συναισθηματικό σας κόσμο, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε τη θερμότητα και τον ερωτισμό σας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, προσιτή και αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας. Από μόνοι σας, με δικές σας ενέργειες θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας πλησιάσει. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με προσωπικό ραντεβού!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ισορροπημένη, οι ενέργειές σας θα αποσκοπούν στην ασφάλεια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Οι επαγγελματικές συνομιλίες που θα έχετε, θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και θα το καταφέρετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, μην ανακόψετε τον ενθουσιασμό που θα νιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ισορροπία θα σας κάνει διαλλακτικούς και ήρεμους. Κατανόηση και αγάπη θα δείξετε στο ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που έχετε τσακωθεί, θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, καταφθάνει επανασύνδεση με εξομολογήσεις. Θα ανοιχτείτε ερωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, προμηνύεται θερμό νυχτερινό ραντεβού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στον οικονομικό σας τομέα θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, ωστόσο προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων που θα ‘ρθουν στα χέρια σας, γιατί θα είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα. Η όψη της ημέρας θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης, αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε, αποκαλύψτε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια ερωτική πορεία, θα υπάρξει συνάντηση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σας με ξεκάθαρες και σοβαρές βλέψεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δε θα έχετε διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στη διατήρηση και όχι στην επέκταση. Με επιτυχία θα κλείσει ένα οικονομικό σας ζήτημα, λαμβάνετε χρηματικό ποσό που το αναμένατε εδώ και πολύ καιρό. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης και όχι κατανάλωσης, αποφύγετε τα άσκοπα έξοδα. Τολμηρή θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε από το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, κύρια επιδίωξή σας θα είναι οι θερμές ερωτικές στιγμές έλξης και έντονου ερωτισμού. Ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, στις αισθησιακές σας διαθέσεις θα ανταποκριθεί άμεσα το ταίρι σας. Στις κινήσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, αν είστε σε δεσμό στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε. Ένα πρόσωπο θα περάσει σε απρόοπτες ερωτικές εξομολογήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας ξαφνιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σταθεροποιηθεί η πορεία της καριέρας σας, θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό και θα σας βγει σε καλό. Η απόφασή σας να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλυτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα ξεκινήσει μεταξύ σας σταθερή ερωτική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας πιέζουν, θα λήξετε οριστικά ερωτικές υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσαρεστούν. Παίρνετε απόφαση να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σε χώρο που συχνά κινείστε ένα καινούργιο άτομο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Δε θα αναζητήσετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα προσπαθήσετε να εδραιωθείτε στις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις ή εργασιακές συνθήκες. Μέσα στην ερωτική σας σχέση θα επιτύχετε συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με συμφιλιωτικό τρόπο. Εσείς που δεν είστε και πολύ καιρό χωρισμένοι, πείτε ‘‘ναι’’ στο ραντεβού που θα σας προτείνουν, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την ερωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με πιεστικές ή ανιαρές ερωτικές υποθέσεις. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε και να απελευθερωθείτε, ερωτικά και σεξουαλικά. Τολμηρή θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Έντονο ερωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη την ερωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά ερωτικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειές σας, προσοχή στις παρατραβηγμένες ονειροπολήσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα δε θα σημειωθούν αλλαγές, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αλλαγών. Στον ερωτικό σας τομέα θα προκύψουν έντονα αισθήματα, κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες και απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Θα υπάρξουν συνομιλίες και επαφές που θα φέρουν συμφιλίωση, εσείς οι χωρισμένοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε. Ξεκάθαρα λόγια και αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα σβήσουν τα κακώς κείμενα, θα δημιουργεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε το ενδιαφέρον σας, εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας.