Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο άνδρας που “προφήτεψε” τον θάνατό της, προβλέπει πότε θα πεθάνει ο βασιλιάς Κάρολος

340

Την ακριβή ημερομηνία θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ προέβλεψε ένας άνδρας τον Ιούλιο με μία ανάρτησή του στο twitter. Παράλληλα, ο ίδιος “προφήτεψε” και το τέλος του βασιλιά Κάρολου.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο, ο Logan Smith ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter την πρόβλεψη ότι η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου θα πέθαινε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το tweet γρήγορα έγινε viral αφού πράγματι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στο Κάστρο του Μπαλμόραλ.

Όμως η ανάρτηση του Ιουλίου είχε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες που προκαλούν ανησυχίες στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς ο Smith υποστήριξε στην ίδια ανάρτηση ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει στις 28 Μαρτίου 2026.

Αφού η ανάρτηση άρχισε να προσελκύει το ενδιαφέρον των χρηστών στο Twitter και σε άλλες πλατφόρμες, ο Smith έκανε τον λογαριασμό του ιδιωτικό. Προς το παρόν, κανένα από τα προηγούμενα tweet του δεν είναι ορατό σε όσους δεν τον ακολουθούν, αλλά κάποιοι πρόλαβαν να το κάνουν screenshot.

Βέβαια, υπήρξαν χρήστες στο twitter που στάθηκαν με δυσπιστία απέναντι στην προφητεία του Smith, καθώς εντόπισαν παλαιότερες αναρτήσεις του ίδιου, στις οποίες υποστήριζε ότι η βασίλισσα θα πεθάνει στις 13 Φεβρουαρίου 2022 κι έτσι μιλούν για καθαρή σύμπτωση.