Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/09)

103

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου.

Η ημέρα θα είναι πιο χαλαρή σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και από τη νέα της θέση θα σου υπενθυμίσει πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, για αυτό χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και κάποιες στιγμές ευημερίας. Η ημέρα είναι ιδανική για να δεις τους φίλους σου, να βγεις για ένα ποτό με το ταίρι σου ή να ετοιμάσεις ένα δείπνο για εσένα και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα τονίσει τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αισθάνεστε σιγουριά σήμερα για τις αποφάσεις σας, για τα όσα διεκδικείτε στην επαγγελματική σας ζωή και γενικότερα η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη. Προσέξτε όμως πως εκφράζετε και πως βγάζετε προς τα έξω αύτη τη σιγουριά σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί ως αλαζονική η συμπεριφορά σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο καλό θα είναι εσείς οι δεσμευμένοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις στη σχέση σας. Δεν είναι όλες οι καταστάσεις ίδιες, εξετάστε με καλύτερο φίλτρο πιο αντικειμενικό τα όσα σας χωρίζουν ή για τα όσα διαφωνείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανεβασμένη θα είναι η μαχητικότητα και ο δυναμισμός σας, σήμερα θα φλερτάρετε με αυτοπεποίθηση, όμως το νου σας να μην παγιδευτείτε στην απόλυτη σιγουριά. Αποφύγετε υπεροπτικές σκέψεις ή κουβέντες, προσεγγίστε με τρόπο συνετό και συμμαζεμένο. Θα υπάρξει υπερβολή στις κινήσεις και στις απόψεις σας. Εσείς που στοχεύετε στην επανασύνδεση κινηθείτε συνετά και ώριμα, αποφύγετε τα λόγια τα παχιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας, να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα και γενικότερα να μπορείτε να κινείστε σε επίπεδο αποφάσεων λίγο πιο ελεύθερα. Μία ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση με τους συνεργάτες σας ίσως να σας βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σας προσέξτε τη συμπεριφορά σας εσείς οι αδέσμευτοι γιατί ίσως να υπάρχει κάποιο άτομο που να θέλει να σας πλησιάσει ερωτικά αλλά με τη στάση σας να το απομακρύνετε και να το απωθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απόλυτη ίσως και κάπως πεισματάρικη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστούν τάσεις ανυπομονησίας, καλό θα είναι να τις οριοθετήσετε. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία, γι’ αυτό ενδεχομένως να φανείτε κάπως αδιάφοροι προς το ταίρι σας. Εσείς που είστε μπερδεμένοι και βρίσκεστε σε ερωτικό δίλημμα, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσπαθήστε σήμερα να είστε περισσότερο ο εαυτό σας σε όλες σας τις επικοινωνίες. Αποζητάτε την αποδοχή από το ευρύτερο περιβάλλον σας τη σημερινή μέρα κι αυτό ίσως να σας οδηγήσει σε αντιδράσεις που δε συνηθίζετε. Στα επαγγελματικά σας ίσως χρειαστεί να είστε πιο διεκδικητικοί σήμερα και να μην αφήσετε κανέναν να σας αδικήσει με τα λόγια ή με τις πράξεις του. Στα αισθηματικά σας εσείς που βρίσκεστε σε σχέση δώστε περισσότερο βάση σήμερα στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, κάθετους, ανυπόμονους και παρορμητικούς, θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδεχομένως να εμφανίσετε αναστολές σχετικά με θέματα προσέγγισης. Εσείς που είστε στην αρχή της σχέσης σας, προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Σήμερα δεν αποκλείεται να σας θυμηθεί ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σαν κάτι να θέλετε να ακούσετε σήμερα στα επαγγελματικά σας, μία επιβράβευση ίσως, έναν καλό λόγο για την απόδοσή σας και γενικότερα μία αναγνώριση γιατί νιώθετε ότι το τελευταίο διάστημα είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί. Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με κάποια πρακτικά ζητήματα του σπιτιού σας και κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες είχατε παραμελήσει. Στα αισθηματικά σας εσείς οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη για ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα κυρίως μέσα σας γιατί αισθάνεστε λιγάκι μπερδεμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, περνάτε σε αποτελεσματική δράση. Σήμερα δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ωστόσο αποφύγετε την αδιάλλακτη στάση. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, σχετικά με ερωτικά θέματα μελλοντικής εξέλιξης είτε αυτά αφορούν δέσμευση είτε συγκατοίκηση, σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε το άγχος, μην κινηθείτε βιαστικά, υπό την επήρεια ανασφαλειών.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορείτε σήμερα να νιώσετε καλύτερα στον επαγγελματικό σας τομέα αρκεί να καταλάβετε σε ποιες αλλαγές θα πρέπει να προβείτε. Καθίστε με ηρεμία σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα θελήσετε να αλλάξετε και βγείτε κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο μέσα από τις αποφάσεις σας. Προσπαθήστε επίσης σήμερα να είστε βοηθητικοί απέναντι στα φιλικά σας άτομα που χρειάζονται τη συμβουλή σας. Στον ερωτικό τομέα μην εμπλακείτε εσείς οι δεσμευμένοι σε συζητήσεις με το ταίρι σας που δεν οδηγούν πουθενά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και επιζητήστε την ηρεμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ναι μεν θα είστε εφοδιασμένοι με δύναμη και αισιοδοξία, ωστόσο το νου σας να μην ξεφύγει η αυτοπεποίθησή σας, κινηθείτε αποφασιστικά, αλλά πάντα με σύνεση και όχι με υπερβολή. Σήμερα για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους άνευ σχέσης, θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας δώσει άνοιγμα για προσωπικές επαφές, εκδηλωθείτε αυθόρμητα, όμως προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μέρα φέρνει ευκαιρίες προς αξιοποίηση στον επαγγελματικό τομέα τις οποίες καλείστε να ξεχωρίσετε. Δε θέλετε να μείνετε στάσιμοι, θέλετε να εξελιχθείτε, έχετε φιλοδοξία σήμερα να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Έχετε διάθεση να αφιερώσετε τον χρόνο που πρέπει προκειμένου να κλείσετε εκκρεμότητες, να ασχοληθείτε με καταστάσεις που αφήνατε κατά το παρελθόν. Ενδεχομένως σήμερα και ο τομέας του σπιτιού να είναι κάπως απαιτητικός με θέματα περισσότερο πρακτικά, ίσως μία ανακαίνιση, μία ανανέωση του χώρου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα υπάρξουν εσωτερικοί προβληματισμοί, ενδεχομένως εσείς οι ίδιοι να πιέσετε τον εαυτό σας και να οδηγηθείτε σε παρορμητικές ή βιαστικές ενέργειες. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, οι αποφάσεις που θα πάρετε δε θα πρέπει να είναι επιπόλαιες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, αν σας ενδιαφέρει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, καλό θα είναι να αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μία υπερβολική αισιοδοξία θα την έχετε σήμερα και γενικότερα θα αισθανθείτε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνώσεις σας σε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Θέλετε να εξελιχθείτε, να νιώσετε ότι πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Βέβαια πολλές φορές σας τρομάζουν οι αλλαγές και είστε κάπως διστακτικοί αλλά είναι μέχρι να τις συνειδητοποιήσετε. Όταν νιώσετε ότι είναι για καλό σας, παύετε να έχετε ενδοιασμούς. Στα αισθηματικά σας θέλετε να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας εσείς που έχετε σχέση και επιθυμείτε να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, σήμερα πεισματικά θα θελήσετε να περάσει το δικό σας. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια ή ψυχικό βάρος, ωστόσο ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Επειδή σαν χαρακτήρες έχετε την τάση να παρασύρεστε από το συναίσθημα και το πάθος, γι’ αυτό το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις, σκεφτείτε λογικά, βάλτε φρένο στην ανυπομονησία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να κάνετε μία ενδοσκόπηση, να δείτε σε ποιους τομείς είστε καλά, σε ποιους τομείς επιθυμείτε και πρέπει να προβείτε σε ανακατατάξεις και γενικότερα να αξιολογήσετε την πορεία σας. Θέλετε να βάλετε στόχους, να είστε πιο ενεργητικοί απέναντι στην καθημερινότητά σας και να μην αφήνετε θέματα προς επίλυση να χρονίζουν. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς που δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση αλλά υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει προσέξτε λίγο τα μηνύματα που στέλνετε στην άλλη πλευρά. Ενδεχομένως να μην είστε και τόσο ξεκάθαροι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα αντιθέσεις θα έχει η συμπεριφορά σας. Από τη μια θα είστε ενθουσιώδεις και δυναμικοί, από την άλλη όμως σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα θα βγει η αδιάφορη πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μπερδέψετε τελικά το ταίρι σας. Προσοχή τόσο στο υπερβολικό ενδιαφέρον, όσο και στην πλήρη απάθεια. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διατηρηθεί η ισορροπία, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην καθυστερείτε από αμέλεια τις οικονομικές σας εκκρεμότητες γιατί μπορεί να ξοδέψετε τα χρήματα που προορίζετε για αυτές και μετά να πελαγώσετε. Φροντίστε σήμερα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μην αναβάλετε άλλο όλα αυτά που πρέπει να γίνουν από τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας και γενικότερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στην αισθηματική σας ζωή πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας εσείς που είστε αδέσμευτοι, ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μία νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ανεβασμένη διάθεση και δυνατή αυτοπεποίθηση θα είναι τα στοιχεία σας, όμως δώστε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα προσεγγίσετε. Καλό θα είναι να περιορίσετε τάσεις ανεξέλεγκτου αυθορμητισμού, προσέξτε να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, τα βλέμματα και οι κινήσεις σας θα φανερώσουν αμοιβαία έλξη, όλα θα παιχτούν στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τη σημερινή μέρα θα νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Βλέπετε σιγά σιγά τους στόχους σας να υλοποιούνται, τους συνεργάτες σας να είναι ευχαριστημένοι με τη συνεργασία σας και γενικότερα έχετε μία υπέρ αισιοδοξία και για το μέλλον. Η μέρα σας βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, πολύ επικοινωνιακούς και ευχάριστους. Θέλετε να περάσετε καλά και φροντίζετε να το πετύχετε αυτό. Και στα αισθηματικά σας θα έχετε καλή διάθεση με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, θα είστε πρωτότυποι και θα έχετε ωραίες ιδέες για να περάσετε όμορφα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή συνήθειες. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση και να οδηγηθείτε σε επαναστατικές πράξεις, που δεν είναι σίγουρο αν θα σας βγουν σε καλό. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελεύθερα, ωστόσο το νου σας να μη δώσετε λάθος έκταση στα όρια της οικειότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ένα οικονομικό σας θέμα που θα προκύψει ή έχει ήδη προκύψει θα σας απασχολήσει σήμερα και θα κληθείτε να βρείτε λύση άμεσα. Δε θα δυσκολευτείτε γιατί έχετε ανθρώπους γύρω σας που είναι πρόθυμοι να σας δώσουν την κατάλληλη συμβουλή ή ακόμα και να σας βοηθήσουν. Προσπαθείτε σήμερα να έχετε καθαρή κρίση και να αξιολογήσετε καλά τις καταστάσεις που βιώνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας η ανάγκη σας για φλερτ και νέες γνωριμίες ίσως σας οδηγήσουν σε άτομα που δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε σίγουροι για τις δυνατότητες και τα προσόντα σας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, στις συζητήσεις με το ταίρι σας καλό θα είναι να μη φανείτε κάθετοι και απόλυτοι. Για να μην υπάρξουν λεκτικές διαμάχες και κόντρες υπεροχής, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση, βγάλετε στην επιφάνεια την καλλιεργημένη πλευρά του χαρακτήρα σας. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους δε λείψουν τα απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα σας  βρίσκει σε ένα διαρκές τρέξιμο καθώς υπάρχουν πολλά με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Από τη μία έχετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον σας που αποζητούν την βοήθειά σας και είστε σε ένα μόνιμο τρέξιμο. Θα σας ανταμείψει βέβαια κατά τις απογευματινές ώρες η ερωτική σας ζωή εσάς τους δεσμευμένους όπου θα χαλαρώσετε με το ταίρι σας και θα απολαύσετε τις στιγμές που θα ζήσετε μαζί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε εσωτερικές αναστολές, που τελικά θα μειώσουν την αποφασιστικότητά σας. Η εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου από το παρελθόν, ίσως να διχάσει τη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει μπέρδεμα στην καρδιά σας. Σας συμβουλεύω στην παρούσα φάση να αποφύγετε την επανασύνδεση, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς αισθάνεστε και τι αναζητάτε. Αν δεν νιώθετε έτοιμοι να αποφασίσετε, τότε πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε.