Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης απαντά σε δημοσίευμα για τα τεκτενόμενα κατά τον χθεσινό αγιασμό

186

Με έκπληξη διαβάσαμε σε μεμονωμένο δημοσίευμα στο διαδίκτυο ότι χθες στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στο Σ. Σταθμό υπήρξε επίθεση  από τον Ιερέα στο πρόσωπο του Δημάρχου Κατερίνης, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρηση του από το σχολείο πριν την τέλεση του αγιασμού.

Η συνεργασία του Σχολείου με τον Δήμο και την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή είναι άριστη. Η αποχώρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν από τον αγιασμό εν γνώσει της Διευθύντριας και του Ιερέα. Ο πάτερ, Κυριάκος Κοκελίδης , εξέφρασε κατά το εθιμοτυπικό ότι οι ανάγκες σε υλικοτεχνική υποδομή ενός σχολείου είναι ανεξάντλητες και ζήτησε δέσμευση από τον Δήμαρχο για περαιτέρω υλικοτεχνική ενίσχυση και ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε με ευχαρίστηση να συνεχίσει ο Δήμος να ικανοποιεί κάθε ανάγκη προκειμένου να λειτουργεί κατά τον καλύτερο ποιοτικά και παιδαγωγικά τρόπο κάθε Σχολική Μονάδα.

Εμείς, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου δηλώνουμε  ότι, η συνεργασία της Σχολικής Μονάδας του Σταθμού με τον Δήμο και τον νυν και τώρα Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής είναι άριστες. Κάθε αίτημα του σχολείου έως και σήμερα έχει ικανοποιηθεί σε μέγιστο βαθμό και εύλογο χρόνο.  Ο χώρος κάθε Σχολικής Μονάδας, οι γονείς, οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί είναι άξιοι σεβασμού. Και ειδικότερα μία μέρα κατά την οποία τελείται η τελετή του Αγιασμού.

Η Πρόεδρος

Ασημίνα Παναγιωτίδου