Έναρξη της νέας σεζόν για την Ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου

139

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την πλήρη έναρξη όλων των τμημάτων της ακαδημίας του για τη σαιζόν 2022-2023.

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του συλλόγου απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 ετών και πλαισιώνεται από την μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα προπονητών της πόλης, με εμπειρία τόσο στις μικρές ηλικίες, όσο και στα αγωνιστικά τμήματα.

Η εμπιστοσύνη των οικογενειών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στο αθλητικό πρόγραμμα του Πιερικού Αρχέλαου, αλλά και οι αγωνιστικές επιτυχίες των τμημάτων υποδομής- με 10 συμμετοχές στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες κάτω των 18 ετών και οι αθλητικές υποτροφίες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού- μαρτυρούν την ποιότητα αλλά και την συνέπεια της δουλειάς που γίνεται από όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Παράλληλα, σε επίπεδο ανδρών ο Πιερικός Αρχέλαος επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες με την περσινή του άνοδο που του εξασφάλισε μια θέση στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ οι γυναίκες θέλουν να συνεχίσουν το ονειρικό τους ταξίδι μετά την 1η θέση στον 3ο όμιλο της Α2 κατηγορίας.

Η έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και η ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της πανδημίας μετά από 2 χρόνια, βρίσκει τον Πιερικό Αρχέλαο έτοιμο για μια νέα περίοδο επιτυχιών τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο για τους αθλητές του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2351032153, καθημερινά από τις 5 εως τις 7 το απόγευμα, αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook στη διεύθυνση www.facebook.com/pierikosarxelaos