Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία”

241

Πρόσκληση για συμμετοχή σε σεμινάριο 

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Κατερίνης σε συνεργασία με την Ένωση Προφορικής Ιστορίας και τον Ποντιακό Σύλλογο Κατερίνης “Π.Σουμελά” διοργανώνει και πάλι (το αρχικό του Μαρτίου 2020 ματαιώθηκε λόγω της πανδημίας)  Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην Προφορική Ιστορία” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 -25 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πολιτιστική Στέγη του Π.Σ Κατερίνης “Π.Σουμελά“.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη μεθοδολογία, τη θεωρία και την πρακτική του συγκεκριμένου επιστημονικού πεδίου ανεξάρτητα από την επαγγελματική τους ιδιότητα και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Λόγω του διαδραστικού και βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να ξεπερνούν τον αριθμό των 25 ατόμων.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής (είναι σε μορφή .docx για εύκολη συμπλήρωση χωρίς υπογραφές και scanner)  σε κάποιο από τα email των μελών της ομάδας: poikilides@gmail.comroulaparas@gmail.com και zgialtou@ hotmail.com ή να δηλώσουν τα στοιχεία τους και την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στο σώμα του mail.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Ποικιλίδης

Μέλος της Ο.Π.Ι.ΚΑΤ