Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/09)

153

Σήμερα ο Ερμής σε στάση στο ζώδιο του Ζυγού, πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του.

Ο Ερμής «κοντοστέκεται» στην 8η μοίρα του Ζυγού και αύριο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, κάτι που δείχνει πως η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις στις δουλειές και τα πλάνα σου. Η ευελιξία είναι το μυστικό και θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο πιο θετικά προσεγγίσεις τυχόν αλλαγές ή καθυστερήσεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να φέρεις το πρόγραμμά σου στα μέτρα σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι ευκαιρία να διορθώσεις ότι δεν πήγαινε καλά στις συνεργασίες σου μέχρι τώρα. Οι σχέσεις επαγγελματικού περιεχομένου αποκαθίστανται και έχεις την ανάγκη να δημιουργήσεις. Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς οργάνωση. Συνεργάζεσαι άψογα με τους γύρω σου. Συναισθηματικά έχεις κάποιες ευκαιρίες να δείξεις την πολύπλευρη προσωπικότητα σου και να κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων. Προσπάθησε να μην σου βγει μόνο έντονος εγωισμός και αρχίσεις την κόντρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει το μαχητικό σας πείσμα, ωστόσο προσοχή να μην αναλωθείτε σε άτοπες ή ανούσιες διεκδικήσεις. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας, έκπληξη θα σας προκαλέσει η εμφάνιση προσώπου από το μακρινό σας παρελθόν. Σε ραντεβού που θα κλείσετε θα ανοιχτεί αποκαλυπτική ερωτική συζήτηση. Αναλυτικές εξηγήσεις που θα δοθούν μεταξύ σας θα βάλουν τάξη σε παρελθοντικά ζητήματα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα μπορέσεις να πάρεις σωστές αποφάσεις, εμπιστευόμενος μόνο το ένστικτό σου. Επαγγελματικά, θα έχεις μια πρόταση που θα σε προβληματίσει. Αφενός θα σου έρθουν κάποια παραπάνω χρήματα, αλλά θα υπάρχει και δουλειά παραπάνω. Πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις περισσότερο και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επιβαρύνεις την υγεία σου. Συναισθηματικά, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για γνωριμίες και θα έρθεις κοντά με ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, προχωρήστε άφοβα στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με κάπως πιο “θερμές” από τις συνηθισμένες βλέψεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οι επαφές σας να ξεφύγουν από το φιλικό πλαίσιο και να περάσουν στο ερωτικό. Προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης, οι εξελίξεις θα βρίσκονται στα δικά σας χέρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να πάρεις που αφορούν το άμεσο μέλλον σου. Φιλικά άτομα σε στηρίζουν στις αποφάσεις σου και ξεχωρίζεις με το πνεύμα συνεργασίας. Οι γύρω σου σε συμβουλεύονται και ζητάνε τη γνώμη σου για τα θέματα τους. Ακόμα, η σημερινή αστρολογική όψη, ενισχύει την καλλιτεχνική σου φύση. Συναισθηματικά, έχεις στο μυαλό σου κάποια υποψήφια άτομα αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αυτοπεποίθηση οργάνωση και μεθοδικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δε θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές, θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας. Στην επικοινωνία σας θα τα πάτε μια χαρά, εκφραστικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει με ερωτικές βλέψεις, δείξτε του εμπιστοσύνη, θα υπάρξει δυνατότητα δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, υπάρχει έντονη κινητικότητα στις επαφές. Φίλοι επικοινωνούν μαζί σου, μαθαίνεις διάφορα νέα και ακούς πρόσωπα που είχες καιρό. Θα κληθείς σήμερα να πάρεις μια σημαντική απόφαση για ένα φιλικό σου πρόσωπο. Θα έχεις την τάση να κρίνεις αυστηρά τις κινήσεις των γύρω σου με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε αντιπαράθεση πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Συναισθηματικά, μπορεί να μην είναι όλα όπως τα θέλεις, αλλά βλέπεις κάποιες εξελίξεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση και προμηνύουν ευοίωνο το μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς που είστε πολύ καιρό σε σταθερό δεσμό, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε θέματα για δεσμεύσεις ή επισημοποιήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει θετικές εξελίξεις, θα περάσετε σε νέα σχέδια που θα βρουν άμεσα υλοποίηση. Θερμή θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση και διαλλακτικότητα στο ταίρι σας. Έρχεται ερωτική ισορροπία μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες ερωτικές στιγμές με θερμές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα γίνει σήμερα ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά το επαγγελματικό σου. Μια υπόθεση που σε είχε ταλαιπωρήσει και σε είχε δυσαρεστήσει στο παρελθόν θα έχει καλή έκβαση. Κάποια άτομα από το εργασιακό σου περιβάλλον, βλέπεις ότι παίρνουν το μέρος σου και σε βοηθάνε. Με τη σωστή συμπεριφορά σου και τον μοναδικό σου χειρισμό το προηγούμενο διάστημα, έχεις δημιουργήσει συμμάχους. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις όσον αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές στον τρόπο που χειρίζεσαι τα αισθηματικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, οι ερωτικές προσδοκίες και επιθυμίες σας θα είναι σταθερές και συνειδητοποιημένες, δε θα υπάρξει υπερβολή ούτε στη στάση σας ούτε στις βλέψεις σας. Η σημερινή αστρολογική όψη, θα σας οδηγήσει σε πράξεις συναισθηματικής απελευθέρωσης, θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε το πεδίο ελεύθερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα έχεις κάποιες ιδέες για λύσεις σε θέματα που σε προβλημάτιζαν καιρό. Πέφτεις κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά, η μέρα σου είναι πολύ παραγωγική. Οι ιδέες σου δεν θα έλεγα ότι είναι τώρα πρωτότυπες, αλλά σταθερές και διακρίνονται από μια σοβαρότητα. Εμπνέεις εμπιστοσύνη στους εργοδότες σου και ανταμείβεσαι για την σκληρή σου προσπάθεια. Συναισθηματικά, δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιο άτομο που στο ζητάει…

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Έρχονται γεγονότα που θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες μέσα στη σχέση σας, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας περί δέσμευσης. Προσπαθήστε να αποφύγετε πιέσεις και αγχωμένες κινήσεις, κινηθείτε με τάξη και πρόγραμμα, οι εξελίξεις θα δουλέψουν υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα προσπαθήσεις να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και να κάνετε μια ώριμη και πιο βαθιά κουβέντα για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις με πιο σοβαρό μάτι το θέμα επιλογής του συντρόφου. Δεν σου αρκούν πλέον οι περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θέλεις ουσιαστικά πράγματα και ανθρώπους που θα νοιάζονται πραγματικά για εσένα. Στις φιλικές σου σχέσεις θα πάρεις κάποιες αποφάσεις ώστε να απομακρύνεις και από εκεί άτομα που δεν σου ταιριάζουν πια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα προβείτε σε ειλικρινείς συζητήσεις, τώρα θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια κατάματα, επιθυμία σας θα είναι να τερματίσετε τις αυταπάτες. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, η διορατικότητά σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, στόχος σας θα είναι η συναισθηματική σταθερότητα. Σας παροτρύνω να δεχτείτε προτάσεις φίλων ή ερωτικών προσώπων, κάποιος θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει με ξεκάθαρη ερωτική διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, θα έρθεις αντιμέτωπος με μια φοβία σου. Ίσως κάτι που διαισθανόσουν ότι θα γίνει, να εξελίσσεται σήμερα και σου υπενθυμίζει ότι όπως στρώνεις κοιμάσαι. Προσπάθησε να μην σε πάρει από κάτω και συγκεντρώσου σε κάτι δημιουργικό. Συναισθηματικά, θα πρέπει να είσαι ανοιχτός στις νέες προτάσεις και σε άτομα που θέλουν να σε γνωρίσουν. Ίσως να νιώθεις ότι δεν έχεις όρεξη για φλερτ και ότι βαριέσαι τη διαδικασία από την αρχή της γνωριμίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να φορτώνεις τα προβλήματά σου στους άλλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μια απρόσμενη πρόταση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρά πέρα, θα υπάρξουν δεσμεύσεις. Κυνηγήστε με ισχυρή θέληση τις επιθυμίες σας και θα δείτε πως τελικά όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ερωτική γοητεία θα υπάρχει στο παρουσιαστικό σας, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει απρόοπτη γνωριμία, αν επιθυμείτε κάτι σταθερό στη ζωή σας τώρα θα δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον για προσωπικά σου ζητήματα. Είναι καλή ημέρα να προγραμματίσεις υποχρεώσεις του μήνα. Η υπομονή σου σήμερα είναι μεγάλη και μπορείς να καταπιαστείς με λεπτομέρειες που παλιότερα δεν είχες την υπομονή να το κάνεις. Συναισθηματικά, είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ώστε να πάτε καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος οι επιλογές σου για ταίρι είναι πιο ώριμες. Νιώθεις πλέον ότι δεν σε καλύπτει κάτι εφήμερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, προσγειωμένα θα είναι τα ρίσκα που θα αναλάβετε, οι ερωτικοί σας στόχοι θα κυμαίνονται σε συνετά πλαίσια. Εσείς που είστε ερωτευμένοι και βρίσκεστε στην αρχή της γνωριμίας σας, αποφύγετε να φανείτε εσωστρεφείς, μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Ευχάριστο ερωτικό συμβάν έρχεται στη ζωή σας, θα αφορά πρόταση που η αποδοχή της από εσάς θα φέρει μόνιμη, δεσμευτική κατάληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, όλο σου το ενδιαφέρον στρέφεται στο επαγγελματικό σου. Ένα οικονομικό θέμα τώρα σε απασχολεί και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό. Η κοινωνική αναγνώριση σήμερα έρχεται σαν ανταμοιβή των κόπων σου. Ακόμα διάφορα έξοδα που έκανες το προηγούμενο διάστημα και ήταν περιττά, τώρα το συνειδητοποιείς και προσπαθείς να τα μετριάσεις. Είναι επίσης καλή ημέρα για να κλείσεις συμφωνίες και συνεργασίες. Συναισθηματικά, δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και χρειάζονται προσπάθεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ανατρεπτικά γεγονότα θα φέρουν αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, στόχος σας θα είναι να διαγράψετε παλιές πληγές και να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από ψευδαισθήσεις. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, δε θα λείψουν οι έντονες ερωτικές εξομολογήσεις, θα είστε σε θέση να προβείτε σε τολμηρές προτάσεις. Παραγκωνίζετε αναστολές και προκαταλήψεις, απαλλάσσεστε από πρόσωπα, καταστάσεις και θεωρίες, που μέχρι τώρα περιόριζαν την έκταση της δράσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η όψη της ημέρας, σε καλεί να δεις με ωριμότητα, καταστάσεις που τόσο καιρό απέφευγες και να βρεις λύσεις. Αναθεωρείς αυτά που πίστευες για κάποιο άτομο και διαπιστώνεις ότι οι προθέσεις του δεν είναι και τόσο αθώες. Ξεκαθαρίσματα κάνεις και στο επαγγελματικό σου. Μια νέα πρόταση πέφτει στο τραπέζι και σου δίνει καινούργιες προοπτικές. Συναισθηματικά, δεν  έχεις διάθεση σήμερα. Σε έχουν κουράσει οι άνθρωποι που πρέπει να τους δίνεις συνέχεια δεύτερες ευκαιρίες. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και απομονωθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προβείτε σε στοχευμένες διεκδικήσεις. Κινηθείτε αποφασιστικά και με πίστη τον εαυτό σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, έρχονται ανοίγματα και ερωτικές συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε προχωρώντας ένα βήμα πιο μπροστά. Η διαίσθηση σας θα είναι έντονη δεν πρόκειται να σας ξεγελάσει, εμπιστευτείτε την σε συζητήσεις και σε ενδεχόμενα επανασύνδεσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα. Μια νέα αρμοδιότητα θα αναλάβεις που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Γίνεσαι πιο δημιουργικός και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα μπορούν να σε διδάξουν. Συναισθηματικά, οι αλλαγές που γίνονται εδώ και λίγο καιρό σε έχουν ταρακουνήσει. Έχουν μπει άνθρωποι καινούργιοι στη ζωή σου και υπάρχουν προοπτικές για μια σταθερή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε κατάματα φόβους και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την προσωπική σας αλήθεια διαλύοντας αυταπάτες. Περνάτε σε τολμηρές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να διεκδικήσετε δεσμεύσεις και τελικές υποσχέσεις. Αυτή τη φορά θα αλλάξετε τρόπο σκέψης, θα δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας με κύρια επιδίωξη να εκπληρώσετε κάποιες εσώψυχες σας επιθυμίες. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά.