Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση SECUREX 2022 στο Azerbaijan

183

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με πολλές διακρίσεις & συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία σε όλο τον κόσμο. Μία ακόμη συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., αυτήν την φορά στην SECUREX CASPIAN 2022, αποδεικνύει τον εξωστρεφή χαρακτήρα και την ανοδική της εξαγωγική πορεία.

Η έκθεση SECUREX CASPIAN πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μπακού από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι μία διεθνής εκδήλωση, η οποία λειτουργεί ως ιδανική πλατφόρμα για την επίδειξη πολλά υποσχόμενων μοντέλων εξοπλισμού και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας. Η έκθεση βοηθάει στη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη της συνεργασίας και την ανταλλαγή εμπειριών, καθώς και στην επίλυση εφαρμοσμένων προβλημάτων για τη διασφάλιση της εσωτερικής ασφάλειας του κράτους, της κοινωνίας και των πολιτών. Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε ο Assistant Export Manager – κ. Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης και ο αντιπρόσωπός της TBH, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επισκέπτες  τα νέα καινοτόμα συστήματα ασφαλείας της πλούσιας γκάμας της.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με την παρουσία της στην SECUREX CASPIAN δείχνει ότι παραμένει ένας δυνατός και ενεργητικός παίκτης στην αγορά. Η έκθεση της έδωσε μία ιδανική ευκαιρία να παρουσιαστεί και να ξεχωρίσει μεταξύ των ανταγωνιστών της ανάμεσα σε ένα εξιδεικευμένο κοινό, να κερδίσει νέους πελάτες, να συνάψει συμφωνίες με νέους συνεργάτες, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσει νέους επιχειρηματικούς δεσμούς με παρόμοιες εταιρείες.

 

Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».