Η Πανσέληνος των Ιχθύων του Σεπτέμβριου είναι μια από τις πιο μαγικές της χρονιάς

Θεωρήστε την σαν ένα δωρεάν εισιτήριο για να παρασυρθείτε στα πιο τρελά σας όνειρα

297

Oποιος γεννήθηκε ενώ οι πλανήτες κινούνταν στο ζώδιο του νερού, οι Ιχθύς συχνά χαρακτηρίζονται ως ενσυναίσθητοι, υπερευαίσθητοι, ευφάνταστοι, πνευματικοί και διαισθητικοί. Οι Ιχθύς είναι ονειροπόλοι, θεραπευτές και μερικές φορές ακόμη και δραπέτες που συχνά παρασύρονται από τη φαντασία. Αυτός ο μυστικιστικός τόνος οφείλεται στον κυβερνήτη του ζωδίου, τον Ποσειδώνα, ο οποίος επιβλέπει την ψευδαίσθηση και την πνευματικότητα – και έχει έναν τρόπο να θολώνει τη λογική σκέψη και να μας ενθαρρύνει να δούμε τον κόσμο με ροζ γυαλιά. Και όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι επηρεάζουν την προοπτική σας τις ημέρες γύρω από το σεληνιακό γεγονός αυτού του μήνα που κυβερνάται από τους Ιχθύς.

Η ετήσια πανσέληνος του Ψαριού θα είναι ακριβής το Σάββατο στις 10 Σεπτεμβρίου περίπου στις 01:06:00μμ. Με το φεγγάρι να συνδέεται αρμονικά με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής αλλαγής και της καινοτομίας, αυτή η τελική καλοκαιρινή στιγμή μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει απίθανες ανακαλύψεις και πνευματική ανάπτυξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moon Omens (@moonomens)

Η πανσέληνος στους Ιχθύς σας προσκαλεί να απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα.

Οι πανσέληνοι -που συμβαίνουν όταν ο ήλιος με αυτοπεποίθηση αντιτίθεται ακριβώς στη διαισθητική σελήνη- αποτελούν πάντα μια μηνιαία ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα έργα που ξεκινήσατε έξι μήνες ή και δύο εβδομάδες πριν. Είναι σημεία κορύφωσης, σημεία θραύσης και ευκαιρία να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Και με την πανσέληνο αυτού του μήνα να πέφτει στην ονειροπόληση, νιώθοντας βαθιά τους Ιχθύς – που είναι επίσης το τελευταίο ζώδιο του κύκλου των 12 ζωδίων – θα μπορούσατε πραγματικά να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου στη ζωή σας και στην κόψη ενός νέου. Θα μπορούσατε να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι, συμπονετικοί και να σας είναι πιο εύκολο να λαμβάνετε τις δονήσεις των άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, το να φροντίζετε τον εαυτό σας – και να σέβεστε οτιδήποτε συμβαίνει στο πιο τρυφερό, ευάλωτο μέρος της καρδιάς σας – θα είναι η κορυφαία προτεραιότητα.

Είναι ένα μάθημα που έχουμε ήδη κληθεί να μάθουμε κατά τη διάρκεια της εποχής της Παρθένου που είναι προσανατολισμένη στις υπηρεσίες, διαισθητική. Αλλά ενώ η ενέργεια της Παρθένου μας ωθεί να λάβουμε πρακτικά βήματα για να γαλουχήσουμε τους άλλους και τους εαυτούς μας, οι δονήσεις των Ιχθύων αφορούν την κατάδυση στο βαθύ τέλος των προκλητικών συναισθημάτων. Δεδομένης της τάσης του Ψαριού να θεραπεύει και να εξερευνά την πνευματικότητα, το να είσαι αρκετά γενναίος για να κολυμπήσεις σε αυτά τα απαιτητικά νερά μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά καθαρτικό.

Με άλλα λόγια, οι πανσέληνοι είναι υπερ-συναισθηματικές στιγμές από μόνες τους, και όταν η πανσέληνος κυβερνάται από Ιχθύς, οτιδήποτε αισθάνεστε είναι βέβαιο ότι θα ενταθεί.

Το εξάγωνο της σελήνης προς τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές —ιδανικά, θετικές— ανατροπές.

Με το φεγγάρι να πέφτει στις 17 μοίρες των Ιχθύων, θα σχηματίσει ένα γλυκό εξάγωνο προς τον επαναστατικό Ουρανό, που επί του παρόντος κατοικεί στις 18 μοίρες του ζωδίου της γης του Ταύρου. Αυτά τα δύο ζώδια κάνουν ένα φυσικά ζεστό ζευγάρι. Είναι το δίδυμο που πέρασε το Σαββατοκύριακο των διακοπών με A/C, αγκαλιά στον καναπέ, τρώγοντας ένα κιλό παγωτό και βλέποντας το Persuasion στο Netflix για δεύτερη φορά. Αλλά μιλάμε για το φεγγάρι που χορεύει με τον Ουρανό, και ακόμη και όταν είναι στον σταθερό Ταύρο, ο Ουρανός φέρνει ηλεκτρισμένες αλλαγές και στιγμές φωτός.

Όλα αυτά τα βαθιά συναισθήματα που θα μπορούσαν να αναδυθούν μέσα σας γύρω από αυτήν την πανσέληνο θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια συναρπαστική αποκάλυψη, στην επιθυμία να κινηθείτε σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση ή να αντιδράσετε ενάντια στις συμβάσεις. Είναι μια εμπνευσμένη, αναζωογονητική πτυχή που μπορεί να φέρει συγκινήσεις και εκπλήξεις σε μια ήδη μαγική εποχή.

Η εμπλοκή του Πλούτωνα θα μπορούσε να σας οδηγήσει να μπείτε στη διαισθητική σας δύναμη.

Πριν το φεγγάρι ολοκληρώσει το πέρασμά του μέσω των Ιχθύων, θα σχηματίσει επίσης ένα εξάγωνο προς τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της αναγέννησης, της αναγέννησης, της δύναμης και της μεταμόρφωσης. Αυτό σηματοδοτεί μια ευκαιρία να ρίξετε φως σε οτιδήποτε κρύβεται κάτω από την επιφάνεια και να αντιμετωπίσετε συναισθήματα που μπορεί να μην ήσασταν έτοιμοι ή πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε μέχρι τώρα. Και σαν μια πανσέληνος στους Ιχθύς να μην ήταν ήδη μια τέτοια υπερ-ψυχική στιγμή, το εξάγωνο του φεγγαριού προς τον ισχυρό Πλούτωνα ενισχύει την ικανότητά σας να αξιοποιείτε τη διαίσθησή σας.

Εν ολίγοις, αυτή είναι μια πανσέληνος που έχει να κάνει με το να πηγαίνεις προς τα μέσα, να απομακρύνεσαι από την επιθυμία για εξωτερική επικύρωση και να φροντίζεις για οτιδήποτε συμβαίνει στην καρδιά σου.

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η πανσέληνος των Ιχθύων, με βάση το ζώδιό σας.

Κριός

Με την πανσέληνο να πέφτει στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, θα κάνετε καλά να επιβραδύνετε τη συνηθισμένη απαιτητική ρουτίνα σας και να αφήσετε τη φαντασία σας να αναλάβει τα ηνία. Και με τον Ουρανό στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, η πρόσθετη φροντίδα για την ψυχολογική σας ευεξία τώρα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή συνειδητοποίηση σχετικά με τα σχέδιά σας για να κερδίσετε χρήματα.

Ταύρος

Με την πανσέληνο να πέφτει στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης σας, ένα σημαντικό ομαδικό έργο θα μπορούσε να είναι πολύ μέσα στο μυαλό σας. Και χάρη στο εξάγωνο της σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιό σας, θα μπορούσατε να είστε το μέλος της ομάδας που θα επινοήσει την εξαιρετική προσέγγιση που οδηγεί τους πάντες στη γραμμή του τερματισμού.

Δίδυμοι

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον δέκατο οίκο της καριέρας σας, θα μπορούσατε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο ή να μπείτε στο προσκήνιο στη δουλειά. Και χάρη στο εξάγωνο του Ουρανού στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, η εσωτερική σας φωνή μπορεί – και, ίσως εκ των πραγμάτων, θα σας πει αν είστε σε καλό δρόμο ή χρειάζεται να αλλάξετε πορεία.

Καρκίνος

Η πανσέληνος πέφτει στον ένατο οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εμπνέοντάς σας να προχωρήσετε πέρα ​​από τη ζώνη άνεσής σας και να δημιουργήσετε χαλαρές άκρες που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Χάρη στο εξάγωνο του Ουρανού στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσης σας, το να μοιράζεστε το όραμά σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με φίλους και συναδέλφους.

Λέων

Η πανσέληνος πέφτει στον όγδοο οίκο σας των συναισθηματικών δεσμών και των κοινών πόρων, επομένως οι κοινές συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή ερωτικό ταίρι είναι πολύ στο μυαλό σας. Και με το εξάγωνο του Ουρανού στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, το να νιώθετε ασφάλεια – και έμπνευση – μέσα στους συναισθηματικούς σας δεσμούς, ενισχύει την εμπιστοσύνη σας στην επαγγελματική σας πορεία.

Παρθένος

Η πανσέληνος πέφτει στον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας, επομένως υπάρχει μια μικρή ώθηση-έλξη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε εσάς που υπερασπίζεστε τις ανάγκες σας και αφήνετε χώρο για τις ανάγκες κάποιου άλλου. Με το εξάγωνο του Ουρανού στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας, θα θέλετε να αφήσετε την επιθυμία σας για μάθηση και ανάπτυξη να τροφοδοτήσει την επόμενη κίνησή σας.

Ζυγός

Η πανσέληνος φωτίζει τον έκτο οίκο της ευεξίας και της ρουτίνας σας, έτσι θα μπορούσατε να περάσετε από ένα μικροσκόπιο τις καθημερινές σας συνήθειες –που σχετίζονται ίσως με την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής– και να νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα για την ψυχική και σωματική σας ευεξία. Ο Ουρανός στον όγδοο οίκο των συναισθηματικών δεσμών σας μπορεί να σας ενθαρρύνει να στηριχτείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να χαρτογραφήσετε τι θα ακολουθήσει.

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της έκφρασης του εαυτού σας, επομένως μπορεί να είναι μια πραγματικά διασκεδαστική, ανάλαφρη, δημιουργικά διεγερτική και ακόμη και προκλητική για εσάς. Μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία το εξάγωνο του Ουρανού στον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ακόμα πιο κοντά σε κάποιον ξεχωριστό.

Τοξότης

Με την πανσέληνο να πέφτει στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, θα είστε ακόμη περισσότερο σε επαφή με τις ρίζες σας και θα καλλιεργείτε οτιδήποτε στη ζωή σας ενισχύει την αίσθηση της ασφάλειας. Και με το εξάγωνο του Ουρανού στον έκτο οίκο της ευεξίας σας, μπορεί να έχετε μια συναισθηματική ανακάλυψη που ωφελεί την καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος πέφτει στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα εξαπλωθείτε αρκετά αραιοί, χάρη σε ένα γεμάτο ημερολόγιο. Φροντίστε να κάνετε ένα τάιμ άουτ για να ξεκουραστείτε, να επαναφορτιστείτε και να κάνετε κάτι δημιουργικά ικανοποιητικό – ειδικά με το εξάγωνο του Ουρανού στον πέμπτο οίκο της αυτοέκφρασης.

Υδροχόος

Πέφτοντας στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, αυτή η πανσέληνος θα σας ζητήσει να βεβαιωθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο φέρνετε μετρητά είναι σύμφωνος με αυτό που εκτιμάτε. Και με ένα εξάγωνο στον Ουρανό στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στην ασφάλεια – τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος στο ζώδιό σας αυξάνει την ευαισθησία, την ενσυναίσθηση, την ψυχική σας ικανότητα και την επιθυμία να μπείτε ακόμα πιο ολοκληρωμένα στη δύναμή σας. Αν και μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με το να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας έρχεται με ιδιωτικό τρόπο, το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας υποστηρίζει την ικανότητά σας να ανταλλάσσετε σημειώσεις με – και να συλλέγετε αγάπη από – φίλους. Η σύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο με τους πιο εγκάρδιους στόχους σας.