Ακαδημίες πετοσφαίρισης της Κατερίνης στον αγώνα της Εθνικής ομάδας Γυναικών

244

Δυναμική η παρουσία των ακαδημιών πετοσφαίρισης του ΣΦΚ Πιερικός και ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής ομάδας Γυναικών για τα προκριματικά του CEV EuroVolley 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Θεσσαλονίκης. Την πολυπληθή αποστολή (60 αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων) συνόδευσαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής πετοσφαίρισης και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής και ο προπονητής του Αρχελάου Σάββας Καμανατζής.

 Την πρωτοβουλία και οργάνωση της εκδρομής είχε το μέλος ΔΣ της ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) Χρήστος Τασχουνίδης, μέλος της επιτροπής beach Volley και Εκπρόσωπος Προβολής, Μάρκετινγκ & Χορηγιών του τμήματος ανάπτυξης της Ομοσπονδίας.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι αθλητές και αθλήτριες φωτογραφήθηκαν με τις Ελληνίδες αθλήτριες, με τον Πρόεδρο ΔΣ της ΕΟΠΕ κ. Γιώργο Καραμπέτσο και με την μέχρι πρότινος αθλήτρια του ΓΑΣ Αρχέλαος και αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδος Σταματία Κυπαρίσση.

Παράλληλα ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Σαρρής με τον συνάδελφο του ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Στράντζαλη, είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Εθνικής Ελλάδος Γυναικών Μαρτσέλο Αμποντάνζα.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο που ανέλαβε την μετακίνηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών των συλλόγων μας.