Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/09)

173

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στον Υδροχόο θα συναντήσει τον αυστηρό Κρόνο και η ημέρα μπορεί να φέρει μία επικριτική διάθεση και σε εσένα αλλά και στους άλλους. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή τη διάθεση καθώς είναι πιθανό να «παγώσει» σχέσεις και συνεργασίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

 σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά δραστήριο και πρόθυμο να διεκπεραιώσεις ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να βάλεις πρόγραμμα για να γίνουν όλα όπως θέλεις. Οι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τη μανία που σε έχει πιάσει και ασχολείσαι  με τόσες λεπτομέρειες. Έναν εκνευρισμό τον βγάζεις απέναντι στους αγαπημένους σου ή σε οποιονδήποτε ανακατεύεται στα ζητήματά σου. Συναισθηματικά, βαδίζεις σε άγνωστα μονοπάτια και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια. Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά  η μαγεία είναι στο άγνωστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα ή εμπόδια, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν με επιτυχία. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας μελλοντικών προδιαγραφών!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα σου δίνει ενθουσιασμό και μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Ίσως πεις ναι σε μια ριψοκίνδυνη πρόταση ή κάνεις κάτι απρόβλεπτο. Όπως και να χει, υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στη σημερινή ημέρα και ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα. Συναισθηματικά, προσπαθείς να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για περισσότερη εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό για σένα να γνωρίζεις ότι  οι ανάγκες σου είναι κοινές με του αγαπημένου σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, φεύγουν τα εγωιστικά πείσματα, η στάση σας θα γίνει συγκαταβατική και εγκάρδια, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Απελευθερώνονται οι αισθήσεις σας, θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν και σε γεμίζει χαρά. Θα σου πει ευχάριστα νέα ή θα σου κάνει μια έκπληξη που θα σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου και ότι έχεις απομακρυνθεί με το ταίρι σου τον τελευταίο καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα αυτήν την περίοδο ένα καινούργιο φλερτ μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, από τυχαίο συμβάν θα αλλάξουν οι στάσιμες συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εξιτάρει, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Ενδέχεται να ερωτευτείτε σε εντελώς απρόοπτη ερωτική στιγμή, εσείς οι ερωτικά μόνοι άνευ σχέσης θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε νέα ώθηση στην πορεία σας. Αν προσμένετε επανασύνδεση τότε μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, σήμερα μια αιφνιδιαστική πράξη θα σας χαροποιήσει εντόνως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, νιώθεις ότι η ρουτίνα σε έχει σκεπάσει. Ασχολείσαι με θέματα καθημερινότητας. Μηχανικά λύνεις διάφορες υποθέσεις. Έχεις κοντά σου αγαπημένα πρόσωπα, που ανέχονται κατά κάποιο τρόπο την γκρίνια σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Μην το παρακάνεις όμως γιατί όλοι έχουν τα όρια τους. Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι, “γιατί συμβαίνουν σε εμένα όλα;” θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχει και κάτι τρομερό στη ζωή σου που θα πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς. Υπάρχει μια εξέλιξη στα συναισθηματικά που δεν την περίμενες και σε γεμίζει χαρά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο ενθουσιασμός και η παρορμητικότητα θα διακρίνουν τις πράξεις σας, θα εμφανιστείτε διορατικοί και αρκετά αυθόρμητοι. Σήμερα θα έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στην βελτίωση συνθηκών και στο οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Δυναμικές αποφάσεις θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα, αν είστε σε φάση χωρισμού θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε δίνοντας στην πορεία σας δεσμευτικές προοπτικές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, είναι μέρα αποφάσεων για την προσωπική σου εξέλιξη. Θα κάνεις μακριά ανθρώπους που δεν βοηθούσαν την πρόοδο σου και θα βγάλεις από πάνω σου τη μιζέρια που δεν σε άφηνε να χαρείς. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Οι αλλαγές που περιμένεις έρχονται και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Δώσε τη βοήθεια σου σε κάποιο φίλο που την έχει ανάγκη σήμερα. Συναισθηματικά, θα δεις ότι ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκδηλώνεται και αυτό. Μικρά και σταθερά βήματα χρειάζονται από τη μεριά σου, για να πάνε όλα στην κατεύθυνση που θέλεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεωθεί ο τρόπος σκέψης σας, θα εναντιωθείτε σε συναισθηματικές επιφυλάξεις που φράζουν ή καθυστερούν τη δράση σας. Η απόφαση σας να κινηθείτε απελευθερωμένα θα σας οδηγήσει σε εύστοχες ενέργειες, αν κάνετε την κίνηση να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας θα λάβετε θερμή απάντηση. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, ο αυθορμητισμός σας θα φέρει επιτυχημένη κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παράξενη ημέρα η σημερινή, αφού από τη μια είσαι χαρούμενος γιατί έχεις λόγους να χαρείς, αλλά από την άλλη, σκοτεινιάζεις απότομα με διάφορες σκέψεις σου. Είναι σα να προσπαθείς να δημιουργήσεις κάποια εμπόδια χωρίς να υπάρχουν. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτό που σου δημιουργεί άγχος. Υποθέσεις σπιτιού χρειάζονται την προσοχή σου. Συναισθηματικά, βλέπεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα τώρα. Θα πρέπει να φανείς τολμηρός και να εκφράσεις τις προθέσεις σου, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες. Αν είσαι δεσμευμένος υπάρχουν ευκαιρίες να ανανεώσεις τη σχέση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία. Αν είστε σε στάδιο χωρισμού θα διαλευκανθεί η αιτία της απόσταση σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κλείσουν με αποτέλεσμα επανένωσης. Έρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους συμπτώσεις και συγκύριες θα φέρουν άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Κινηθείτε αυθόρμητα, εκφράστε επιθυμίες και αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα έχεις ερωτική διάθεση. Υπάρχει θετικό κλίμα όσον αφορά τις εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Υπάρχει μια εξέλιξη που σε γεμίζει χαρά. Οι γύρω σου εκφράζουν το ενδιαφέρον τους και γίνεσαι περιζήτητος/η. Επαγγελματικά έχεις πιεστεί με ένα θέμα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά σήμερα βρίσκεις λύση και ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Συζήτησε τα θέματα που σε απασχολούν με τρίτους και θα δεις ότι μπορούν να σου δώσουν λύσεις που δεν είχες σκεφτεί. Φιλικά πρόσωπα είναι δίπλα σου και γεμίζουν ενδιαφέρον τη ζωή σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα είναι η κατάλληλη μέρα για να κλείσετε ανοιχτούς ερωτικούς λογαριασμούς,  θα προκύψει δυνατότητα επανασύνδεσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε ανοιχτά με απόλυτη ειλικρίνεια, θετική κατάληξη θα έχει η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό άτομο, στο χέρι σας θα είναι να δώσετε στις επαφές σας ερωτική έκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, καταπιάνεσαι με θέματα καριέρας. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις σεμινάρια που θα βοηθήσουν τη δουλειά σου. Σίγουρα παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και κάνεις μια καινούργια αρχή. Ένα άτομο μεγάλης ηλικίας παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου και βοηθάει στην εξέλιξή σου. Θα κάνεις μια συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο για ένα θέμα που αφορά το παρελθόν. Συναισθηματικά, νιώθεις ότι το τέλειο που ψάχνεις, τελικά δεν υπάρχει. Θα πρέπει να δεχτείς ότι όλοι έχουν ελαττώματα, ακόμα κι εσύ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η ενέργεια σας θα είναι θετική, η αύρα σας ελκυστική, θα μπορέσετε να επιτύχετε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Δίνετε λύσεις σε επίμαχα θέματα, κλείνετε με αίσια κατάληξη ζητήματα που ταλαιπώρησαν την ψυχολογία σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο θα επανέλθει στη ζωή σας με δεσμευτικές βλέψεις. Αυτή τη φορά θα υπάρξει μεταξύ σας συναισθηματική ισορροπία, το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για θέματα σπιτιού. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση, ή ίσως κάνεις μια συζήτηση που αφορά το οικογενειακό περιβάλλον. Μην διστάσεις να πεις την άποψη σου, αλλά μην το παρακάνεις επιμένοντας να γίνει το δικό σου. Το σχοινί είναι τεντωμένο και οι ισορροπίες μπορεί πολύ εύκολα να ανατραπούν. Συναισθηματικά, είσαι σε μια πολύ καλή φάση και αυτό φαίνεται. Έχεις ενθουσιασμό και χαρά και απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μια πρόταση για διασκέδαση που δεν πρέπει να αρνηθείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες αλλάζουν οι διαθέσεις σας. Εσείς οι ίδιοι θα ανανεώσετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής περνώντας σε δυναμικές πράξεις και σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις. Έρχονται έντονα συναισθήματα και νέες αποφάσεις, τώρα θα αποφύγετε τις επιπολαιότητες, οι κινήσεις σας θα είναι μελετημένες. Θα υπάρξει ηρεμία στον συναισθηματικό σας κόσμο, απρόοπτες συναντήσεις και συζητήσεις θα κλείσουν με θερμές ερωτικές προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, καταπιάνεσαι με ένα καινούργιο όραμα, όνειρο. Έχεις δημιουργική διάθεση και μεταδίδεις αυτό το πνεύμα και στους γύρω σου. Κάνεις κάποιες συζητήσεις με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σε βοηθάνε να προωθήσεις τα σχέδια σου. Συναισθηματικά, η όψη της ημέρας, φέρνει ένα αγαπημένο άτομο από τα παλιά ξανά στη ζωή σου. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και διασκεδάζεις. Θέλεις να ολοκληρώσεις ότι έχεις αφήσει στη μέση και βάζεις τα δυνατά σου για να το πετύχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ενθουσιαστείτε, έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε την τύχη σας, θετικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες. Συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα πάρει θετική εξέλιξη, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από βάρος ή ανασφάλειες που πρόεκυψαν από κακότυχες συγκυρίες. Θερμή θα είναι η ερωτική σας στάση, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, υπάρχουν θέματα στο επαγγελματικό που σε γεμίζουν άγχος και σου δημιουργούν πίεση. Η αντίδραση σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων, γιαυτό προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να χειρίζεσαι τα θέματα με διπλωματία. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες αμφιβολίες για το άτομο που έχεις επιλέξει στη ζωή σου. Δεν θα πρέπει να είσαι αυστηρός και να συγκεντρώνεσαι στα αρνητικά. Δοκίμασε να δεις πιο χαλαρά τα πράγματα και οι καταστάσεις θα κυλήσουν ομαλά και ευχάριστα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εξωστρεφείς θα εμφανιστείτε, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα σας, τώρα θα αναζητήσετε στις επαφές σας σταθερότητα κι αρμονία. Ο δυναμισμός θα διακρίνει τη στάση σας, με οξυδέρκεια και ωριμότητα θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η η όψη της ημέρας, σου δίνει διάθεση να κάνεις κάτι τολμηρό. Εκφράζεσαι χωρίς φόβο και εκπλήσσεις τους γύρω σου. Από την άλλη, η μέρα σε κάνει να νιώθεις το ανικανοποίητο στις σχέσεις. Ζυγίζεις όλα τα δεδομένα και προσπαθείς ώστε να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γύρω σου βέβαια, δεν καταλαβαίνουν την εμμονή σου να τους τονίζεις τα αρνητικά τους και τα λάθη τους. Έτσι υπάρχει περίπτωση σύγκρουσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, με μεθοδικό τρόπο θα αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις. Συναισθηματική και εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις, σήμερα θα τολμήσετε να αποκαλυφτείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κατάληξη δέσμευσης, τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή ερωτική πορεία..