Θεοδωρικάκος από Κατερίνη: Η προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας ενισχύει την ανάπτυξη (φωτο, video)

218

Η δημόσια τάξη, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η οικονομική ανάπτυξη, ο τουρισμός και η ενίσχυση της αυτοδιοίκησης αποτέλεσαν κύρια θέματα συζήτησης μεταξύ του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και των τοπικών αρχών της Πιερίας, αλλά και αν. γραμματέα της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου της ΝΔ στον Νομό.

Το κλιμάκιο, με επικεφαλής τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, συναποτελούνταν από τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, τους βουλευτές του Νομού, Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη, τον βουλευτή Μαγνησίας, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, και τη γεν. γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Βιβή Χαραλαμπογιάννη,

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεώργιο, τον δήμαρχο Κατερίνης, Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, τον δήμαρχο Δίου – Ολύμπου, Ευάγγελο Γερολιόλιο και την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου.

Στη συνέχεια ο Υπουργός συναντήθηκε με πολίτες και τοπικά στελέχη της Ν.Δ. στο καφέ ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ:

Τέλος, σε δηλώσεις του ο Υπουργός προς τα ΜΜΕ αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα οικονομίας, προβλήματα αγροτών, ασφάλειας των συνόρων και μεταναστών.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Υπουργού (μετά τα πρώτα 40″)