Παραλαβή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Α’ Βοηθειών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, από το ΕΚΑΒ Πιερίας

192

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών και Μαθητριών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης Βασ. Δημούσης, μαζί με την υπεύθυνη Καθηγήτρια της εκπαιδευτικής δράσης του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας και Ευεξίας κα Μαρία Τσιανάκα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΕΚΑΒ Πιερίας στην Κατερίνη και παρέλαβαν από την υπεύθυνη του ΕΚΑΒ Πιερίας κα Δέσποινα Χαρίση, τις Βεβαιώσεις των Μαθητών και Μαθητριών που έλαβαν μέρος κατά την Σχολική Χρονιά 2021 – 2022 στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με Τίτλο «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – AΡXIKH ΕΚΤΙΜΗΣΗ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ» (Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ).


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΘΕΡΜΑ για ακόμα μια φορά το ΕΚΑΒ Πιερίας για την θετική του απάντηση, στο τότε αίτημα του Προέδρου Βασ. Δημούση για το παραπάνω Πρόγραμμα (Α’ ΒΟΗΘΕΙΕΣ), έτσι ώστε να αποκτήσουν Βεβαίωση Παρακολούθησης 30 Μαθητές και Μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, μετά από σχετική εκπαίδευση στις εγκαταστάσεις της Σχολικής μας Μονάδας.
Κατά την Νέα Σχολική Χρονιά που ξεκινά και με την συμβολή του ΕΚΑΒ Πιερίας, θα υλοποιηθεί για ακόμα μια φορά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Α’ Βοηθειών.