Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/09)

424

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Σελήνη θα ξεκινήσει τη διαδρομή της στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα της θέση θα «ελαφρύνει» τη διάθεση και τα στρέψει την προσοχή σου όχι στα θέματα των προηγούμενων ημερών αλλά στην επικοινωνία και τις συναντήσεις με φίλους! Η ημέρα θα δώσει προτεραιότητα στην επαφή σου με αγαπημένα σου πρόσωπα και στις φιλικές σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, βοηθούν σήμερα την κρίση σας και την εξυπνάδα σας αγαπητοί Κριοί, για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τις φουρτούνες στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε και τις αψιμαχίες στις διαπροσωπικές σας επαφές. Μην παρασύρεστε από τις αναποδιές και τις προκλήσεις που εμφανίζονται, κάντε μια δεύτερη ανάγνωση στις προτροπές και τις προσκλήσεις φίλων ή του ερωτικού συντρόφου, θυμηθείτε πως κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται αναπάντεχα στα σχέδιά σας, είναι για το καλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ευχάριστες συνομιλίες θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, σήμερα οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες. Ερωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός και επειδή θα το χειριστείτε με ρομαντική και απελευθερωμένη διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα συμφιλίωσης ή επανένωσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε δωμάτιο για δύο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ένθερμες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις στην δουλειά σας σήμερα φίλοι Ταύροι σας φέρνουν πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Το ήπιο κλίμα που επικρατεί στην καθημερινότητά σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή και το μέλλον του δεσμού σας. Ευχάριστες, ανατρεπτικές αλλαγές στην σχέση σας είναι πολύ πιθανόν να εξάρουν τον θαυμασμό και την αισθησιακή σας διάθεση για το ταίρι σας, απολαύστε το πάθος του συντρόφου σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει από φοβίες και αναστολές, είστε στη χρονική στιγμή που θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε όμορφες ισορροπημένες ερωτικές στιγμές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα βρείτε ανταπόκριση, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην επιτρέπετε στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις να κινδυνεύουν από ασυμφωνία και συγκρούσεις φίλοι Δίδυμοι σήμερα, επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά και στην αυτοσυγκέντρωσή σας. Χαλαρώστε με τρυφερή και αρμονική διάθεση στην αγκαλιά του συντρόφου σας, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να επηρεάσουν την θετική έκβαση των εξελίξεων στην συναισθηματική σας ζωή, ξεφύγετε εντελώς από τις τετριμμένες καταστάσεις, ανακαλύψτε πρωτόγνωρους τρόπους ερωτικής προσέγγισης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα και αυθόρμητα αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, με ειλικρινείς συζητήσεις θα καταφέρετε να κλείσετε ανοιχτά ερωτικά ζητήματα. Το διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους, εσείς που επιδιώκετε επανασύνδεση θα βρείτε τρόπο να φέρετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Σήμερα θα υπάρξουν οριστικά ξεκαθαρίσματα και άμεσες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Καρκίνοι, φέρνει στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν κυρίως τις ισορροπημένες αποφάσεις και τις καθοριστικές επιλογές που είναι απαραίτητο να πάρετε στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε αρκετά τα στοιχεία παραπληροφόρησης που φτάνουν στα αυτιά σας από καλοθελητές και άτομα που δεν βλέπουν με καλό μάτι την ευτυχία του δεσμού σας, δείξτε επιφυλακτικότητα στα λόγια και στις πράξεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί, σήμερα θα καταφέρετε να αναδείξετε μια πρόσχαρη προσωπικότητα. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα έχει η στάση σας θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σας, σήμερα θα σημειωθεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, ανανεώστε το στυλ σας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, τυχαία συμβάντα θα δημιουργήσουν ξαφνικές γνωριμίες με ευχάριστη κατάληξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είσαστε έτοιμοι σήμερα φίλοι Λέοντες να κάνετε το επόμενο βήμα στις εργασιακές σας φιλοδοξίες και τα σχέδια που χτίζετε εδώ και αρκετό διάστημα για το κοντινό και το απώτερο μέλλον και να πετύχετε την υλοποίηση ακόμα και των πιο δύσκολων επιθυμιών σας. Αποσαφηνίστε στον ερωτικό σας σύντροφο τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε με ειλικρινή και ξεκάθαρα συναισθήματα στο ταίρι σας, έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτο και την λογική σας, θαμπώστε το αντίθετο φύλο με το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, ζωηρή η σκέψη σας, θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από συντηρητικές καταστάσεις. Ερωτικές ανατροπές θα φέρει στην καρδιά σας πρόσωπο που ενδέχεται να το ερωτευτείτε. Ένα ραντεβού έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της καρδιά σας. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα ερωτική κατεύθυνση, η μέρα σας θα κλείσει με προοπτική καινούργιας ερωτικής σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην αρχίζετε την ημέρα σας αγαπητοί Παρθένοι απαισιόδοξα και αφηρημένα, αλλά με ωριμότητα και μεθοδικότητα, για να κατακτήσετε τους στόχους και τα επιτεύγματά σας. Αφήστε στην άκρη τις σκέψεις και τις επιρροές του χθες στην συναισθηματική σας ζωή, επικεντρωθείτε με σοβαρότητα στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Η σημερινή αστρολογική όψη σας δημιουργεί την επιθυμία να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, να διεγείρετε τις αισθήσεις του δεσμού σας με αφοσίωση και πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο ερωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματα σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς, και αισθήματα. Θα έχετε επικοινωνιακό ενδιαφέρον γι’ αυτό πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά, και που ερωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ίσως δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με επιτυχία και συγκαταβατικότητα με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα σήμερα φίλοι Ζυγοί και υπάρχει στο περιβάλλον που κινείσθε ανισορροπία και εκρηκτική ατμόσφαιρα που αποφεύγεται, αν ρίξετε νερό στο κρασί σας και αν αφουγκραστείτε τις ιδέες και τα πιστεύω των γύρω σας. Η μέρα ξεσηκώνει την φλογερή σας λίμπιντο, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες μέσα σε φιλικές συγκεντρώσεις αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον σας για τον έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη φαντασία σας, οι συζητήσεις θα είναι αναλυτικές θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε το ταίρι σας. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε τη συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και στη συνεννόηση. Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να επανασυνδεθείτε. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όσο και αν προσπαθούν τα αγαπημένα πρόσωπα και οι συνεργάτες σας να κρύψουν κάποια κατάσταση ή γεγονός που θα σας στεναχωρήσει και ίσως σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στα σχέδια και τα πλάνα σας αγαπητοί Σκορπιοί, οι αστρολογικές όψεις ευνοούν να μάθετε την αλήθεια και παράλληλα να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις έγνοιες σας για ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Μην τα βάζετε με τον δεσμό σας για μικρολάθη και λεπτομέρειες που είναι ανάξιες λόγου και σημασίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ονειροπολήσετε. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και πάντα στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα, όχι στις φανταστικές υποθέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κυνηγήστε την περιπέτεια σήμερα φίλοι Τοξότες, ακολουθείστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας για να πραγματοποιήσετε τα εργασιακά σχέδια και τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και τους θαρραλέους και εσείς είσαστε το φωτεινό παράδειγμα στο περιβάλλον που κινείστε, γι’ αυτό απολαύσετε την παραδοχή για τις ικανότητες και τις αρετές σας, κρίνετε με επιείκεια τα λάθη και την αδιαφορία των άλλων. Βρείτε την χρυσή τομή στην σχέση σας, αποφύγετε τις εντάσεις και τις εκρήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις που θα σας βοηθήσουν να παραδεχτείτε λάθη και αισθήματα, με αποτέλεσμα να κινηθείτε πλέον με πιο ώριμη στάση και αντίληψη. Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μέσα στη σχέση σας θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας, αν είστε χωρισμένοι έρχεται επανασύνδεση. Για τους ερωτικά μόνους θα εμφανιστεί ευκαιρία δημιουργικής γνωριμίας, καλό θα είναι να μην την αφήσετε να πάει χαμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην μπλοκάρετε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, για ασήμαντες αφορμές και μικρολεπτομέρειες που μπορούν να διορθωθούν στο άμεσο μέλλον. Τα διλήμματα και τα προβλήματα που σας απασχολούν επιλύονται με μια ειλικρινή και ξεκάθαρη κουβέντα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Απεγκλωβιστείτε από δισταγμούς και αμφιβολίες, κάντε αυτό που προστάζει η καρδιά σας, χωρίς να εμπιστεύεστε κακόφημα και προσβλητικά σχόλια για τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις σας. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας. Από την αρχή θα καταλάβετε τους σκοπούς του, αποφασίσετε και κινηθείτε αναλόγως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην ξεμυαλίζεστε από άσκοπες αγορές και περιττά έξοδα που είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν ανισορροπία στον προϋπολογισμό σας, αρκεστείτε στα λιγότερα και τα σίγουρα φίλοι Υδροχόοι, ικανοποιηθείτε με τις απλές χαρές της καθημερινότητας δίχως εγωιστική και υπεροπτική διάθεση. Αποδείξτε στους γύρω σας σήμερα, πως με τα δημιουργικά ταλέντα και την ευστροφία σας, με την κινητικότητα της σκέψης και των πράξεών σας μπορείτε να κατακτήσετε και τα πιο δύσβατα συναισθηματικά σας όνειρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει ισορροπία στην επικοινωνία σας, σήμερα θα κρατήσετε ανοιχτή την καρδιά σας, θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε ερωτικές υποθέσεις που απαιτούν εξηγήσεις. Θα φανείτε ομιλητικοί και συνεννοήσιμοι καταφέρνοντας να περάσετε τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας γοητεία θα σας βοηθήσει να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η μέρα επηρεάζει αγαπητοί Ιχθύες τον τρόπο που σκέφτεστε, που αντιδράτε, που κρίνετε και συγκεντρώνεστε στις ουσιαστικές και πραγματικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς στην συναισθηματική σας ζωή. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με διαύγεια και καθαρότητα μυαλού στις συζητήσεις που προκύπτουν με προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σύντροφο και τις επιλογές που καλείστε να κάνετε στις εξελίξεις που αφορούν το αύριο του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τους σκοπούς και τα αισθήματα σας, με συνειδητό τρόπο θα περάσετε σε αποκαλύψεις. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα ερωτικά συμβάντα, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.