Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/09)

142

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και  θα φέρει τα επαγγελματικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο. Η ημέρα είναι βοηθητική για επαγγελματικές συζητήσεις και  διευθετήσεις ζητημάτων που αφορούν τη δουλειά. Προσπάθησε να κλείσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς καθώς σε λίγες ημέρες ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Ζυγοί, Κριοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Έρωτας, κόκκινες καρδούλες και… πολύχρωμα πυροτεχνήματα σκάνε γύρω σας σήμερα. Σήμερα θα δείξετε τα αληθινά σας συναισθήματα στο αγαπημένο σας πρόσωπο, με τρυφερότητα και αγάπη. Κάντε πράγματα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αποδράστε με τον/τη σύντροφό σας με μια εκδρομή, για να ξεδώσετε και να γεμίσετε τη καρδία σας με τρυφερές αναμνήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα τερματίσει τυχόν απογοητεύσεις ή συναισθηματικά αδιέξοδα. Τα γεγονότα που θα εμφανιστούν, θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις. Σήμερα θα υπάρξει θερμό ερωτικό ραντεβού, θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο πολύ ζεστό και ερωτικό περιβάλλον, που θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε απόσταση λήγει η περίοδος του χωρισμού, σήμερα θα επανασυνδεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο θεός Έρωτας έρχεται να σας χτυπήσει με το βέλος του και να σας γεμίσει με πολύ αγάπη για τη σημερινή μέρα. Σήμερα οι ευκαιρίες και οι επιτυχίες δε έχουν σταματημό. Έχετε ανάγκη από συντροφικότητα; Ο αγαπημένος/μένη σας είναι εδώ για να σας την χαρίσει απλόχερα και να ικανοποιήσει τα πάθη σας. Είστε αδέσμευτοι; Βγείτε με την παρέα σας, φορέστε το καλύτερο χαμόγελο και φλερτάρετε άφοβα και με αυτοπεποίθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι κλείνει ο κύκλος της αναμονής, θα κάνετε μια νέα ερωτική αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Σήμερα θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, περνάτε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε και πώς μπορείτε να το αποκτήσετε. Σε συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ειπωθούν θερμά λόγια δεν αποκλείεται να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο έρωτας και το πάθος δε θα λείψουν σήμερα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε αγορές, που δε θα τις μετανιώσετε. Με το/τη σύντροφό σας τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο και δε θα αργήσει η στιγμή για το μεγάλο βήμα. Μιλήστε ελεύθερα στον/στην αγαπημένο/μένη σας, βγάλτε τα αληθινά σας συναισθήματα και δε θα χάσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα με ερωτικό πρόσωπο που οι επαφές σας είχαν παγώσει. Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας. Καταφθάνει ευχάριστο αποτέλεσμα που αναμένατε καιρό, δεχτείτε την πρόταση επανένωσης που θα λάβετε σας διαβεβαιώνω πως αυτή τη φορά η πορεία σας δε θα έχει απογοητεύσεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή μέρα κρύβει για εσάς πολλές ερωτικές εκπλήξεις. Πολλές δόσεις έρωτα, πολλά μικρά μπουκαλάκια γεμάτα με αγάπη, για να τα προσφέρετε στα άτομα που αγαπάτε και στον/στη σύντροφό σας. Δραστηριοποιηθείτε με το ταίρι σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν και σας αλλάζουν τη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής και συναισθηματικής καρποφορίας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας τελικά έπιασαν τόπο. Για εσάς τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέου ερωτικού ανοίγματος, θα σας δώσω τη συμβουλή να φανείτε δεχτικοί, τώρα θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια όμορφη μέρα σχηματίζετε για εσάς!! Η αγάπη, το πάθος και ο έρωτας δε λείπουν από την καθημερινότητά σας και το ξέρετε. Σας αρέσουν πολύ τα κομπλιμέντα και σήμερα αν βγείτε έξω με τη παρέα σας, θα πάρετε τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεστε. Προκαλέστε και προσελκύστε αυτόν/αυτή που θέλετε. Πώς; Αυτό το ξέρετε μόνο εσείς!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει διαλλακτικούς, με ωριμότητα θα χειριστείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις, σήμερα θα καταφέρετε να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε επιζητώντας κατανόηση και ισορροπία. Η ανάγκη σας να κλείσετε παλιές αρνητικές ιστορίες θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα με ειλικρίνεια και χωρίς ανασφάλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αγάπη! Το μεγαλύτερο δώρο που μας έχει δώσει η ζωή. Μοιράστε την στα άτομα που την έχουν πραγματικά ανάγκη και τροφοδοτούνται από αυτήν. Από σήμερα μπορείτε να εκδηλώσετε τα αληθινά σας συναισθήματα στην οικογένεια και στον/στη σύντροφό σας. Στα επαγγελματικό τομέα η άνοδός σας φαίνεται και με το παραπάνω. Οι επιτυχίες και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη. Οι συνεργάτες είναι με το μέρος σας και στέκονται δίπλα σας σε κάθε δυσκολία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με αισιοδοξία και να κινηθείτε με δυναμισμό. Προχωρήστε με βήματα σταθερά, σήμερα μια συγκεκριμένη συνάντηση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για ξεκίνημα ερωτικής σχέσης. Ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη δεσμού τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Βραδινή ώρα θα ακουστούν λόγια αποκαλυπτικά και απολύτως ειλικρινά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η όψη της ημέρας, θα σας θυμίσει πώς ερωτευτήκατε την πρώτη φορά στη ζωή σας. Θα γίνετε ήρωες ενός ερωτικού παραμυθιού με ένα σούπερ happy end. Αυτή η Τετάρτη θα σας δώσει ένα σπρώξιμο για να βγάλετε τα αληθινά, ερωτικά σας συναισθήματα για τον/την αγαπημένο/μένη σας. Ακούστε μουσική ή διαβάστε ένα βιβλίο στην ελεύθερη ώρα σας, αν δεν επιθυμείτε να διασκεδάσετε έξω.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ευνοϊκές συναντήσεις και συνομιλίες θα έχει η σημερινή μέρα, θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στην σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Η αρμονική σας διάθεση θα φέρει ισορροπία μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν ισορροπημένα αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας κάνει τα μαγικά της και σας δίνει όση αγάπη χρειάζεστε, για να την μοιράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είστε ελεύθεροι; Ευνοούνται νέες σχέσεις, που θα ταράξουν τα ήρεμα νερά της καθημερινότητας και θα ικανοποιήσουν τα κρυφά σας πάθη. Είστε σε σχέση; Η αγάπη σας μπορεί να μετατραπεί σε κάτι άλλο. Έξαλλου, η αγάπη δεν είναι μόνο συναίσθημα, είναι και τέχνη, όπως είπε ο Honore de Balzac.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας φέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεστε προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα περιορίσουν την καχυποψία σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, οι συναντήσεις σας θα κλείσουν με θετική και ερωτική κατάληξη. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, έρχονται συμβάντα που θα σας ανανεώσουν, θα αποκτήσετε και πάλι τη χαμένη σας εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι εδώ για να σας δώσουν περισσότερη ενέργεια και ερωτισμό. Ψάχνετε το άλλο σας μισό για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τα πάθη σας; Βγείτε έξω με τη παρέα σας και φλερτάρετε με τόλμη, δυναμικότητα και γοητεία. Στα επαγγελματικά σας, τα άτομα κύρους σας ενθαρρύνουν για νέες συνεργασίες και ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας σάς φέρνει αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα, ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει διαφορετική έκταση στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Η ελκυστική γοητεία που θα σας διακρίνει, θα σας ανοίξει δρόμο νέων ερωτικών κατευθύνσεων. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε θερμή ανταπόκριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τη σημερινή μέρα, θα τροφοδοτηθείτε με πολύ-πολύ αγάπη. Θα κατανοήσετε τα αληθινά συναισθήματα και τις ερωτικές σας επιθυμίες για τον/τη σύντροφό σας. Κάντε πράγματα μαζί, όπως να μαγειρέψετε ή να πάτε παρέα για ψώνια. Αξιοποιήστε τη σημερινη μέρα για να χαλαρώσετε. Η libido το βράδυ κορυφώνεται και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι… καλή διασκέδαση!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η στάση σας θα είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και ουσιαστική. Θα είστε αποτελεσματικοί σε κινήσεις επανασύνδεσης, οι κουβέντες και οι εκδηλώσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές. Σήμερα θα βρείτε τη σταθερότητα που αναζητάτε, θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι προσωπικές σας επαφές. Εσείς που είστε σε σχέση, παίρνετε απόφαση να λύσετε σοβαρά ζητήματα, θα ανοίξετε τολμηρές συζητήσεις σχετικά με το θέμα της δέσμευσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η δικιά σας είναι ακόμα καλύτερη, γιατί σήμερα, θα λάβετε αυτό που επιθυμεί ο κάθε άνθρωπος. Αγάπη! Στον ερωτικό τομέα, αυτά που επιθυμείτε τώρα γίνονται πραγματικότητα. Αν δεν είστε σε σχέση, αρπάξτε τώρα την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να ικανοποιήσετε τις ερωτικές ανάγκες σας. Θέλετε να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας; Βάλτε χαλαρωτική μουσική και κάντε διαλογισμό, για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα εμφανιστούν αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τους συναισθηματικούς σας κόμπους, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από ψυχικά ή συναισθηματικά κολλήματα. Το ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αλλάξετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια. Καταλαγιάζουν εγωιστικές τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, έρχεται επανασύνδεση σε περίπτωση χωρισμού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας βγάζει τον ερωτισμό, που έχετε χάσει αυτή τη περίοδο. Το πάθος και η ηδονή σάς ακολουθούν και σας βρίσκουν το άλλο σας μισό, που αναζητάτε εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρχει μια άνοδος, ενώ με τους συνεργάτες σας θα υπάρξουν κόντρες. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συνετοί και να μη σπαταλάτε τα χρήματα σας σε άσκοπες και περιττές αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα απαιτήσει να του ξεκαθαρίσετε χωρίς υπεκφυγές, τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε. Δε θα επιτρέψει να υπάρξουν μεταξύ σας αλλά τρεναρίσματα ή μπερδέματα, θα απαιτήσει εξηγήσεις, τεκμηριώσεις, και άμεσες υποσχέσεις. Προετοιμαστείτε για μια ειλικρινής κουβέντα και σε περίπτωση που κρύβετε γεγονότα ή καταστάσεις τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσετε με αλήθειες. Για τους χωρισμένους έρχεται μόνοιασμα κατόπιν σοβαρής και ώριμης συζήτησης.