Ευχαριστήρια της ΑΕ Κούκου αλλά και …. καρφιά προς την αυτοδιοίκηση

234

Η  ΑΕ ΚOYΚΟY σύσσωμη και ο πρόεδρος ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε με τη συμμετοχή του την τριήμερη εκδήλωση του κοινωφελούς μορφωτικού αθλητικού συλλόγου μας στο γήπεδο της Παραλίας Κατερίνης.

Ακόμη ευχαριστεί τον Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο “Εύξεινος Πόντος” Κορινού και τον Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο Όλυμπος”  για την στήριξη και την βοήθειά τους  στο κάλεσμά μας,  τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας παραλίας κ. Μέγα και όλους όσοι συνέδραμαν, βοήθησαν την προσπάθειά μας, ώστε να πάει καλά παρά τις κυκλοθυμίες του καιρού όλο το τριήμερο, όπως επίσης τις αντιξοότητες, απροθυμία και την απραγία – απραξία της Αυτοδιοικητικής Αρχής μας, η οποία έλαμψε με την πανταχού ” Παρουσία” της.

Το γήπεδο στο χωριό μας θα γίνει είτε το θέλετε, είτε δεν το ενστερνίζεστε’  δεν αφορά αποκλειστικά τις ομάδες αλλά ευρύτερα το χωριό μας και είστε Αυτοδιοικητικοί Άρχοντες αρμόδιοι και υπεύθυνοι σεις. Πολλά  χωριά – όλα (καλώς) έχουν γήπεδα και μάλιστα αναβαθμισμένα, χωρίς να παίζουν οι τοπικές ομάδες συγκυριακά και, ευτυχώς, ελάχιστα δεν έχουν καν αθλητική αναφορά στα κιτάπια της ΕΠΣ Πιερίας.

Για το ΔΣ  

Ο Πρόεδρος 

Προδρόμου Κωνσταντίνος