Χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

131

Ακόμα μια τεράστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα της πάλης κατέκτησε ο Γκίρνης Ραφαήλ των Ολύμπιων Κατερίνης με το χάλκινο μετάλλιο για το 2022 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην κοσμοπολίτικη Κωνστάντζα της Ρουμανίας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Κατερινιώτης γίγαντας κατάφερε μετά από τρεις νίκες και μία ήττα να κατακτήσει στην βαριά κατηγορία των +90 κιλών στην κατηγορία των εφήβων την τρίτη θέση και το τρίτο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα  μέσα σε δύο αγωνιστικές χρονιές δύο στην πάλη στην άμμο και ένα στην ελληνορωμαϊκή.

Την Ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων συμπλήρωσαν επίσης οι αθλήτριες των Ολυμπίων Κατερίνης Σκαμπαρδώνη Χριστέλα και Περδίκη Σοφία οι οποίες με αρκετά καλές εμφανίσεις κατέλαβαν την 6η και την 11η θέση αντίστοιχα.

Την πόλη της Κατερίνης και τους Ολύμπιους εκπροσώπησαν επίσης ο αρχηγός αποστολής της Εθνικής ομάδας Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνος και ο ομοσπονδιακός Προπονητής αντίστοιχα της Εθνικής ομάδας Μπατάλας Βασίλης.