36η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης: Το αδιαχώρητο το Σαββατοκύριακο

344

Γέμισαν ασφυκτικά οι χώροι της 36ης Εμποροπανήγυρης το Σαββατοκύριακο. Η προσέλευση επισκεπτών το διήμερο ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με τους εκθέτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Επιπλέον, το Λούνα παρκ για τους μικρούς επισκέπτες, οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία προσέλκυσαν άτομα όλων των ηλικιών και αποτύπωσαν το λαϊκό, παραδοσιακό προφίλ και στη φετινή Εμποροπανήγυρη.

Παράλληλα, την Κυριακή, στην συναυλία με τη Γωγώ Τσαμπά και το μουσικό της σχήμα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ξεσήκωσε τους χιλιάδες θεατές της εκδήλωσης, σε μία βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και διασκέδαση.

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, στη διάρκεια των εκδήλωσης της Κυριακής απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Προγραμματισμού Δημήτρης Βαϊνάς, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες «προς το σύνολο των συντελεστών, των υπηρεσιακών παραγόντων, των εθελοντών, όλων όσοι συνέδραμαν στην επιτυχημένη διοργάνωση».

Πλήθος επισκεπτών όμως παρακολούθησε και το βράδυ του Σαββάτου, τους «MiLa Re» (Νίκος Γκανάς, Χριστίνα Γεωργιάδου),  σε ένα μουσικό ταξίδι, με διασκευές διαχρονικών τραγουδιών σε στυλ swing, jazz, pop, rock, reggae, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα. Στην εκδήλωση του Σαββάτου, τους επισκέπτες καλωσόρισε ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Χριστοφορίδης,

Πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες  και μία ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα αναμένεται να αποτελέσουν και οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα της φετινής Εμποροπανήγυρης.

Ειδικότερα:

Σήμερα Δευτέρα 05/09: Θέατρο Σκιών Δημήτρη Παρασκευόπουλου «ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ» για τους μικρούς επισκέπτες (ώρα έναρξης στις 20:00).

Αύριο Τρίτη 06/09 στις 21:00:  Σεργιάνι στη μουσική παράδοση (Πόντος, Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία κ.ο.κ.) με την ιδιαίτερη αισθητική του σχήματος «Γιαγκίνι». Στο τραγούδι ο Παναγιώτης Τουρνάς. Μαζί του ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών και πιο συγκεκριμένα – Κλαρίνο: Γιώργος Σκηπητάρης, Τρομπέτα: Άννα Μακρή, Βιολί: Πανορμίτης Μπούμπας, Λύρα: Βασίλης Μαυρομουστακίδης, Λαούτο: Νίκος Σιδηρόπουλος, Κρουστά: Σπύρος Τζιάτζιος.