Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/09)

170

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα θα επηρεάσει την ενέργεια σου και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει συναισθηματική αλλά και σωματική κόπωση. Εξαιτίας αυτής είναι πιθανόν να διεκπεραιώσεις εντελώς μηχανικά κάποιες από τις δουλειές που έχεις και κάποια θέματα που σε απασχολούν, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς τα λάθη καραδοκούν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι δεν σε αγγίζει συναισθηματικά. Είσαι διατεθειμένος να βγάλεις από τη ζωή σου ανθρώπους που σε κρατάνε πίσω και σου θυμίζουν όχι και τόσο ευχάριστα γεγονότα. Μην γίνεις απότομος και σκληρός με κάποιους χωρίς πρώτα να δώσεις μια εξήγηση. Υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν, όσον αφορά το εργασιακό σου. Έχεις αναλάβει παραπάνω ευθύνες από αυτές που θα μπορούσες να αντέξεις. Προσπάθησε να πεις και όχι σε μερικές καινούργιες αρμοδιότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, σε περίπτωση που πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις φροντίστε να τις σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία, που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να αποδεχτείτε καταστάσεις που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Για τους χωρισμένους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, ίσως να μην αποδεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να φύγεις μακριά από άτομα που θεωρείς ότι σε εκμεταλλεύονται και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και δεν υπολογίζεις τίποτα προκειμένου να ξεφύγεις από άσχημες καταστάσεις. Το φιλικό σου περιβάλλον νιώθεις ότι νοσεί. Κάνε το ξεκαθάρισμά σου, αλλά μην είσαι υπερβολικά αυστηρός, γιατί μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά. Συναισθηματικά, έχεις ανάγκη από ανανέωση και ξεγνοιασιά. Δεν είσαι σε φάση να πάρεις στα σοβαρά καταστάσεις που σου δημιουργούν πίεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, θα νιώστε την ανάγκη να τερματίσετε καταστάσεις που σας πνιγούν και σας δυσαρεστούν. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει, το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για απότομες ερωτικές αλλαγές, θα έχετε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας, μη βιαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, θα κάνεις πολλές συζητήσεις και διαπραγμάτευσης με άτομα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Θα ανακαλύψεις ότι κάποια άτομα που τα θεωρούσες εμπιστοσύνης δεν είναι και τόσο εχέμυθα. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη συναισθηματισμούς και ευαισθησίες και να βγάλεις από τη ζωή σου οποιονδήποτε σε πάει πίσω. Στα συναισθηματικά, έχεις ενθουσιασμό αφού βλέπεις ότι αρέσεις. Ο θαυμασμός που προκαλείς σου ανεβάζει τη διάθεση. Μην αναλωθείς όμως σε οποιονδήποτε σου δείξει ενδιαφέρον και ασχολήσου μόνο με αυτούς που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο ερωτικό ξάφνιασμα, που τελικά θα στρέψει τη σκέψη και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων ερωτικών περιπετειών. Η ανάγκη σας να βγείτε εκτός ρουτίνας θα φέρει αναποδογύρισμα, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας. Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας, τότε φροντίστε να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις ή για ερωτικά παρατράγουδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπάρχουν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα.. Μια αναγνώριση έρχεται μετά από σκληρή εργασία, ενώ υπάρχει άψογο κλίμα συνεργασίας και συναδελφικότητας. Η οξυδέρκεια σου εντυπωσιάζει και δίνει λύσεις σε θέματα που θεωρούνται δύσκολα. Συναισθηματικά, νιώθεις καταπίεση, είτε από το οικογενειακό σου περιβάλλον επειδή δεν εγκρίνει το άτομο που έχεις διαλέξει, είτε από μέσα σου γιατί νιώθεις χαμένος και δεν ξέρεις τι θέλεις. Πρέπει να αποφασίσεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά και να αφήσεις πίσω σου συναισθηματισμούς. Ναι μπορεί να είναι δύσκολο εφόσον έχεις δεθεί συναισθηματικά με κάποιο άτομο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται ερωτικά εσάς, θα σας αναγκάσει να αποκαλύψετε τους στόχους σας. Θα βρει τρόπο να σας στριμώξει συναισθηματικά, αν νιώσετε την ανάγκη να ξεγλιστρήσετε να ξέρετε πως δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αποκαλύψεις. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να φανερώσετε ευθέως τους σκοπούς και τις βλέψεις σας, κι αν τα αισθήματα σας δεν είναι δυνατά, τότε αποφύγετε να δώσετε ψεύτικες ελπίδες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, έχεις αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα. Υπάρχουν υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί από καιρό. Το αποτέλεσμα είναι να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να παραμελήσεις άλλες σχέσεις της ζωής σου. Οι φίλοι σου όμως είναι δίπλα σου, σε στηρίζουν και σου δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους. Όσον αφορά τα συναισθηματικά, υπάρχουν νέες γνωριμίες στον ορίζοντα και κάτι να περιμένεις. Αλλά αν δεν αλλάξει η διάθεση σου δεν πρόκειται να μεταμορφωθούν όλα από μόνα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα πάτε κόντρα σε οτιδήποτε δε σας ικανοποιεί, δε θα λείψουν οι συγχύσεις και οι παθιασμένες διαφωνίες, σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα ισορροπημένο επίπεδο. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα υπάρξουν ερεθίσματα εκνευρισμού, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Εσάς τους ερωτικά μόνους θα σας τονώσει συνάντηση με ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Υπάρχουν διάφορες σκέψεις σήμερα που σε βασανίζουν.. Ερωτήματα για τις επιλογές σου και για τον τρόπο ζωής σου. Αν έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις, ή πόσο πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα. Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με ηρεμία. Βαραίνεις και την υγεία σου άθελά σου. Δώσε σημασία στην διατροφή σου και μην αμελείς την ξεκούραση σου και τον ύπνο σου. Είναι σημαντικό τώρα να αποφασίσεις που θέλεις να πας τη ζωή σου σε κάθε τομέα και μετά να προχωρήσεις σε αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσετε στο βάθος της σχέσης σας προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά ή αποτελούν μια γενική ψευδαίσθηση. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά, τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, είναι μια καλή ημέρα να διορθώσεις λάθη που είχες κάνει στο παρελθόν, ή να αλλάξεις μια λανθασμένη εντύπωση προς το πρόσωπό σου. Οι γύρω σου είναι δεκτικοί απέναντί σου και σε στηρίζουν. Κατά τα άλλα η δουλειά είναι πολύ. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό και να βάλεις προτεραιότητες. Θα δεις ότι θα λειτουργείς καλύτερα και θα αποβάλλεις το άγχος. Συναισθηματικά, βρίσκεις ηρεμία και αγάπη με το πρόσωπο που επιθυμείς. Περνάς ευχάριστες στιγμές μαζί του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από περιορισμούς και καταπιεστικές συνθήκες, κάπως απρόβλεπτες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την ανυπομονησία σας, αποφύγετε σπασμωδικές ή πιεστικές ενέργειες. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που πολύ γρήγορα από φιλικό θα μετατραπεί σε ερωτικό. Για την ώρα δώστε χρόνο στα γεγονότα, μην προβληματίζεστε χωρίς ουσιαστικό λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οικονομικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα συντελέσει στο να βοηθήσει στην υπόθεσή σου. Ίσως κληθείς να αναλάβεις ένα δύσκολο έργο στην εργασία σου. Νιώθεις αρκετή κούραση και η ενέργεια σου είναι πεσμένη.. Με σωστό προγραμματισμό και συγκέντρωση μπορείς να τα καταφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος ευχάριστες απρόοπτες γνωριμίες προκύπτουν. Καλό θα είναι να είσαι ανοιχτός και να δείξεις τον πολύπλευρο χαρακτήρα σου. Η ευστροφία σου και η οξυδέρκεια σου εντυπωσιάζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενδεχομένως να εμφανίσετε αγανάκτηση, θυμό και έλλειψη ανεκτικότητας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην εμπλακείτε σε σοβαρές κουβέντες, τρενάρετε όσο μπορείτε τις συζητήσεις σας με το ερωτικό σας ταίρι, αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Για τους ερωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, σε περίπτωση που θελήσετε να το πλησιάσετε, κάντε το με τρόπο προσεγμένο και ευγενικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι σε περιορίζει και σου δημιουργεί πρόβλημα. Τώρα είσαι σε θέση να το κάνεις και βρίσκεις έξυπνες λύσεις και μεθόδους. Γενικά σου βγαίνουν πιο εύκολα και τα λόγια αλλά και οι πράξεις, που πιο παλιά σκεφτόσουν να πεις και να κάνεις. Δίνεις σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την βάζεις ως προτεραιότητα. Συναισθηματικά, νέες γνωριμίες προκύπτουν που σου εξάπτουν το ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη συναισθηματική βουτιά μέσα στο βάθος της σχέσης σας. Ένα συμβάν, που θα προκύψει από τη δική σας πλευρά, θα κλονίσει την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, συνεπώς θα πρέπει να προχωρήσετε σε αναλύσεις, εξηγήσεις και υποσχέσεις. Φανείτε ειλικρινείς, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπεκφυγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Ίσως δεχτείς μια πρόταση που περιμένεις καιρό, ή ίσως έρθει μια ευκαιρία για αύξηση. Θέλεις να κάνεις μια καινούργια αρχή και να αφήσεις πίσω σου ότι σου κάνει κακό. Είσαι διατεθειμένος να διαλύσεις ακόμα και φιλίες χρόνων αν θεωρείς ότι δεν σου προσφέρουν τίποτα. Μην γίνεις πολύ σκληρός με τους ανθρώπους σήμερα και προσπάθησε να ακούσεις αυτά που έχουν να πουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα σας διακατέχει μαχητικότητα και έντονη όρεξη για αποκαλύψεις και διεκδικήσεις, ωστόσο μπορεί θα εμφανίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, οι διαθέσεις σας θα είναι εγωιστικές. Σας συμβουλεύω να μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, εφαρμόστε μεθοδευμένη στρατηγική. Ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές, κρατήσετε την αυτοπεποίθησή σας σε λογικό πλαίσιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα ίσως βρεθείς σε ένα δίλλημα και θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Δεν είσαι ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου και νιώθεις ότι σου φταίνε όλα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαμάχες και τα λόγια που δεν βγάζουν νόημα. Απομακρύνσου σιωπηλά από ότι δεν σου ταιριάζει. Συναισθηματικά, κάνεις διάφορες κινήσεις ώστε να τα φέρεις όπως θέλεις. Ίσως βέβαια να μην πετυχαίνεις το επιθυμητό, αλλά σίγουρα η προσπάθειες σου δεν πάνε χαμένες, κι ας μην φαίνεται ακόμα αυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την επαναστατική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, καλό θα είναι να μη φανείτε αυστηρά κάθετοι στις επιθυμίες σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λογούς που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα κάποιος θα βρει τρόπο να σας ωθήσει σε απελευθερωμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να μην υπολογίσετε το πρόσωπο που ήδη έχετε δίπλα σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις να φύγει ότι σου χαλάει τη διάθεση. Καιρός ήταν να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και αρχίσεις να γίνεσαι υπερβολικός. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωθείς με όλον τον κόσμο. Συναισθηματικά, έχει φτιάξει η διάθεση σου και μαζί και ο τρόπος που βλέπεις τον έρωτα. Έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, το νου σας σε κινήσεις διπλών ερωτικών παιχνιδιών, γιατί το πιθανότερο θα είναι να βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι. Αν κάτι σας πνιγεί και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, δώστε την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας καταλάβει, να εντοπίσει τι ακριβώς αναζητάτε.