Εγκατέλειψε την Αθήνα, άλλαξε επάγγελμα: Δεν πάει ο νους με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Σεϊταρίδης

189

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στους Singles, αλλά και στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή», τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός γεννήθηκε το 1975 στον Πειραιά. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο όπου ξεκίνησε τις σπουδές του ως μηχανολόγος-ναυπηγός, τις οποίες και εγκατέλειψε. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική επιστρέφοντας στην Ελλάδα και  σπούδασε στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Γιώργος Σεϊταρίδης

Από το 2011 ζει μόνιμα στο Πήλιο όπου ασχολείται με αγροτικές παραγωγές.

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τα επαγγελματικά του βήματα στην τηλεόραση

Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στη σατιρική σειρά Δέκα Μικροί Μήτσοι του Λάκη Λαζόπουλου το 2002. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στο θέατρο ενώ το 2005 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στην κωμωδία του Νίκου Περάκη Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο.

Ο ίδιος αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του ως Περιστερόπουλος στην σειρά του Mega, όπου συμπρωταγωνίστησε για έναν κύκλο με τους Μαρία Σολωμού, Σάννυ Χατζηαργύρη, Άρη Σερβετάλη και Σωκράτη Πατσίκα. Έπειτα ο ίδιος πρωταγωνίστησε επίσης στη σειρά του Mega «Γοργόνες».

Παράλληλα έκανε guest εμφανίσεις στις σειρές «Μπαμπά μην τρέχεις» και στην κωμική σειρά 7 Ζωές στον ANT1. Το 2011 συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Περάκη στην κωμωδία Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά.