Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/09)

226

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Κριό.

Η αρμονική όψη Σελήνης/Δία θα φέρει εύνοια μέσα στην ημέρα και στις υποθέσεις που έχεις να ρυθμίσεις. Σήμερα εκτός από τις δικές σου κινήσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, βάλε στο κάδρο και τον παράγοντα «τύχη», που φαίνεται πως θα είναι με το μέρος σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα δίνει, αρμονικό κλίμα στην εργασία και άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους. Μέσω της διπλωματίας λύνεις όλα τα θέματα που προκύπτουν και οι γύρω σου νιώθουν ευχαριστημένοι από εσένα. Σήμερα μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση με φιλικό πρόσωπο που είχε πρόβλημα στο παρελθόν. Συναισθηματικά, μπορείς να κερδίσεις το αντίθετο φύλο σήμερα με την ευγενική και ιπποτική σου συμπεριφορά. Γοητεύεις με τα λόγια σου που βγαίνουν με φυσικό τρόπο. Πρόσεξε μόνο μην τάξεις παραπάνω από αυτά που μπορείς να κάνεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απρόσμενο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα. Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα είναι εξίσου ελκυστικό όσο εσείς, θα ανοίξει μεταξύ σας δίοδο ερωτικής σχέσης. Eσείς που είστε σε δεσμό περνάτε σε στάδιο ερωτικής ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα, σε κάνει κάπως συγκρατημένο, όσον αφορά τα λόγια σου και τις αντιδράσεις σου. Μετράς και ζυγίζεις τις κινήσεις σου, προσπαθώντας να αποφύγεις λάθη. Ίσως βέβαια έτσι να μην αντιλαμβάνονται οι γύρω σου αυτά που νιώθεις πραγματικά. Συναισθηματικά, υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν. Οι απαιτήσεις σου από το σύντροφό σου είναι πολλές και νιώθεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Μέτρα και αυτά που είσαι διατεθειμένος εσύ να δώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα γίνετε πιο άμεσοι και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα αναζητήσετε ριζικές λύσεις προκαλώντας αναλυτικούς διαλόγους. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα είστε αρνητικοί ως προς το περιστασιακό, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι ανάλογο των προσόντων σας. Αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις ερωτικές σας εκδηλώσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθούν οι επαφές σας σε σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα από λάθος οικονομικούς χειρισμούς να νιώσεις ανασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε αγορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Θα υπάρχουν ευκαιρίες να αναδείξεις τα ταλέντα σου μέσα από την εργασία σου και να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν την αξία σου. Υπάρχουν κάποια θέματα που σε κάνουν και γκρινιάζεις. Είναι και το οικογενειακό περιβάλλον που σε έχει ζορίσει επεμβαίνοντας στην προσωπική σου ζωή τον τελευταίο καιρό. Μην δίνεις σημασία όσο μπορείς και μην πιάνεσαι από λεπτομέρειες για να γκρινιάξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, από σήμερα θα υποχωρήσει η συναισθηματική αστάθεια, στόχος σας θα είναι η σταθερότητα η ασφάλεια και η ηρεμία. Διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας θα αποφύγετε εντάσεις και ακρότητες. Ένα συμβάν που θα προκύψει ύστερα απ’ μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Σε προσωπικό ραντεβού θα εμφανιστούν έντονα ερωτικά αισθήματα και μάλιστα αμοιβαία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, υπάρχουν ευκαιρίες να διασκεδάσεις. Οι φίλοι σου, ο ερωτικός σου σύντροφος και γενικά το περιβάλλον σου, οι δικοί σου άνθρωποι, αποζητούν τη συντροφιά σου. Υπάρχουν στιγμές που χαλαρώνεις και βρίσκεις το κέφι σου. Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις τύψεις που αφήνεις κάποιες υποχρεώσεις στη μέση. Στο κάτω κάτω μια ζωή την έχουμε και δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείς με επαγγελματικά που δεν πάνε και τόσο καλά, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Προσπάθησε να είσαι μετρημένος και τυπικός σε αυτόν τον τομέα και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, επιτυχημένη κατάληξη θα δοθεί στις επαφές σας. Συνάντηση και συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα καταφέρει να σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, λυγούν εμπόδια, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για θερμή επικοινωνία, θα σας δοθεί άνοιγμα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή ερωτικών αλλαγών, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, η μέρα, σου δίνει ηρεμία και αρμονία σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Μπορείς επιτέλους να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου και να κάνεις πάλι σχέδια για το μέλλον. Θα υπάρχουν στιγμές στην ημέρα που θα θέλεις να γκρινιάξεις βέβαια για όλα αυτά που σου έχουν συμβεί αλλά ευτυχώς οι φίλοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν. Συναισθητικά, βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που δεν ξέρεις τι θέλεις. Έχεις βαρεθεί τη διαδικασία, γνωριμία, ραντεβού. Θέλεις από την αρχή να σου πει κάποιος, με έναν μαγικό τρόπο, αν ταιριάζεις από την πρώτη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σε προσωπικό ραντεβού θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας θα είναι ελκυστική, οι διαθέσεις σας θερμές ίσως και κάπως συμβιβαστικές. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει με το ταίρι σας συζήτηση για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείτε. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική δεσμευτικής απόφασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα, θα σου δώσει αρμονικές σχέσεις σήμερα και θα σε κάνει να τα πας καλά ακόμη και με τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Θα υπάρξουν μέσα στο επαγγελματικό διάφορες συζητήσεις. Ίσως χρειαστεί σήμερα να συνεργαστείς με τους γύρω σου για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Τα καταφέρνεις τέλεια και υπάρχει αναγνώριση από τους ανωτέρους σου. Συναισθηματικά, έχεις ευχάριστη διάθεση ότι και να συμβαίνει. Αυτό σε βοηθάει να μην το βάζεις κάτω εύκολα και να προσπαθείς ώστε να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ο στόχος σας θα είναι να κατασταλάξετε ερωτικά και να πορευτείτε με συναισθηματική ασφάλεια. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, με ανάγκη συμφιλίωσης θα πλησιάσετε ερωτικό ταίρι που τις τελευταίες μέρες είχαν παγώσει τα αισθήματα σας. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα δείξτε κατανόηση και αγάπη σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με ευγενικό και ελκυστικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα αποκαθιστά τις σχέσεις σου με το σύντροφό σου, αλλά και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι δεκτικοί οι γύρω σου απέναντί σου. Θέλουν να τα πάνε καλά μαζί σου και το καταφέρνουν. Λίγα νεύρα μπορεί να σου δημιουργηθούν από το οικονομικό. Επιπλέον υποχρεώσεις που έχουν προκύψει σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Συναισθηματικά, υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος, βγες και διασκέδασε με φίλους, ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα είστε ελκυστικοί με στάση ζεστή και προσιτή. Θα αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και αντιδραστικά πείσματα, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να περάσετε ξέγνοιαστα μέσα σε πλαίσιο εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Με τηλεφώνημα καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα που θα φέρουν αισιοδοξία στη διάθεση σας, πρόταση συνάντησης θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό ταίρι. Θερμή συζήτηση θα ξεδιαλύνει παρεξηγήσεις και λάθος εντυπώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η συνεργασία σήμερα με συναδέλφους ευνοείται και έτσι η δουλειά γίνεται πιο ευχάριστη και πιο εύκολη. Δείχνεις να είσαι ευέλικτος και να ελίσσεσαι σε θέματα που προκύπτουν. Όσον αφορά τα αισθηματικά, θέλεις να έρθεις ακόμα πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Σήμερα είναι ευκαιρία να το καταφέρεις. Υπάρχουν απροσδόκητες εκπλήξεις.. Μέσα από αλλαγές που γίνονται ξαφνικά, μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου και τη γεμίζουν χρώμα. Κάπου εκεί μέσα βρίσκεις και ένα ερωτικό ενδιαφέρον που σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα φέρει αισιοδοξία στη σκέψη σας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις. Η ερωτική σας σχέση περνά σε περίοδο ισορροπίας, σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να επικοινωνήσετε όσο το δυνατόν γίνεται με ειρηνικό τρόπο. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους ερωτικά μόνους θα ανοιχτεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Σε διάλογο σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα υπάρξουν απρόοπτες εξομολογήσεις που θα ανοίξουν πορεία σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχεις γοητεία και τη χρησιμοποιείς για να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις. Με τη σωστή επικοινωνία κάνεις τους γύρω σου συμμάχους σου. Οι ανώτεροι σου αναγνωρίζουν τις προσπάθειες σου. Συναισθηματικά υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα όσον αφορά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να βρεις απαντήσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα την αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και περνάς μια ρομαντική βραδιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες σε όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, σήμερα θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν. Σας δίνω τη συμβουλή να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να αλλάξει προς το καλύτερο τα ερωτικά σας δεδομένα. Αν κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να επιθυμείτε πρόσωπο από το παρελθόν, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα βρείτε μεταξύ σας ηρεμία και συνεννόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχεις παραμελήσει τους αγαπημένους και σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επανορθώσεις. Από τη μια χρειάζεσαι χρόνο με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και από την άλλη θέλεις να δεις φίλους και να διασκεδάσεις ξέγνοιαστος, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Βρες τη χρυσή τομή για να μην σκορπίζεσαι, και χάνεις χρόνο χωρίς να είναι κανείς ευχαριστημένος. Επαγγελματικά, υπάρχει ρουτίνα, υποχρεώσεις και κούραση. Με τον προγραμματισμό σου όμως και τη διπλωματία σου τα καταφέρνεις άρτια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση. Για τους ερωτικά μόνους προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία που θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, σήμερα σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα φέρει συναισθηματικά γυρίσματα και αισιόδοξες αναστατώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες που παρουσιάζονται όμως και να βγεις νικητής. Ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με την περιποίηση σου και την ομορφιά σου. Ανανεώνεις την εμφάνισή σου, έχεις έντονο μαγνητισμό και ερωτική διάθεση. Έτσι, οι άλλοι θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου. Κατακτάς το ερωτικό σου ενδιαφέρον χωρίς να προσπαθήσεις πολύ. Αν είσαι σε σχέση, έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια έκπληξη που θα σου ετοιμάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη, θα αναζητήσετε ασφάλεια και κατοχύρωση. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα βρουν ανταπόκριση από το πρόσωπο που διατηρείτε στη σκέψη και στη καρδιά σας, προμηνύεται συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα έχετε τη δύναμη να γοητεύσετε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, να είστε προετοιμασμένοι θα κάνει το θερμό βήμα να σας πλησιάσει.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα, σε κάνει ήρεμο και φιλοσοφημένο. Δίνεις τις συμβουλές σου στους γύρω σου και τους βοηθάς. Σήμερα έχεις την ανάγκη να βγάλεις από τη ζωή σου ότι θεωρείς ότι δεν σου κάνει καλό και σε κρατάει πίσω. Οικονομικά υπάρχουν κάποια επιπλέον χρήματα που λαμβάνεις και σε καθησυχάζουν ως προς αυτό το άγχος των προηγούμενων ημερών. Συναισθηματικά, επειδή τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα θέλεις έχεις νεύρα. Δοκίμασε να μην δίνεις τόση σημασία στις λεπτομέρειες και θα δεις ότι δεν είναι τόσο άσχημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις, τώρα θα αναζητήσετε ασφάλεια και σιγουριά. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στη ζωή σας στοχεύοντας στη σταθερή ερωτική σχέση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν έχετε ξεπεράσει το πρώην ταίρι σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσετε σε πράξεις επανασύνδεσης.