Κατερίνη: Αστυνομικοί σε ταράτσα για να σώσουν μια βασανισμένη ανθρώπινη ζωή

326

Στιγμές αγωνίας και συγκίνησης στην Κατερίνη, με τους αστυνομικούς να κάνουν για ακόμα μια φορά άψογα τη δουλειά τους. Η απόπειρα αυτοκτονίας, συντάραξε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο…

Αστυνομικοί στην Κατερίνη δέχτηκαν κλήση για απόπειρα αυτοκτονίας και έδρασαν ταχύτατα. Έσπευσαν στο σημείο, ανέβηκαν στην ταράτσα και κατάφεραν να δώσουν το τέλος που περίμεναν οι κάτοικοι της περιοχής. Ο ηλικιωμένος δέχτηκε να συνεργαστεί και κατέβηκε.

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε το πρωί ένας 79χρονος στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα κάλεσε τις Αρχές λέγοντας πως ο ηλικιωμένος κινδυνεύει να πέσει από ταράτσα τριώροφης οικοδομής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος δήλωνε πως θα πέσει από την ταράτσα, προκειμένου να κατέβει από εκεί. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σπεύδουν άμεσα στο σημείο και με συντονισμένες ενέργειες καταφέρνουν να προσεγγίσουν τον 79χρονο και να αποτρέψουν την πτώση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Δείτε την εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία…