US Open: Χτύπησε μόνος του και κόπηκε ο Nadal! (video)

O Rafael Nadal χτύπησε μόνος του με τη ρακέτα του και κόπηκε στη μύτη του, με αποτέλεσμα να πάρει έκτακτο ιατρικό τάιμ άουτ μέσα στο game, αφού αιμορραγούσε!

191

Κάτι που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά συνέβη στην αναμέτρηση του Nadal με τον Fabio Fognini για τον 2ο γύρο του US Open, με τον 36χρονο Ισπανό να χτυπάει σε μια άμυνα τη μύτη του με τη ρακέτα του και να διακόπτει το παιχνίδι μετά απ’ αυτό, αφού το χτύπημα ήταν δυνατό και αιμορραγούσε.

Ο Nadal, σε ένα σημείο που είχε τον απόλυτο έλεγχο και ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει το ματς, πήγε αμέσως κοντά στην καρέκλα του, ξάπλωσε και ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, το οποίο συνήθως δεν επιτρέπεται στα μέσα ενός game, αλλά λόγω αιμορραγίας του επιτράπηκε.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον Ισπανό, μιας και δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια επιφανειακή πληγή, επιστρέφοντας λίγα λεπτά στο court και κερδίζοντας το 4ο σετ με 6-1. Μετά το ματς, δεν έκρυψε πως στην αρχή τρόμαξε, αφού το χτύπημα ήταν δυνατό και νόμιζε ότι έσπασε τη μύτη του.

“Ήταν ένα δυνατό χτύπημα. Στην αρχή νόμιζα ότι έσπασα τη μύτη μου και τρόμαξα. Πονούσα πολύ. Δεν ένιωθα και το κεφάλι μου, ήταν σα να βγήκα εκτός κόσμου για λίγο”, είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου.

“Δείχνει να μην έχει σπάσει, αν και δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Δεν ξέρω. Αισθάνομαι ότι κάνει καρούμπαλο. Ήταν απλά το σοκ. Κατά κάποιο τρόπο μου άξιζε γιατί έπαιζα άσχημα για κάποια ώρα”, συνέχισε αστειευόμενος και γελώντας ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Rafa, που νίκησε τον Fognini με 2-6, 6-4, 6-2, 6-1 και θα παίξει στον 3ο γύρο του US Open με τον Richard Gasquet, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ σε 17 αναμετρήσεις.