«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη – Χάος στους δρόμους της πόλης (videos)

185

Άλλαξε ξανά το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας μας, όπως είχε ενημερώσει η ΕΜΥ, με βροχές, καταιγίδες και πτώσεις κεραυνών.

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξέσπασε πριν από λίγο καταιγίδα, με αποτέλεσμα κεντρικές οδοί να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με μικρές ταχύτητες.

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από την ισχυρή νεροποντή που ξεκίνησε λίγο πριν την μία το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το ορμητικό νερό που ρέει στους υπονόμους πέταξε τα καπάκια στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Θάλητος, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε μέχρι στιγμής να ενεργήσει για αντλήσεις υδάτων σε τέσσερις περιπτώσεις- δύο στην Περαία και δύο στο κέντρο της πόλης- και για δύο κοπές δέντρων στην περιοχή της Θέρμης.

Σύμφωνα με το Περιφερειακό Μετεωρολογικό Κέντρο Μακεδονίας παρόμοια μπουρίνια παρατηρούνται από τα θαλάσσια τμήματα ανοιχτά της Χαλκιδικής, στο κέντρο, τα ανατολικά κια κινούνται σύμφωνα με το ραντάρ στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και του Κιλκίς.

Όπως αναφέρθηκε από το Μετεωρολογικό Κέντρο ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα όλη τη διάρκεια του 24ωρου ενώ εξασθένηση των έντονων φαινομένων αναμένεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δείτε videos: