Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/09)

249

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δώσεις χώρο και να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Ίσως κάποια πράγματα που σκέφτεσαι και κάποια πρόσωπα με τα οποία θα έρθεις σε επαφή να σου προκαλέσουν συναισθήματα καχυποψίας, όμως μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν σε συμπεράσματα, αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα για να τα υποστηρίξουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα, αγαπητοί Κριοί, σας προσφέρει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες να οργανωθείτε και να σκεφτείτε τον ιδανικότερο τρόπο για να βάλετε σε τάξη κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και προσωπικές ευθύνες που πρέπει να διεκπεραιώσετε. Απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης και εκρήξεων στο περιβάλλον που κινείστε, μην επεμβαίνετε στις διαφορές, τις κόντρες και τις διαφωνίες τρίτων ατόμων ή του ερωτικού σας συντρόφου, δώστε τη βοήθειά σας όταν σας ζητηθεί δίχως επιμονή και πείσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη για ισορροπία και ασφάλεια, θα κλείσετε αρνητικές ερωτικές εκκρεμότητες. Στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, δε θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων. Σε προσωπικό ραντεβού θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Από τυχαίο γεγονός, απρόοπτη συνάντηση θα φέρει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως επηρεαστεί σήμερα περισσότερο από το κανονικό, φίλοι Ταύροι, ο ψυχισμός και ο συναισθηματισμός σας από τις ευαίσθητες ισορροπίες που κινδυνεύουν να χαθούν στην καθημερινότητά σας, είτε αυτές αφορούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα, είτε επηρεάζουν τα προσωπικά σας οράματα. Οργανωθείτε εσωτερικά, δημιουργήστε πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας με το ταίρι σας και τα προσφιλή σας άτομα, φτιάξτε σταθερές γέφυρες ομοψυχίας και αμοιβαιότητας στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα έντονης ερωτικής δραστηριότητας και άμεσης αποτελεσματικότητας. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα επιδιώξετε οριστικό ξεκαθάρισμα. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τακτοποιήστε τους δικούς σας χώρους, το σπίτι σας, τις αναμνήσεις σας, τις εικόνες που έρχονται στο μυαλό σας από το παρελθόν, αγαπητοί Δίδυμοι, φτιάξτε σήμερα το ιδανικό περιβάλλον για να αναπαυθείτε, για να σκεφτείτε με ηρεμία και ισορροπημένη διάθεση όλες τις εξελίξεις που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη δουλειά σας και στη συναισθηματική σας ζωή. Έχοντας ψυχραιμία και υπομονή, μπορείτε να αντικρούσετε τις προκλήσεις και τις παγίδες που κρύβουν άτομα, που επιβουλεύονται την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα θα καλλωπιστείτε, θα επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η ανανέωση στο στυλ σας θα πιάσει τόπο. Ένα πρόσωπο θα προκαλέσει την έλξη και τον ενθουσιασμό σας, το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα είναι ξεκάθαρο και αμοιβαίο. Ένα ευχάριστο τηλεφώνημα θα ανοίξει προοπτική συνάντησης, παίρνετε απόφαση να εξωτερικεύσετε αισθήματα, που ως τώρα τα κρατούσατε κρυφά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γεμίζουν την ημέρα σας, φίλοι Καρκίνοι, με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Τώρα μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την εκτίμηση των αγαπημένων σας, να κάνετε σημαντικές υποχωρήσεις στις επιθυμίες και στα θέλω σας για χάρη της σταθερότητας του δεσμού σας, να μην παρεξηγείστε με το ταίρι σας για τις μικρολεπτομέρειες, να κρίνετε δίκαια τα λάθη των άλλων και τα δικά σας, με τα ίδια μέτρα και σταθμά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βρείτε τις ισορροπίες σας, θα βιώσετε ήρεμες ερωτικές στιγμές, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία. Σε φιλικό περιβάλλον θα ανοιχτεί διάλογος, που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με την έμφυτη αποφασιστικότητα της ψυχής και το εσωτερικό σας πάθος για ισορροπία, ηρεμία και γαλήνη στην καθημερινότητά σας, αγαπητοί Λέοντες, εκφράστε σήμερα τις ιδέες και τις απόψεις σας στα προσφιλή σας άτομα, διαθέτοντας ζεστό και τρυφερό προφίλ και όχι εριστικούς και έκρυθμους τόνους. Μην τσιγκουνεύεστε τα υλικά αγαθά αλλά και την αγάπη σας, μοιράστε απλόχερα στον ερωτικό σας σύντροφο την καλή και ευχάριστη διάθεσή σας, για να γευτείτε τρυφερές και ένθερμες στιγμές στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι ομαλή και δημιουργική. Εσείς οι ελεύθεροι θα δείξετε θερμή διάθεση για νέες προοπτικές και νέες περιπέτειες. Ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε μια καινούργια σας γνωριμία θα βρει την ανταπόκριση που αναμένετε. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από μονότονες ή πληκτικές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα φίλοι Παρθένοι, είναι υπέροχη για να κάνετε αισιόδοξες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και τους φίλους σας, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που μπορούν να σας φέρουν πολύ κοντά στους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Επιδιώξτε μια ζεστή και ρομαντική επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο, βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο δεσμό σας, μεταμορφώνοντας τη ρουτίνα και την ανία σε θερμές, ιδιωτικές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητά σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα, θα ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην ερωτικό πρόσωπο. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα ενδέχεται να σας ερωτευτεί πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντι σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οργανώστε σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, μια ευχάριστη συνάντηση με τους αγαπημένους σας στο δικό σας χώρο, γεμίστε το σπίτι σας με ζωντάνια και χαρούμενες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο, συζητήστε και διασκεδάστε σε ρυθμούς ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς με τα κοντινά σας άτομα. Αν υπάρξουν διχογνωμίες και διαφορετικές αντιλήψεις μην το βάζετε κάτω, κυνηγήστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, έχοντας αυτοπεποίθηση στο φλογερό ταμπεραμέντο και στη γλυκύτητα που εκπέμπετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα κρατηθείτε μακριά από ριψοκίνδυνα ρίσκα, θα προτιμήσετε την ασφάλεια, θα νιώσετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μέλλον. Ηρεμη θα είναι η στάση σας, διαλλακτική η συμπεριφορά σας, θα σας διακρίνει αυτοσυγκράτηση και αναλυτική σκέψη. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα τολμήσει να περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε άνοιγμα σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δώστε σημασία και προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, με τις προσφιλείς επαφές και το οικογενειακό σας περιβάλλον, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και εκρήξεις, που ίσως είναι δύσκολο να επουλωθούν στο κοντινό μέλλον. Οργανώστε με άψογο τρόπο τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και τις εκδηλώσεις που θέλετε να συμμετέχετε, κάντε έξυπνες δημόσιες σχέσεις, χωρίς να αποκαλύπτετε τα ερωτικά σχέδια και τα συναισθηματικά σας όνειρα σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, γιατί θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θα προτιμήσετε ηρεμία στις επαφές σας, θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, καταφέρνοντας να οδηγήσετε στα νερά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Απελευθερώνεστε από άγχος, γεγονός που θα ισορροπήσει την ψυχική σας διάθεση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τακτοποιήστε τις πάσης φύσεως σκέψεις σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, ακόμα και σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που σας απασχολούν αρκετά και επηρεάζουν τη συναισθηματική σας ζωή. Παράλληλα με την ψυχαγωγία, τη χαλάρωση και τη γαλήνη που επιδιώκετε, οργανώστε τα επόμενα δημιουργικά σας πλάνα για το κοντινό μέλλον, είτε αυτά αφορούν ένα σημαντικό βήμα στην ερωτική σας σχέση, είτε έχουν να κάνουν με προσωπικά διλήμματα, που χρειάζεται να επιλυθούν άμεσα, οριστικά και σίγουρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, χαρούμενες συναντήσεις θα προκύψουν, σήμερα θα περάσετε με το ταίρι σας ήρεμες καταστάσεις και θερμές ερωτικές στιγμές. Μια νέα γνωριμία θα σας δημιουργήσει αισιόδοξα αισθήματα, θα ακούσετε θερμά λόγια καρδιάς, πιθανή θα είναι η έναρξη νέας ερωτικής σχέσης. Ο συγκαταβατικός τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη σε υποθέσεις, που τον τελευταίο καιρό σας προκαλούσαν έντονη ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξεφύγετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις αναποδιές και τις φουρτούνες της καθημερινότητας, κάνοντας ένα μακρινό ή κοντινό ταξίδι με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα ή με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να σκεφτείτε μεθοδικά και ήρεμα, για να χαλαρώσετε από τις επαγγελματικές εκκρεμότητες που επηρεάζουν και την ερωτική σας ζωή. Ίσως υπάρξει σύγκρουση απόψεων και συμφερόντων σε μια ένθερμη κουβέντα με το ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να πάρετε αποφάσεις. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συμπεριφορά σας θα είναι διάχυτη και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα με στόχο τη σταθεροποίηση και το κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε και να ψάξετε τις πραγματικές αιτίες, θα είστε σε θέση να επωμιστείτε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί. Αν περάσετε σε ενέργειες επανόρθωσης, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Προστατέψτε σήμερα την υγεία σας, την ενεργητικότητα και το δυναμισμό σας, φίλοι Υδροχόοι, από την αντιπαλότητα ή την ανταγωνιστική διάθεση ενός δικού σας ανθρώπου. Μη δημιουργείτε αποστάσεις ανάμεσα σε άτομα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, αναδείξτε τα προτερήματα, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με ήπιους και χαλαρούς τόνους. Το μυαλό σας δουλεύει με συνέπεια και φιλότιμο, συγκεντρωθείτε στους συναισθηματικούς στόχους και τις ανάγκες σας, για να ικανοποιηθείτε ερωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οργανωμένη, σταθερή και συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημα σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία, η τάξη και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τις συζητήσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε “ναι” σε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις θα υπάρξει προοπτική τυχαίας συνάντησης με πρόσωπο, που θα σας εξιτάρει ερωτικά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι έχουν σήμερα την τιμητική τους στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες, κάποιες συζητήσεις ή συμφωνίες, αλλά και διαφωνίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον ίσως επηρεάσουν τις σημαντικές και ουσιαστικές μελλοντικές σας επιλογές, δημιουργώντας διλήμματα και αναποφασιστικότητα. Κάντε την αυτοκριτική σας και μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στις μικροσυγκρούσεις, οπλιστείτε με θάρρος και εντιμότητα αισθημάτων σε μια τρυφερή κουβέντα με το ταίρι σας, επουλώστε τις ευαίσθητες πληγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αβέβαιο, επιθυμία σας θα είναι να πορευτείτε πάνω σε σταθερές βάσεις, συναισθηματικές και ερωτικές. Δεκτικοί θα φανείτε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας. Πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας ανοίξει την καρδιά του. Δείξτε ευαισθησία και εμπιστοσύνη, ανοίγεται προοπτική σχέσης μελλοντικών εξελίξεων.