Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/08)

148

Σήμερα το τρίγωνο του Άρη  από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ερμή στο Ζυγό.

Άρης και Ερμής βρίσκονται και οι δύο σε φιλικά ζώδια σχηματίζοντας μία ευνοϊκή όψη, η οποία προάγει την επικοινωνία και τη δράση. Αυτή η όψη θα κρατήσει για αρκετές ημέρες εγκαινιάζοντας ένα διάστημα το οποίο θα είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, νιώθεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Ζητάς την προσοχή τους και την φροντίδα τους. Κάνεις τα πάντα για να σιγουρευτείς ότι είσαι αναγκαίος στη ζωή τους. Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει ιδιαίτερα ευσυγκίνητο και ευαίσθητο με ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ή παιδιά. Συναισθηματικά, νοσταλγείς το παρελθόν αλλά έχεις και σκέψεις τύπου, πρέπει να προχωρήσω στη ζωή μου και να πάω ένα βήμα παραπέρα τη σχέση μου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι δημιουργικές, θα υπάρξουν θετικές ερωτικές εξελίξεις. Τηλεφωνήματα και απρόοπτες συζητήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για ουσιαστική επικοινωνία, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού. Ανοίξτε την καρδιά σας, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, θα βρείτε άμεση συναισθηματική ανταπόκριση. Κατόπιν θερμού διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση, αν αφορά χωρισμό θα σημειωθεί γεγονός επανένωσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εκφράζεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου χωρίς δισταγμό ακόμα κι όταν οι απόψεις σου είναι αντίθετες με των άλλων. Το αποτέλεσμα είναι να έρχεσαι σε σύγκρουση αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Συναισθηματικά, σχεδόν απαιτείς από τον σύντροφό σου προσοχή και θέλεις να γίνει το δικό σου. Ζήτα αυτό που θέλεις χωρίς διαμάχες και συγκρούσεις και θα καταφέρεις πολύ περισσότερα. Υπάρχουν θέματα από το παρελθόν θα διαπιστώσεις που ακόμα δεν σε αφήνουν αδιάφορο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και εντάσεις. Ένα δύσκολο ερωτικό σας ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι δεσμευτική. Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή ερωτική πορεία

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχεις την υπομονή να καταπιαστείς με θέματα που βασίζονται σε λεπτομέρειες. Μπορείς να ασχοληθείς με κάτι χειρονακτικό ή να βρεις μια έξυπνη λύση σε μια υπόθεση που σε είχε ταλαιπωρήσει καιρό. Θα έχεις την τάση σήμερα να φτάνεις στην υπερβολή, προσπαθώντας να διεκπεραιώσεις κάτι. Θέλει προσοχή για να μην ξεπεράσεις τα όρια σου και καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Συναισθηματικά, δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς όσο θα ήθελες με κάποια άτομα και καταστάσεις και αυτό έχει αρχίσει να σε κουράζει. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστεί η διαλλακτική και συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνειδητά θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Μέσα στη σχέση σας θα επιδιώξετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ένα πρόσωπο γοητευτικό θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Αν αφήστε αυτό το καινούργιο άτομο να εισχωρήσει στη ζωή σας, θα υπάρξει κατάληξη σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, νιώθεις τα συναισθήματα έντονα μέσα σου. Η διάθεση σου είναι κυκλοθυμική και εναλλάσσεται η χαρά και η λύπη. Τη μια πετάς στα σύννεφα, είσαι χαρούμενος με μια σκέψη, μια ιδέα, και την άλλη νοσταλγείς το παρελθόν και σκέφτεσαι ότι δεν μπόρεσες να καταφέρεις. Οι δικοί σου άνθρωποι σαστίζουν από την περίεργη συμπεριφορά σου με αποτέλεσμα να υπάρχουν συγκρούσεις και λογομαχίες. Συναισθηματικά, ότι γίνεται ότι δεν γίνεται το παίρνεις βαρέως. Σκέψου μόνο ότι η σελήνη σε έχει επηρεάσει συναισθηματικά και ότι τα πράγματα δεν είναι τραγικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια ερωτική σας επιθυμία θα περάσει προς υλοποίηση, τώρα θα ολοκληρώσετε σχέσεις ή επαφές που αφήσατε στη μέση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο άμεσης επανασύνδεσης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κάτι ευχάριστο σας περιμένει σε απρόοπτη χρονική στιγμή!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, δεν βλέπεις ξεκάθαρα τα συναισθηματικά σου. Από τη μια έχεις ρομαντική διάθεση και είσαι συμπονετικός με τους γύρω σου, από την άλλη θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου. Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε έχει παρασύρει ερωτικά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο να σιγουρευτείς για όλα αυτά που νιώθεις αλλά νιώθει και το πρόσωπο. Ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, και ίσως σήμερα να είσαι καλεσμένος σε μια εκδήλωση κοινωνικού περιεχομένου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις, να επιτύχετε μελλοντική ασφάλεια και δημιουργική εμπιστοσύνη. Οι ελεύθεροι σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις μοναχικές στιγμές, θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους, δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε καινούργια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, θα παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες κυρίως από άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία. Η αστρολογική όψη της ημέρας δίνει τη δυνατότητα μιας αναγνώρισης που περίμενες καιρό. Είσαι πολύ επικοινωνιακός και συνεργάζεσαι με τους γύρω σου και έχεις την ευκαιρία να μάθεις από αυτούς. Ίσως αποφασίσεις να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που ήθελες καιρό να κάνεις. Συναισθηματικά, αυτά που αισθάνεσαι είναι λίγο μπερδεμένα μέσα σου. Από τη μια κάτι σε κρατάει πίσω και φοβάσαι να προχωρήσεις από την άλλη δεν μπορείς να κρατήσεις τα συναισθήματα σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, ρομαντισμό και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε μέσα στη σχέση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην μελλοντική εξασφάλιση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας. Σήμερα θα προτιμήσετε την επανασύνδεση, παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας. Βασική σας επιθυμία θα είναι η σταθερότητα και όχι η αβεβαιότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα ασχολείσαι με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ένα συγγενικό σου πρόσωπο χρειάζεται την προσοχή σου και την φροντίδα σου. Απολαμβάνεις την οικογενειακή θαλπωρή και τις φιλικές συζητήσεις. Θα έχεις κάποιες προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά μάλλον θα προτιμήσεις να ξεκουραστείς. Συναισθηματικά, δεν χρειάζεται σήμερα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Αρκέσου σε μια ήρεμη ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου και απόλαυσε το φεγγάρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητά σας θα σας κάνουν συζητήσιμους και ειρηνικούς. Σήμερα θα προσφέρετε συναισθηματική συμπαράσταση στο ταίρι σας, θα σας νιώσει ως ψυχολογικό του στήριγμα. Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν, θα έχει ως αποτέλεσμα μια συνάντηση και μια αποκαλυπτική εξομολόγηση. Αν δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, θα προκύψει οριστική επανασύνδεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, θα έχεις κάποιες συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους. Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και η μέρα σου απαιτεί μεγάλο τρέξιμο. Έχεις μπει σε τέτοια διάθεση και  διευθετείς τα πάντα με ευκολία. Δεν λείπουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια που όμως με το χαρισματικό σου μυαλό ξεπερνιούνται. Ίσως χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το  μέλλον σου και την επαγγελματική σου αποκατάσταση. Συναισθηματικά, έχεις εύνοια βλέπεις τα πράγματα με ρομαντική διάθεση και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα βάλει σε τάξη τα αισθήματά σας, δε θα υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις, τώρα θα συνειδητοποιήσετε τι νιώθετε και τι αναζητάτε. Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ζεστούς. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς. Η ξεκάθαρη στάση σας θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που από καιρό θέλει να εισχωρήσει στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, καταπιάνεσαι με ένα όνειρο σου και προσπαθείς να το κάνεις πραγματικότητα. Διακρίνεσαι από την ρομαντική σου διάθεση και επηρεάζεις και τους γύρω σου. Ίσως βέβαια να εξιδανικεύεις κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μην πέσεις στην παγίδα και κάποιοι σε εκμεταλλευτούν. Συναισθηματικά, υπάρχουν εξελίξεις θετικές. Πρέπει όμως να αποφασίσεις τι θέλεις ώστε να προχωρήσεις με σιγουριά παρακάτω. Γοητεύεις με τη συμπεριφορά σου και τους καλούς σου τρόπους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ένα ψυχολογικό βάρος φεύγει από πάνω σας, κλείνουν συναισθηματικές πληγές. Η ερωτική σας σχέση μπαίνει σε περίοδο ισορροπίας, ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους μοναχικούς θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας. Ισορροπημένα λόγια θα υπάρξουν στους διάλογους σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να τακτοποιήσετε ζητήματα, τερματίζοντας παρεξηγήσεις και αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Καταπιάνεσαι με δημιουργικά πράγματα που σου δίνουν χαρά και ευχαρίστηση. Σήμερα ίσως κληθείς να ξεκινήσεις κάτι νέο μέσα στο ήδη υπάρχον επαγγελματικό. Οι συνεργάτες σου, σου δείχνουν σεβασμό και σε συμβουλεύονται. Η μέρα από την άλλη, ρίχνει λίγο την ψυχολογία σου. Έρχονται στο μυαλό σου σκέψεις από το παρελθόν και προσπαθείς να καταλάβεις που έχεις κάνει λάθος. Δοκίμασε να μοιραστείς τα συναισθήματα σου με αγαπημένους που θα σου δώσουν συμβουλές και λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, συγκρατημένους θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, στις πράξεις σας θα υπάρχει μεθοδικότητα. Ρεαλιστικές και προσγειωμένες θα είναι οι ερωτικές σας προσδοκίες, θα είστε εξοπλισμένοι με ένστικτο και διαίσθηση, θα επιλέξετε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας σε συνετά πλαίσια. Ο ερωτισμός σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, κάνεις σχέδια για το μέλλον, σκέφτεσαι ένα ταξίδι που θέλεις να πραγματοποιήσεις ή αποφασίζεις να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα. Νιώθεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής, είναι στο χέρι σου και οι αποφάσεις σου κρίνουν το μέλλον σου. Συναισθηματικά είσαι ευάλωτος, κάνεις σκέψεις για ένα άτομο από το παρελθόν. Αν έχεις κάποια νέα γνωριμία θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ίσως το άτομο να μην είναι αυτό που δείχνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, ποικιλοτρόπως θα εκφραστείτε και θα εκδηλωθείτε, ρομαντισμός και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Νέες γνωριμίες, νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα ανταποκριθείτε με αυτοπεποίθηση και με θερμή επικοινωνιακή διάθεση. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σε ανυποψίαστη στιγμή θα σας πιάσει την κουβέντα. Έρχεται απρόοπτη ερωτική γνωριμία, που θα την αξιοποιήσετε με τρόπο δημιουργικό.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου που αφορούν τα οικονομικά σου και τη δουλειά σου. Ίσως έχεις κουραστεί από τα ωράρια και τις συνθήκες εργασίας και τώρα θέλεις να τα αλλάξεις. Μην απαιτήσεις πράγματα γιατί δεν θα βγεις κερδισμένος. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις με διπλωματικό τρόπο. Συναισθηματικά, υπάρχουν κάποια συννεφάκια, δεν είναι σημαντικά. Με το διάλογο και καλή θέληση, λύνονται όλα. Ένα άτομο δείχνει το ενδιαφέρον του έντονα με αποτέλεσμα, αν βρίσκεσαι σε σχέση να σε φέρνει σε πειρασμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Σήμερα θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τι ακριβώς νιώθει και σκέπτεται το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητά σας, ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από λάθος ενέργειες. Η μέρα θα σας κάνει ρομαντικούς και ελκυστικούς, θερμή συνάντηση θα τερματίσει με ευχάριστη κατάληξη.